Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

QUOTE(Zylute1 @ 2015 05 08, 20:07)
kaip keista, šiame puslapyje truputį kitokia info, nei aš buvau gavusi.....  g.gif
pvz. villa standart deluxe - man buvo pasakyta, kad tai tie nameliai šalia jūros, o ne tas naujas ovalus pastatas.....  blink.gif

QUOTE(Zylute1 @ 2015 05 08, 21:24)
Deliuks vilas man Adventure parodoje Vilniuje parodė generalinis saphir 5* vadybininkas. Tiesiog paklausiau, o jis foto parodė.  unsure.gif 
mane tada tikino, kad tas ovalus - standart.....  doh.gif

Cia turbut kalba eina apie saphir 4*
Atsakyti
QUOTE(Kristalė* @ 2015 05 08, 22:12)
Cia turbut kalba eina apie  saphir 4*

Taip. Apie 4* ir kalbejom.... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2015 05 08, 22:09)
na, supratau, del sokiu isimesim suknele biggrin.gif lotuliukas.gif

Isimeskit butinai;) Siaip Amaroj pernai pastebejau, kad vaiku "diskotekose" pakankamai issipuosusios damutes buvo:D nors cia manau priklauso nuo tevu pomegio issipustyti:D su pliazinem suknelem nejom, bet ir proginiu sukneliu neturejom. Del kitu rubu- mano 6 metu sugebejo ryte per pusrycius vafli su sokoladu ant maikes ir sijono uzsimest... Taip, kad as visada geriau isidedu daugiau... Nepulsi skalbt, o murzini irgi nevaikscios doh.gif
Atsakyti
Dar norejau pasiteirauti mes imam viesbuti Long beach resort,gal kas buvote ten,kaip kazin gauti kambariuka viloje(jose man kaip rojuj:) )ar tiesiog duoti kazkiek pinigeliu tam kas skirs kambari ar cia agentura tuo rupinsis,pamirsau agenturoje paklaust.Ir dar sake jog autobusas kuris ves iki viesbucio kelione truks apie2.5val kol visus turistus pakeliui ismetys,tai kelione truks ilgai ir nuobodziai,kazi bent kondiskes buna ju autobusuos,nes kazi kaip cia 2metu vaikas istvertu.Skrendam birzelio10 gal dar kas kartu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurelija_ @ 2015 05 09, 00:19)
Isimeskit butinai;) Siaip Amaroj pernai pastebejau, kad vaiku "diskotekose" pakankamai issipuosusios damutes buvo:D nors cia manau priklauso nuo tevu pomegio issipustyti:D su pliazinem suknelem nejom, bet ir proginiu sukneliu neturejom. Del kitu rubu- mano 6 metu sugebejo ryte per pusrycius vafli su sokoladu ant maikes ir sijono uzsimest... Taip, kad as visada geriau isidedu daugiau... Nepulsi skalbt, o murzini irgi nevaikscios doh.gif

greiciausiai biggrin.gif nes mano paneles tai turbut nei uz ka neiskeistu patogaus rubo ir baline suknele biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki is sauletos Turkijos��Mes Amaroje Martyna Club viskas super, bet jeigu liginti su Delfin Botanik Botanik geriasnis. Del draudimo butinai imkite is draudimo kompanijos, viska buna pas mus pas vaika uzdegimas ausu. Ant draudimo polise yra tel. draudimo kompanijos Turkijoe paskambinau is Restepshen atvaziavo labai greit masina i atveze i Kemero ,daktare patikrina israse vaaistu ir pavalo,ir su situ vairotuju grizome atgal moketi neko nereike tik uz vaistu vaistine viska apmoka draudimas.Del kreditiniu irgi turiu , vesbutyje yra daktaras bet pagalba jeigu sunkus atvejas.... Bet situaciju visokiu buna....As draudziau BTA��
Atsakyti
tai ir su korteliu draudimu lygiai tas pats, kam moketi pinigelius draudimo imonems, jei viska gali gauti ir taip?
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2015 05 08, 21:21)
puosniu rubu nedeti..nei sukneliu, nei bateliu? matot, sunku pirma karta keliaujant su vaikais

As tik berniuka turiu, tai negaliu pakomentuoti.. na ziurekite pagal vaiko pomegius, amziu, jeigu db "princeses amzius", tai aisku dekit suknele, ras mergaite kur pasipuosti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2015 05 09, 07:40)
tai ir su korteliu draudimu lygiai tas pats, kam moketi pinigelius draudimo imonems, jei viska gali gauti ir taip?

su kreditine Jus Patis us viska mokate, paskui grizus I Lietuva pildysite blanka su visu kvitu. a jeigu Jums neuzteks pinigu"..... pas viena siema buvo su mumis klinikoje vaikas gulejo ligonijoe 2 savaite son, negalima buvo vezt , spreskite pati bet siuliciau nerizikoti.
Atsakyti
nezinau, visada keliaujam visa seima tik su siomis kortelemis, kam dar papildomai pirkti draudima
Atsakyti
QUOTE(analat @ 2015 05 09, 08:12)
su kreditine Jus Patis us viska mokate, paskui grizus I Lietuva pildysite blanka su visu kvitu. a jeigu Jums neuzteks pinigu"..... pas viena siema buvo su mumis klinikoje vaikas gulejo ligonijoe 2 savaite son, negalima buvo vezt , spreskite pati bet siuliciau nerizikoti.

pas mane american express kreditines draudimas, isduoda lapa. Klausiau del mokejimo, sake kaip noriu, galiu kvitus rinkt ir gryzus prasyt, galiu jiems nieko nemoket. su draudimo bendroves draudimu tas pats, draugai gryze nese kvitukus ir rase prasyma.? balticum draudimas, bet cia gerokai anksciau...
Atsakyti
tiesiogiai iš Alanijos- oras kol kas puikus!! Yra mažú debesėliú, bet karšta. smile.gif
Atsakyti