Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai ir paprikos,

seklu pardese jalapenu tai maciau, bet habaneru neteko schmoll.gif Astriai.lt ieskot?
Atsakyti
QUOTE(sypt @ 2016 01 12, 16:49)
seklu pardese jalapenu tai maciau, bet habaneru neteko schmoll.gif Astriai.lt ieskot?

jei LT, tai čia:
http://eshop.papriko..._query=habanero
Atsakyti
Palade, nuosirdus aciu.
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2016 01 12, 16:49)
tai va kad nesunaudoju. Tik adžikom aš juos ir darau. Tai va porą metų neauginau. Ir durna galva ta mano - nepasilikau sėklų biggrin.gif o praeitais metais dariau adžikas su visokiais jelapenais. Tai š................... dedi visą saują o aštrumo tai nėra tokio kokio norisi  biggrin.gif

aš habanerus ne kasmet auginu, sušaldau likusius. Paskui keletą metų padažams užtenka šaldytų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paladė: 12 sausio 2016 - 16:19
QUOTE(Paladė @ 2016 01 12, 16:12)
aš habanerus ne kasmet auginu, sušaldau likusius. Paskui keletą metų padažams užtenka šaldytų.

o kodel nedziovinat?
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2016 01 12, 17:29)
o kodel nedziovinat?

netekę sulčių man nebetinka padažams, savo cinkelį praranda, skonio ir kvapo sumažėja. o šiaip vartot per aštrūs
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paladė: 12 sausio 2016 - 16:49
QUOTE(Paladė @ 2016 01 12, 15:52)

Atsiprašome, šiuo metu paprikų sėklomis neprekiaujame..na šnipštas.kai ko norejau ir jau dziovinta isparduota
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo girene: 12 sausio 2016 - 16:52
QUOTE(girene @ 2016 01 12, 17:49)
Atsiprašome, šiuo metu paprikų sėklomis neprekiaujame..na šnipštas.kai ko norejau ir jau dziovinta isparduota

http://www.pepperseeds.eu/

iš čia perku, gana greit atsiunčia, bet šiaip tai jau laikas sėt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paladė: 12 sausio 2016 - 16:55
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sypt @ 2016 01 12, 15:49)

Schetelige būna
Atsakyti
Sveikos merginos gal kas gali Habanero sėklomis pasidalinti. Nei aštriai.lt nei paprikos.lt nepardavinės. Atsiunciau voką. Ačiū labai!!
Atsakyti
QUOTE(Nerry @ 2016 01 12, 21:32)
Sveikos merginos gal kas gali Habanero sėklomis pasidalinti. Nei aštriai.lt nei paprikos.lt nepardavinės. Atsiunciau voką. Ačiū labai!!

paprikos.lt galit nusipirkti dziovintu papriku.is ju issiimsit seklas
Atsakyti