Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai ir paprikos,

Nu jalapeno man jau reik biggrin.gif Krumo aukstis tai man dzin blush2.gif Ale skonines savybes ir dar visokios{net nezinau kokios} tai domina 4u.gif Tuoj velniu gausiu, kad interneto platybese neplaukioju blush2.gif Jeigu rimtai tai man be galo idomu jusu visu nuomone, kurios auginate kajenus, habanerius ir dar kitus pipirus.
Papildyta:
Palade skiriu pomidorus, tikrai blush2.gif Apie situos tai dar si ta ismanau, bet va apie astriuosius pipirus tai ne velnio mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sypt @ 2016 01 12, 16:08)
Palade skiriu pomidorus, tikrai blush2.gif Apie situos tai dar si ta ismanau, bet va apie astriuosius pipirus tai ne velnio mirksiukas.gif

biggrin.gif nu tai belieka susipažinti su scovilio skale, surasti pažįstamą pavadinimą, pamatyt, kaip skaičiais įvertintas jo aštrumas ir bandyt kitus smile.gif

http://pepperheadsfo...scoville-scale/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paladė: 12 sausio 2016 - 15:19
Ačiū mergaitėms. Matau, kad jau habanerų ir kitko turėsiu biggrin.gif aš tai kai pamenu habanerus - tai silpnybė, nu jau tas krūmelių ir lapelių gražumas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2016 01 12, 15:18)
biggrin.gif  nu tai belieka susipažinti su scovilio skale, surasti pažįstamą pavadinimą, pamatyt, kaip skaičiais įvertintas jo aštrumas ir bandyt kitus smile.gif

http://pepperheadsfo...scoville-scale/

O, dėkui - ir man aktualu 4u.gif
Atsakyti
Aciu Paladei uz skale 4u.gif Ir tuo paciu pas jus noriu paklausti ka jus auginate is astriu?Kuo graiciau viska issiaiskinsiu tuo man geriau, laiko liko tik geras menuo, tuoj seja prasides, o dar reikia seklytes susirasti. Dukra pas mane dievina visokias astrybes.Siemet noriu kietai pasirodyt, jusu pagalbos deka ir asortimenta praplest tuo paciu lotuliukas.gif
Papildyta:
biggrin.gif jau ir habaneru reik...
Atsakyti
QUOTE(sypt @ 2016 01 12, 16:33)
Aciu Paladei uz skale 4u.gif Ir tuo paciu pas jus noriu paklausti ka jus auginate is astriu?Kuo graiciau viska issiaiskinsiu tuo man geriau, laiko liko tik geras menuo, tuoj seja prasides, o dar reikia seklytes susirasti. Dukra pas mane dievina visokias astrybes.Siemet noriu kietai pasirodyt, jusu pagalbos deka ir asortimenta praplest tuo paciu lotuliukas.gif

aštrybės jūsų dukrai tai kas? - jalapenas, kajenas? kokio lygio aštrumo norit?
mano šeimynai valgymui tinka visi, kurie ne daugiau jalapeno aštrumo, patys geriausi nuo 1000 iki 5000 pagal scovilį, kajenus jau tik į šnapsą kišam vaistams, plika burna nepraryjam, o habanerai tai tik gerajam mango-habanero padažui.
Atsakyti
QUOTE(sypt @ 2016 01 12, 16:35)
Papildyta:
biggrin.gif jau ir habaneru reik...

habaneram jau mėnesio neturit smile.gif jie laaabai lėtapėdžiai. Ir jau laikas juos pradėt daigintis. Na bent jau po 2 savaitėlių tai tikrai reikėtų.
Atsakyti
Nusipirkau Salsa sėklų. Kažin ar jos iš viso valgomos? Parašyta dekoratyvinės rolleyes.gif pardavėja sakė galima valgyti blush2.gif
user posted image
nematau toje skalėje tokių g.gif
Atsakyti
Avijacija, ar sunaudojat per sezoną habanerus nuo krūmo? jų ten tokia galybė, o aš tik padažus darau doh.gif

Atsakyti
Nu esu auginus tik paprikytes "gelytes"nezinau ju pavadinimo ir pepper hot cayenne. Psio visos mano zinios apie astrumus. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2016 01 12, 16:45)
nematau toje skalėje tokių g.gif

vadinasi neprisistatė, kad juos išbandytų ir į skalę įtrauktų biggrin.gif
dekoratyviniai valgomi, jei ant jų neparašyta kitaip
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paladė: 12 sausio 2016 - 15:47
QUOTE(Paladė @ 2016 01 12, 16:45)
Avijacija, ar sunaudojat per sezoną habanerus nuo krūmo? jų ten tokia galybė, o aš tik padažus darau  doh.gif

tai va kad nesunaudoju. Tik adžikom aš juos ir darau. Tai va porą metų neauginau. Ir durna galva ta mano - nepasilikau sėklų biggrin.gif o praeitais metais dariau adžikas su visokiais jelapenais. Tai š................... dedi visą saują o aštrumo tai nėra tokio kokio norisi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Avijacija: 12 sausio 2016 - 15:50