Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

na, todel ir idomus tas pasaulis, kad gali pamatyt visko biggrin.gif man tik labiausiai nepatinka, kai eina pietauti nuo pliazo doh.gif doh.gif su maudymukais ir skarom ar tai bliuzelem tom kur prie juros tik tinka deveti doh.gif niekada taip negaleciau eiti i mase zmoniu, kurie valgo doh.gif grizti namo, uzsimeti suknele ir keliauji valgyt
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2015 05 09, 14:06)
na, todel ir idomus tas pasaulis, kad gali pamatyt visko biggrin.gif man tik labiausiai nepatinka, kai eina pietauti nuo pliazo  doh.gif  doh.gif su maudymukais ir skarom ar tai bliuzelem tom kur prie juros tik tinka deveti doh.gif niekada taip negaleciau eiti i mase zmoniu, kurie valgo doh.gif grizti namo, uzsimeti suknele ir keliauji valgyt

nzn - nesudaro man ir jie jokiu problemu... Aisku jau nesedi ant minkstasuoliu - kad nesuslapint sedyniu - nematau reikalo persirenginejimui, jei pavalgius atgal i jura ar baseina brendi... mirksiukas.gif
Atsakyti
tai , tiesiog, elemantari kultura, pietus ir tt... kiiekvienais metais po pora kartu atostogaujame musu spa, niekada nesugalvociau eiti valgyti su treningais ar tiesiai po proceduros, bet cia mano isitikinimas ir mano nuomone
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2015 05 09, 14:17)
tai , tiesiog, elemantari kultura, pietus ir tt... kiiekvienais metais po pora kartu atostogaujame musu spa, niekada nesugalvociau eiti valgyti su treningais ar tiesiai po proceduros, bet cia mano isitikinimas ir mano nuomone

be abejo - kiekvienas turi savo supratima apie kultura ir be abejo jo laikosi mirksiukas.gif
Atsakyti
Del pietavimo kulturos. Jeigu pietauji bare prie juros tai manau ir su maudymke sedeti galima. Brt jeigu jau eini i psgrindinis restorana/valgykla(nu man tie restoranai valgyklos lotuliukas.gif ) kazkaip jau ne kas ateiti su slapiom suknelem nes maudymkes tiesiog suslapina. Bet jeigu kad ir ant maudymkes sausos gaivi trumpa vasariska plezine suknele why not. Daugelis taip daro. Va tik slapiu, nuo plauku varvanciu vandeniu pietu metu man nesiziuri "skaniai". Bet velgi kiekvieno suprwtimo reikalas cia, kol tiesiogiai tai manes neliecia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Orch @ 2015 05 09, 14:29)
Del pietavimo kulturos. Jeigu pietauji bare prie juros tai manau ir su maudymke sedeti galima. Brt jeigu jau eini i psgrindinis restorana/valgykla(nu man tie restoranai valgyklos lotuliukas.gif ) kazkaip jau ne kas ateiti su slapiom suknelem nes maudymkes tiesiog suslapina. Bet jeigu kad ir ant maudymkes sausos gaivi trumpa vasariska plezine suknele why not. Daugelis taip daro. Va tik slapiu, nuo plauku varvanciu vandeniu pietu metu man nesiziuri "skaniai". Bet velgi kiekvieno suprwtimo reikalas cia, kol tiesiogiai tai manes neliecia 4u.gif

taip ir as taip suprantu - nes man pareiti i kambari persirengti = nusimaudyti, nes nieko padoraus ant kremuoto kuno detis nesinori..., tada aisku ir galva plaut reikia, gaunas pilnas pasiruosimas, uztrunkantis o ir beprasmis, nes pavalgius atgal reiks kremuotis... Persirenginejam nebent po pietu esam numate kur nors keliauti, eiti, vykti ar pamiegoti... Aisku neinam ir varvantys - jug gali pasiplanuot ir pradziut pries einant valgyt...
Atsakyti
as ir kalbejau apie toki varianta, kai giedruoja slapi maudymukai ar labai akivaizdziai matomi jie per permatoma tunika doh.gif suknele ant sleikuciu, sortukai, maikyte - tikrai akiu nebado 4u.gif
Atsakyti
Ko foto niekas neideda, taip smagu butu online vaizdu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 05 09, 14:41)
Ko foto niekas neideda, taip smagu butu online vaizdu rolleyes.gif

Va va as irgi vis to prasiau gal bent per penkis puslapius unsure.gif
Tikrai butu laaaabai smagu pasidairyti.
Pamenu senais laikais net normalius reportazus dedavo suoermamos apie viesbucius, aplinka ir tt. Galetu vel atsinaujinti sita praktika rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Orch @ 2015 05 09, 13:43)
Va va as irgi vis to prasiau gal bent per penkis puslapius unsure.gif
Tikrai butu laaaabai smagu pasidairyti.
Pamenu senais laikais net normalius reportazus dedavo suoermamos apie viesbucius, aplinka ir tt. Galetu vel atsinaujinti sita praktika rolleyes.gif

Kad labai nepatogu telefonu talpinti foto:)
Atsakyti
QUOTE(armi06 @ 2015 05 09, 05:38)
Dar norejau pasiteirauti mes imam viesbuti Long beach resort,gal kas buvote ten,kaip kazin gauti kambariuka viloje(jose man kaip rojuj:) )ar tiesiog duoti kazkiek pinigeliu tam kas skirs kambari ar cia agentura tuo rupinsis,pamirsau agenturoje paklaust.Ir dar sake jog autobusas kuris ves iki viesbucio kelione truks apie2.5val kol visus turistus pakeliui ismetys,tai kelione truks ilgai ir nuobodziai,kazi bent kondiskes buna ju autobusuos,nes kazi kaip cia 2metu vaikas istvertu.Skrendam birzelio10 gal dar kas kartu smile.gif

Mes irgi norejome ta Vila gauta, bet deje jau apie tai pagalvojome tik ten nuvyke doh.gif Nors siulemes damoketi, bet nieko negalejo padaryti, nes visos buvo uzimtos verysad.gif Sake, kad reikejo iskarto dar is LT apie tai pasirupinti, damoketi kazkiek ir butume gal gave ta vila ax.gif Nors musu vaikai tai labiau norejo i viesbuti, jiems buvo atrakcija per balkona matyti viska kas vyksta viesbucio teritorijoj ir dar jiems labai smagus uzsiemimas buvo vazinetis su liftais biggrin.gif
Mums kelione iki viesbucio truko 1,5val. bet cia turbut del to, kad pas mus veze tik trys seimas iki viesbuciu su nedideliu autubusiuku 4u.gif O kondicionieriai tai ten pas juos visur ir tie autubusiukai ir autobusai tikrai geros kokybes ir nauji 4u.gif
Atsakyti
Autobusai tikrai geri,mes vaziavom nuo orouosto iki viezbucio nepilnai dvi val.vaikui nebuvo karsta autobuse.O man neprailgo kelione iki viezbucio nors ir mazojo malesi istisai ant keliu.
Atsakyti