seklu pardese jalapenu tai maciau, bet habaneru neteko
Astriai.lt ieskot?

Palade, nuosirdus aciu.
QUOTE(Avijacija @ 2016 01 12, 16:49)
tai va kad nesunaudoju. Tik adžikom aš juos ir darau. Tai va porą metų neauginau. Ir durna galva ta mano - nepasilikau sėklų
o praeitais metais dariau adžikas su visokiais jelapenais. Tai š................... dedi visą saują o aštrumo tai nėra tokio kokio norisi 

aš habanerus ne kasmet auginu, sušaldau likusius. Paskui keletą metų padažams užtenka šaldytų.
QUOTE(Paladė @ 2016 01 12, 16:12)
aš habanerus ne kasmet auginu, sušaldau likusius. Paskui keletą metų padažams užtenka šaldytų.
o kodel nedziovinat?
QUOTE(girene @ 2016 01 12, 17:29)
o kodel nedziovinat?
netekę sulčių man nebetinka padažams, savo cinkelį praranda, skonio ir kvapo sumažėja. o šiaip vartot per aštrūs
QUOTE(Paladė @ 2016 01 12, 15:52)
Atsiprašome, šiuo metu paprikų sėklomis neprekiaujame..na šnipštas.kai ko norejau ir jau dziovinta isparduota
QUOTE(girene @ 2016 01 12, 17:49)
Atsiprašome, šiuo metu paprikų sėklomis neprekiaujame..na šnipštas.kai ko norejau ir jau dziovinta isparduota
http://www.pepperseeds.eu/
iš čia perku, gana greit atsiunčia, bet šiaip tai jau laikas sėt
QUOTE(sypt @ 2016 01 12, 15:49)
Schetelige būna
Sveikos merginos gal kas gali Habanero sėklomis pasidalinti. Nei aštriai.lt nei paprikos.lt nepardavinės. Atsiunciau voką. Ačiū labai!!
QUOTE(Nerry @ 2016 01 12, 21:32)
Sveikos merginos gal kas gali Habanero sėklomis pasidalinti. Nei aštriai.lt nei paprikos.lt nepardavinės. Atsiunciau voką. Ačiū labai!!
paprikos.lt galit nusipirkti dziovintu papriku.is ju issiimsit seklas