Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

QUOTE(Gyvačiukas @ 2015 05 15, 18:24)
Aš jau irgi kraunu-įdedu,išimu ir vėl įdedu  lotuliukas.gif

Jeigu bus galimybė, parašykit kaip ten viskas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aamber @ 2015 05 15, 12:08)
Mes skrendam geguzes 30 i Delphin Palace, as kiek ziurineju jie visai salia ir kiek skaiciau kad jei apsistoji arba divoj arba palace arba imperial tai galima nueit i visu ju teritorijas pasivaiksciot ir apsiziuret. Ar tiesa?

Galima kasdien nuo 16 iki 17 val. aplankyti abu kaimynus, tik negalima naudotis jų paslaugomis - nei valgyti, nei maudytis, nei karuselėse pasisupti... Bet mums pritrūko ir laiko, ir noro ten vaikštinėti, užteko savi viešbučio malonumų.

Papildyta:
QUOTE(žydroji svajonė @ 2015 05 15, 15:33)
Mergaitės, kurios grįžot, gal turit patarimą kas išties buvo reikalinga, o Jūs nebuvot pasiėmusios?

Vaikui nebuvau paėmusi crocsų, tai pasigailėjau, nes smėlis toks karštas buvo, jog basa koja neįmanoma vaikščioti doh.gif O ir prie baseinų teko už rankytės visur vedžioti, kad nepaslystų. Kitą kartą crocsus būtinai imčiau. Arba vandens batus, nes vokietukai būtent su jais lakstė.
Atsakyti
QUOTE(sandraiva84 @ 2015 05 15, 20:41)
Aciu uz komentarus, truputi liudna del maisto ir pliazo, bet, tikiuos, tai nesutrukdys atostogoms wink.gif

Tai as tik savo pastebejimus issakiau, Jums galbut viskas atrodys kitaip mirksiukas.gif Bendravom su kitais lietuviais, kuriems labai viskas tiko ir patiko bigsmile.gif Taip, kad..
skonis draugu neturi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ms.E @ 2015 05 15, 22:15)
Tai as tik savo pastebejimus issakiau, Jums galbut viskas atrodys kitaip  mirksiukas.gif Bendravom su kitais lietuviais, kuriems labai viskas tiko ir patiko  bigsmile.gif Taip, kad..
skonis draugu neturi  ax.gif

Bet labai gerai paraset, ne kiek skoni, kiek faktus, kas buvo ir ko ne 4u.gif Naudingi tokie komentarai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kas cia @ 2015 05 14, 22:28)
O kas cia per greitoji patikra oro uoste? unsure.gif

Nereikia stovėti bendros patikros eilėje, nes yra atskiras postas.
QUOTE(žydroji svajonė @ 2015 05 15, 17:35)
Ketvirtadienio naktį išskrendam  biggrin.gif

Gražių ir saulėtų atostogų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ssauleno @ 2015 05 16, 00:20)
Nereikia stovėti bendros patikros eilėje, nes yra atskiras postas.

Gražių ir saulėtų atostogų  smile.gif

Kas skrenda su vaikais ir taip nereik stovet bendroj patikros eilej ax.gif
Atsakyti
Kuri dabar Turkijoj? Kaip orai? smile.gif na ką,aš sekanti kylu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurelija_ @ 2015 05 16, 11:39)
Kas skrenda su vaikais ir taip nereik stovet bendroj patikros eilej ax.gif

Mes skridom geguzes 6 d. Tai prie patikros stovejom bendroj eileje su mazu vaikuciu. Ten juk yra toks ale gyvatukas iki patikros, tai be eiles neteko eiti, bet mums tas pats, juk anksciau vis vien neisskrisi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaka @ 2015 05 16, 13:09)
Mes skridom geguzes 6 d. Tai prie patikros stovejom bendroj eileje su mazu vaikuciu. Ten juk yra toks ale gyvatukas iki patikros, tai be eiles neteko eiti, bet mums tas pats, juk anksciau vis vien neisskrisi smile.gif

Pernai tai mus,apsauginis į priekį pakvietė,kai pamatė,kad su vaikais,vienai iš jų buvo 2,5 metų ir dar pasakė,kad visada ir visuose oro uostuose eiti be eilės ☺ bet šiaip tai nebūčiau lindusi. Man ir jokio skirtumo...
Atsakyti
QUOTE(Gyvačiukas @ 2015 05 16, 13:26)
Pernai tai mus,apsauginis į priekį pakvietė,kai pamatė,kad su vaikais,vienai iš jų buvo 2,5 metų ir dar pasakė,kad visada ir visuose oro uostuose eiti be eilės ☺ bet šiaip tai nebūčiau lindusi. Man ir jokio skirtumo...

Mes kai skridom i Turkija tai Vilniaus orouoste ir praejus gyvatuke pasikviete mane ir patikrino,nereikejo laukti eileje,o i lektuva lipom visi iseiles nors sktendant is Turkijos tai orouosto darbuotojas surinko visus keleivius su vaikais mazais ir i lektuvo ilipima mus paleidu pirmus.
Atsakyti
jau mane po truputeli ima nerimas...dienos slenka, reikia pradeti kraustis daiktus, sarasa darytis biggrin.gif ir idomu, vaikams imate viena lagamina? jei 4 skrenda, tai kaip suprantu visiems 4 ir lagaminai turi buti taip + rankiniai
Atsakyti
Geru,graziu ir sauletu dienu atostogaujanciom smile.gif
Mums irgi jau nedaug liko laukti, bet noriu paklausti del arbatos palikimo, zinau, kad daug diskutuotata tema, bet dabar reiktu nemazai perskaityti temu kad rasciau. Tarkim jeigu pinigu nesikeisiu, o vesiu tik eurus , tai kiek palikti kambarinem? Kazkas minejo, kad metaliniu ten jie nevertina,nes ju niekas nekeicia. pernai turejau doleriu tai kaip ir nekilo klausimu...
Atsakyti