Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai ir paprikos,

Sveikos, mergaitės ,
jei kas turit/ turėsit/užsakinėsit PEPPER SANGRIA F1, norėčiau mainytis, pirkti.
http://parkseed.com/.../p/51524-PK-P1/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nijole0619: 18 sausio 2016 - 13:59
QUOTE(Dusia37 @ 2016 01 17, 14:28)
Kokius aštrius reiktų auginti , kad būtų apvalūs ir tiktų įdaryti sūriu ? Koral sėklų turiu , ar ne per aštrūs? Aštriau jalepno nemėgėjai . Koral kažkada auginau , mums buvo labai jau aštru ...

Apvalūs įdarinėjimui - 'Satan's Kiss'. Apie aštrumą negaliu savo nuomonės pasakyti, nes nevartoju. Dukra nusinešė gaminti pas draugus, tai jai buvo aštrūs, nors mėgsta aštriau, o draugams pats tas.
Juos sėti reiktų anksčiau, sunkokai dygsta. Aš be šiltnamio, tai auginau vazone vasarą lauke, baigti nokti nešiau į kambarį, pagal datą - lapkričio mėn. paraudo net patamsyje:
https://picasaweb.go...819296042856882
O čia tas pats antrametis augalas praeitą spalį, vadinasi vėl nuraudo tik lapkričio mėn.:
https://picasaweb.go...999952644419714
Pernai buvo labai šalta vasaros pradžia, daugelis augalų pradėjo augti tik liepos mėn., gal šiltnamiuose greičiau sunoko. Kurių čilių neišnešiau lauk, tai derėjo beveik visus metus.
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2016 01 17, 14:28)
Kokius aštrius reiktų auginti , kad būtų apvalūs ir tiktų įdaryti sūriu ? Koral sėklų turiu , ar ne per aštrūs? Aštriau jalepno nemėgėjai . Koral kažkada auginau , mums buvo labai jau aštru ...



Man idealiausiai tinka Palades parūpinti Mini Bell Orange

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ptashka: 19 sausio 2016 - 20:38
QUOTE(ptashka @ 2016 01 19, 21:31)
Man idealiausiai tinka Palades parūpinti Mini Bell Orange



Dėkui. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ...
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2016 01 19, 20:31)
Man idealiausiai tinka Palades parūpinti Mini Bell


Bet jie gi neaštrūs,ar aš klystu?
Atsakyti
QUOTE(Chiro @ 2016 01 19, 22:40)
Bet jie gi neaštrūs,ar aš klystu?


Ragavau įdarytu aštrių ir visai neaštrių - dieviško skonio smile.gif Receptus mačiau jau prieš kelis metus , išsisaugojau , bet nei karto nepagaminau .... Nes apvalių neturėjau ir tinkamo dydžio blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2016 01 19, 22:51)
Ragavau įdarytu  aštrių ir visai neaštrių - dieviško skonio smile.gif Receptus mačiau jau prieš kelis metus , išsisaugojau , bet nei karto nepagaminau .... Nes apvalių neturėjau ir tinkamo dydžio  blush2.gif

Bus ziauriai ne i tema,bet parasykit recepta...
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2016 01 19, 21:51)
Ragavau įdarytu  aštrių ir visai neaštrių - dieviško skonio smile.gif Receptus mačiau jau prieš kelis metus , išsisaugojau , bet nei karto nepagaminau .... Nes apvalių neturėjau ir tinkamo dydžio  blush2.gif

Aš įdarymui nusipirkau Sveet Chery Pepers. Jie maži apvalūs. Nemoku nuorodos iš tel.įkelt smile.gif Ir mini belle turiu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chiro: 19 sausio 2016 - 22:17
QUOTE(Chiro @ 2016 01 19, 22:16)
Aš įdarymui nusipirkau Sveet Chery Pepers. Jie maži apvalūs.  Nemoku nuorodos iš tel.įkelt smile.gif Ir mini belle turiu wub.gif

Mini belle raudoni tai aštrūs, auginau
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2016 01 19, 22:32)
Mini belle raudoni tai aštrūs, auginau

Aš turiu bordo artai rudus ir mixed. Tai net nežinau,kokie bus. Kiek radau,tai pagal aštrumo skalę 0. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardi @ 2016 01 19, 22:54)
Bus ziauriai ne i tema,bet parasykit recepta...

Ir aš prie prašymo prisidedu: pleaseeeeee 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(chocogirl @ 2016 01 20, 00:15)
Ir aš prie prašymo prisidedu: pleaseeeeee 4u.gif


QUOTE(yerena @ 2014 02 12, 19:43)
Aš įdarinėju pamarinuotus Satan's Kiss varškės sūriu su prieskoniais arba pelėsiniu sūriu su sviestu. Laikau stiklainyje citrininiame aliejuje, kad neišdžiūtų. Skanumėlis  essen.gif

Papildyta:
QUOTE(yerena @ 2014 02 12, 21:46)
Marinuoju pagal Giedriaus receptą, nepjaustytus, tik su įpjovomis prie kotelio, kad marinatas užpildytų ir pipiriukų vidų. Po kelių savaičių jau galima farširuoti. Tam naudoju varškės sūrį ir sviestą (2:1), rozmariną, druską. Įdarą iki vientisos masės išsukti ir užpildyti ištrauktus pipiriukus (viršūnėlę nupjauti, išimti visas sėklas). Arba išsukti iki vienalytės masės pelėsinį sūrį (naudoju Gorgonzola) ir sviestą (2:1), užpildyti pipirus ir sudėjus į švarų stiklainį užpilti aliejumi (gali būti ir skoninis) bent jau parai. Tokie pipirai pas mus desertui prie vyno.
Lengviausia užpildyti pipiriukus įdaru pasinaudojus konditeriniu maišeliu. Likusį aliejų sunaudoju alyvuogių marinavimui.

Atsakyti