Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai ir paprikos,

Kokius aštrius reiktų auginti , kad būtų apvalūs ir tiktų įdaryti sūriu ? Koral sėklų turiu , ar ne per aštrūs? Aštriau jalepno nemėgėjai . Koral kažkada auginau , mums buvo labai jau aštru ...
Atsakyti
QUOTE(vaidastep @ 2016 01 17, 11:38)
Kiek skaičiau apie juos tai jie ir turi but tamsiai žali  g.gif o nebandet ragaut ju ? smile.gif

Juodai violetiniai turi būti. Tai valgėm tuos žalius,bet jokio aštrumo ar kažkokio gero poskonio nebuvo.. O aš jų norėjau,nes paskaučiau,kad nunokę ir džiovinti turi labai gerą skonį, panašų į razinas.
Atsakyti
QUOTE(Ilaria @ 2016 01 17, 18:09)
Juodai violetiniai turi būti. Tai valgėm tuos žalius,bet jokio aštrumo ar kažkokio gero poskonio nebuvo.. O aš jų norėjau,nes paskaučiau,kad nunokę ir džiovinti turi labai gerą skonį, panašų į razinas.

Razinų skonio mūsų klimate neišgavau, nedaug praradot
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2016 01 14, 10:24)
minimum savaitę drėgnai ir šiltai vatos padeliuose, čia jei būna pačios rinktos 1-2 metų sėklos. O pirktinės iki 3 savaičių dygsta.

nevisos gal.as penktadieni padejau ant gyvatuko,dabar paziurejau,jau turiu kelias uodegas.ryt kisiu i zeme
Atsakyti
QUOTE(Anna Bergman @ 2016 01 17, 17:38)
Razinų skonio mūsų klimate neišgavau, nedaug praradot

o koki skoni isgavot? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidastep @ 2016 01 17, 20:40)
o koki skoni isgavot? smile.gif

Lengvai aštrūs ir tiek, kažkokio ypatingo laukto ir žadėto skonio nebuvo
Atsakyti
QUOTE(Anna Bergman @ 2016 01 17, 20:16)
Lengvai aštrūs ir tiek, kažkokio ypatingo laukto ir žadėto skonio nebuvo

o džiovint nebandet? nes rašo kad džiovintas igauna rukyta skoni ar tai kvapa g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2016 01 17, 14:28)
Kokius aštrius reiktų auginti , kad būtų apvalūs ir tiktų įdaryti sūriu ? Koral sėklų turiu , ar ne per aštrūs? Aštriau jalepno nemėgėjai . Koral kažkada auginau , mums buvo labai jau aštru ...

Red Cerry nors man galetu buti dar kiek svelnesni g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vobla @ 2016 01 18, 10:20)
Red Cerry nors man galetu  buti dar kiek  svelnesni g.gif

Dėkui .
Atsakyti

mane Daimura užkrutino išsiaiškint, kada šį mėnesį čilius merkti ir sėti gerai, tai ir visoms pasakau:
sausio 17-18 ypač geros užmerkimui, iki 19 d. 11 val, ir nuo 21 d. 14,30 iki 23 d. 20 val.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paladė: 18 sausio 2016 - 12:00
QUOTE(Paladė @ 2016 01 18, 13:00)
mane Daimura užkrutino išsiaiškint, kada šį mėnesį čilius merkti ir sėti gerai, tai ir visoms pasakau:
sausio 17-18 ypač geros užmerkimui, iki 19 d. 11 val, ir nuo 21 d. 14,30 iki 23 d. 20 val.

Sveikos 4u.gif
Aš irgi panašiu klausimu- pagooglinau apie tuos cherry ir susigundžiau. Bet kur man juos pirkti ir kuriuos g.gif
Red cherry
Cherry bomb
Big bomb
Large red cherry
Ir dar kažkokią obuolinę papriką aptikau senose temose. Bet ji nesunoksta iki raudonumo, kaip suprantu?

Turiu patirties tik su jalapenais, pepperončiniais, čiliai raudoni pailgi( mamos paveldas).
rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vildar @ 2016 01 18, 14:00)
Sveikos 4u.gif

Ir dar kažkokią obuolinę papriką aptikau senose temose. Bet ji nesunoksta iki raudonumo, kaip suprantu?

sunoksta, bet ji neaštri pas mus buvo - obuolinė Alma paprika
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paladė: 18 sausio 2016 - 13:05