Sveikos, mergaitės ,
jei kas turit/ turėsit/užsakinėsit PEPPER SANGRIA F1, norėčiau mainytis, pirkti.
http://parkseed.com/.../p/51524-PK-P1/
QUOTE(Dusia37 @ 2016 01 17, 14:28)
Kokius aštrius reiktų auginti , kad būtų apvalūs ir tiktų įdaryti sūriu ? Koral sėklų turiu , ar ne per aštrūs? Aštriau jalepno nemėgėjai . Koral kažkada auginau , mums buvo labai jau aštru ...
Apvalūs įdarinėjimui - 'Satan's Kiss'. Apie aštrumą negaliu savo nuomonės pasakyti, nes nevartoju. Dukra nusinešė gaminti pas draugus, tai jai buvo aštrūs, nors mėgsta aštriau, o draugams pats tas.
Juos sėti reiktų anksčiau, sunkokai dygsta. Aš be šiltnamio, tai auginau vazone vasarą lauke, baigti nokti nešiau į kambarį, pagal datą - lapkričio mėn. paraudo net patamsyje:
https://picasaweb.go...819296042856882
O čia tas pats antrametis augalas praeitą spalį, vadinasi vėl nuraudo tik lapkričio mėn.:
https://picasaweb.go...999952644419714
Pernai buvo labai šalta vasaros pradžia, daugelis augalų pradėjo augti tik liepos mėn., gal šiltnamiuose greičiau sunoko. Kurių čilių neišnešiau lauk, tai derėjo beveik visus metus.
QUOTE(Dusia37 @ 2016 01 17, 14:28)
Kokius aštrius reiktų auginti , kad būtų apvalūs ir tiktų įdaryti sūriu ? Koral sėklų turiu , ar ne per aštrūs? Aštriau jalepno nemėgėjai . Koral kažkada auginau , mums buvo labai jau aštru ...
Man idealiausiai tinka Palades parūpinti Mini Bell Orange

QUOTE(ptashka @ 2016 01 19, 21:31)
Dėkui.



QUOTE(ptashka @ 2016 01 19, 20:31)
Man idealiausiai tinka Palades parūpinti Mini Bell
Bet jie gi neaštrūs,ar aš klystu?
QUOTE(Chiro @ 2016 01 19, 22:40)
Bet jie gi neaštrūs,ar aš klystu?
Ragavau įdarytu aštrių ir visai neaštrių - dieviško skonio


QUOTE(Dusia37 @ 2016 01 19, 22:51)
Ragavau įdarytu aštrių ir visai neaštrių - dieviško skonio
Receptus mačiau jau prieš kelis metus , išsisaugojau , bet nei karto nepagaminau .... Nes apvalių neturėjau ir tinkamo dydžio 


Bus ziauriai ne i tema,bet parasykit recepta...
QUOTE(Dusia37 @ 2016 01 19, 21:51)
Ragavau įdarytu aštrių ir visai neaštrių - dieviško skonio
Receptus mačiau jau prieš kelis metus , išsisaugojau , bet nei karto nepagaminau .... Nes apvalių neturėjau ir tinkamo dydžio 


Aš įdarymui nusipirkau Sveet Chery Pepers. Jie maži apvalūs. Nemoku nuorodos iš tel.įkelt


QUOTE(Chiro @ 2016 01 19, 22:16)
Aš įdarymui nusipirkau Sveet Chery Pepers. Jie maži apvalūs. Nemoku nuorodos iš tel.įkelt
Ir mini belle turiu 


Mini belle raudoni tai aštrūs, auginau
QUOTE(daimura @ 2016 01 19, 22:32)
Mini belle raudoni tai aštrūs, auginau
Aš turiu bordo artai rudus ir mixed. Tai net nežinau,kokie bus. Kiek radau,tai pagal aštrumo skalę 0.

QUOTE(Gardi @ 2016 01 19, 22:54)
Bus ziauriai ne i tema,bet parasykit recepta...
Ir aš prie prašymo prisidedu: pleaseeeeee

QUOTE(chocogirl @ 2016 01 20, 00:15)
QUOTE(yerena @ 2014 02 12, 19:43)
Aš įdarinėju pamarinuotus Satan's Kiss varškės sūriu su prieskoniais arba pelėsiniu sūriu su sviestu. Laikau stiklainyje citrininiame aliejuje, kad neišdžiūtų. Skanumėlis 

Papildyta:
QUOTE(yerena @ 2014 02 12, 21:46)
Marinuoju pagal Giedriaus receptą, nepjaustytus, tik su įpjovomis prie kotelio, kad marinatas užpildytų ir pipiriukų vidų. Po kelių savaičių jau galima farširuoti. Tam naudoju varškės sūrį ir sviestą (2:1), rozmariną, druską. Įdarą iki vientisos masės išsukti ir užpildyti ištrauktus pipiriukus (viršūnėlę nupjauti, išimti visas sėklas). Arba išsukti iki vienalytės masės pelėsinį sūrį (naudoju Gorgonzola) ir sviestą (2:1), užpildyti pipirus ir sudėjus į švarų stiklainį užpilti aliejumi (gali būti ir skoninis) bent jau parai. Tokie pipirai pas mus desertui prie vyno.
Lengviausia užpildyti pipiriukus įdaru pasinaudojus konditeriniu maišeliu. Likusį aliejų sunaudoju alyvuogių marinavimui.
Lengviausia užpildyti pipiriukus įdaru pasinaudojus konditeriniu maišeliu. Likusį aliejų sunaudoju alyvuogių marinavimui.