Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai ir paprikos,

QUOTE(pecilija @ 2015 05 16, 19:11)
Merginos, apie kokius Jus cia "tuneliukus" kalbat?

Tai tokie minisiltnamiai is pastik vamzdzio arkos pdaromos ir uzdengiamos plevele aragro plevele.

Mano paprikaikazkas yra ant vidines lapu puses.kazkokie mazi grrudeliai .
Kuom gydyti ? Jei sodinsiu prie kitu apkresiu.
Manau todel, kad per ilgaijie ant palanges pas mans , nebeapsigina nuo ligu
Atsakyti
user posted image

patupdziau sita i vazona smile.gif rudeni bus namo parnestas tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidastep @ 2015 05 18, 19:01)
user posted image

patupdziau sita i vazona  smile.gif rudeni bus namo parnestas tongue.gif

Jalapenas cia ?
Atsakyti
O maniškiai lauke ir nieko. Dalis po 1 agro sluoksniu, kita po 2 (kai žadėjo didesnes šalnas). Išsodinau prieš žadamas šalnas, dabar jau 2 savaitės atgal. Namie jie labai skursta. Jei tik didelių šalnų nežada, sodinkit, apdenkit ir ramu bus.
Atsakyti
QUOTE(Regila @ 2015 05 19, 05:34)
O maniškiai lauke ir nieko. Dalis po 1 agro sluoksniu, kita po 2 (kai žadėjo didesnes šalnas). Išsodinau prieš žadamas šalnas, dabar jau 2 savaitės atgal. Namie jie labai skursta. Jei tik didelių šalnų nežada, sodinkit, apdenkit ir ramu bus.

Jalapenas,tai sodinsiu kitus jau i lauka ,o sita pazaidimui paliksiu ,kad galeciau paskui i namus ant ziemos parsinest biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos

Gal kas patarsit kas cia yra mano Hamikui? Auga gerai, pats didziausias jau trys paprikos kabo, o va lapai tokie.... Jokiu gyviu nera, nei jokiu spuogeliu ant lapu tiesiog tokie pasvieseje taskai...???

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(vaidastep @ 2015 05 19, 07:00)
Jalapenas,tai sodinsiu kitus jau i lauka ,o sita pazaidimui paliksiu ,kad galeciau paskui i namus ant ziemos parsinest biggrin.gif

Aš pernai parsinešiau i namus ir dabar toliau gyvena ir mezga.Auginu darbe,tai visi džiaugiasi žaluma ir pipiriukais. thumbup.gif Bandysiu auginti ,matysiu kiek sezonu pavyks ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aurute66 @ 2015 05 19, 13:24)
Aš pernai parsinešiau i namus ir dabar toliau gyvena ir mezga.Auginu darbe,tai visi džiaugiasi žaluma ir pipiriukais. thumbup.gif Bandysiu auginti ,matysiu kiek sezonu pavyks  ax.gif

o kaip fainai thumbup.gif bandysiu ir as,visai jam tam vazone patinka biggrin.gif
Atsakyti
[quote=Montera,2015 05 19, 12:55]
Sveikos

Gal kas patarsit kas cia yra mano Hamikui? Auga gerai, pats didziausias jau trys paprikos kabo, o va lapai tokie.... Jokiu gyviu nera, nei jokiu spuogeliu ant lapu tiesiog tokie pasvieseje taskai...???

mano hamikai irgi tokie pat ,erke buvo uzpuolusi juos o dabar tokie margi lapai irgi doh.gif ai isodinau i lauka kaip bus taip smile.gif
Atsakyti
[quote=vaidastep,2015 05 19, 19:38]
[quote=Montera,2015 05 19, 12:55]
Sveikos

mano hamikai irgi tokie pat ,erke buvo uzpuolusi juos o dabar tokie margi lapai irgi doh.gif ai isodinau i lauka kaip bus taip smile.gif
[/quote]

Bet tai tuos kuriuos buvo parazitai uzpuole ir atrode kitaip ir visas kotas buvo pasidenges ir ant lapu buvo tie balti iskilimai. O ant sito lapai glotnu ir nieko panasaus nebuvo.
ZS buvau nusinesus sako gal cia koks grybelis metas arba magnio (jei nepainioju) trukumas.??? Kazin a taip gali but.
Atsakyti
QUOTE(Montera @ 2015 05 19, 20:53)
Bet tai tuos kuriuos buvo parazitai uzpuole ir atrode kitaip ir visas kotas buvo pasidenges ir ant lapu buvo tie balti iskilimai. O ant sito lapai glotnu ir nieko panasaus nebuvo.
ZS buvau nusinesus sako gal cia koks grybelis metas arba magnio (jei nepainioju) trukumas.??? Kazin a taip gali but.

as zalioj stotelej ieskojau ko nuo erkiu ,tai man pasiule canelys ar kazkaip ten vadinas ,su cinamonu ten kazkas,tai pasiskaicius nemaniau kad pades ,nes ten rase kad tik apsaugo jis o ne naikina ,bet kadangi buvau nusipirkus jau tai purskiau ,tai zinokit labai atsigavo paprikos ,patamsejo tokios visos ir kiek iziuriu tai lyg jau ir ner tos erkes,tai reikes dar karta nupurkst tuo paciu smile.gif

ar tresek kuom jas ? gal paprasciausiai tik reikia pamaitint jas ,nes pas mane hamikai irgi tokie sviesus ,gal jiem daugiau maisto medziagu reikia g.gif
Atsakyti
Sveikos, norėjau paklausti , ar paprikas genite? Žiūrėjau rusų video, tai aiškino, kad iki pirmo išsišakojimo reikia visas pažastėles nugnybti, o paskui kiek stiebų leisti? Tris? Ar skinate pirmą
žiedą ? smile.gif Paprikų ir pipirų taip pat melionų ir arbūzų auginime esu naujokė, kai kas dar neaišku. Praeitais metais auginau kajenus, nieko negenėjau, derliaus buvo.
Atsakyti