QUOTE(Aurelija_ @ 2015 05 16, 19:53)
Skrendam 4 - as, vyras ir mergiotes dvi - 7.5 m ir 2.5 m. Turesim du didelius lagaminus. pernai taip pat skridom su dviem.
Truputi nukrypsiu nuo temos. Cia gal aktualu bus tiems, kas bijo didesnio atstumo iki viesbucio. Pernai vaziavom su autobusu, uztrukom tikrai ilgai, apie 2.5 val. Siemet uzsisakem atskira transferi, mokejom 100 eur, is kuriu agentura grazino 83eur, kadangi nesinauidosim ju pervezimo paslugom. turetumem uztrukt kiek daugiau nei valanda. kas su mazais vaikuciais - pasvarstykit, visai apsimoka atskirai vaziuot
As pries 4 metus turejau asmenini transferi, nes kai atskridau, jau niekas nieko nebeveze. Tai atvaziavo autobusiukas

20 vietu

ir veze mane viena. Aisku, niekur nestojinejo, bet iki Amara Dolce Vitos vis tiek vaziavom kazkur 2h. matyt nelabai laiku pataikem, kazkoks kamstis buvo gal apie 16-17h. Tik man atrodo as daugiau mokejau, nors uzsakinejau is anksto.
Ir buvau pirkus kelione is LT su skrydziu pirmyn - atgal, ir nors neskridau, nevaziavau i prieki niekas nei 1Lt negrazino

O jei tiek grazina dabar uz asmenini transferi, tai super

Apsimoka ypac su mazais vaikais.