Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai ir paprikos,

ne, niekad negeniu papriku. nebent skindama vaisius nulauziu visa saka doh.gif kas buna gana daznai doh.gif
------------
paprikos jau kabaliuoja. hamik kai kurie vaisiai jau nykscio dydzio- ar jie tikrai bus mazuliukai? g.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dumsė @ 2015 05 22, 21:37)
Sveikos, norėjau paklausti , ar paprikas genite? Žiūrėjau rusų  video, tai aiškino, kad iki pirmo išsišakojimo reikia visas pažastėles nugnybti, o paskui kiek stiebų leisti? Tris?  Ar skinate pirmą
žiedą ? smile.gif  Paprikų ir pipirų taip pat melionų ir arbūzų auginime esu naujokė,  kai kas dar neaišku. Praeitais metais auginau kajenus, nieko negenėjau, derliaus buvo.

geniu, taip, visas isskabau, iki issisakojimo, ir lapus irgi, bet cia jau veliau( kiek supratau, kaip ir baklazanam), Toliau jau leidziu tu stiebu, kiek nori, nebetvarkau jau nieko. Pirmus ziedus isskinu taip pat, paprastai jie buna vidury, dar pries issisakojima. Melionam, isleidus 5 lapuka, virsune gnybiu, jie ant soniniu ugliu vaisius veda
Atsakyti
Labai ačiū už atsakymus. Bandysiu sodinti paprikas lauke, apdengti agroplėvele ant lankų į šiltą lysvę smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Vobla @ 2015 05 23, 10:09)
n hamik kai kurie vaisiai jau nykscio dydzio- ar jie tikrai bus mazuliukai? g.gif  unsure.gif

~10 cm ilgio konuso formos oranžinės paprikėlės. superinės vakavimui su medum. bene geriausia tam skirta paprikėlė - sienos storos, sėklų beveik nėr, cielų daug stiklainyje telpa. gink dieve nepjaustyt, su visais kotukais kišt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paladė: 25 gegužės 2015 - 07:35
Ikisiu trigrasi,dovanokit 4u.gif

Pernai meginau Hamik auginti, bet man jos nepatiko del to,kad bent pas mane jos augo tikrai nestorasienes. Gal ko truko,kad mesos daugiau butu paauginusios biggrin.gif Siemet nebesejau. Marinuot,gaila,nemeginau, gal buciau nuomone pakeitusi
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2015 05 25, 07:35)
~10 cm ilgio konuso formos oranžinės paprikėlės. superinės vakavimui su medum. bene geriausia tam skirta paprikėlė - sienos storos, sėklų beveik nėr, cielų daug stiklainyje telpa. gink dieve nepjaustyt, su visais kotukais kišt.

oj, 10 cm. tai visai ne mazyte. pagal nuotrauka buvau susidarius ispudi, kad kokie 5 tebus unsure.gif
Atsakyti
Sveikos,turiu klausima 4u.gif susodinau paprikas i siltnami grazias buvo zalios ,zalios o dabar nori jau zydet ,bet visi lapai jau baigia pageltonuot ...kas galetu but ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(DinaJ @ 2015 05 28, 15:18)
Sveikos,turiu klausima  4u.gif  susodinau paprikas i siltnami grazias buvo zalios ,zalios o dabar nori jau zydet ,bet visi lapai jau baigia pageltonuot ...kas galetu but ? g.gif

gali but reakcija i tiesiogine saule. man kasmet nugeltonuodavo, bet paskui augdavo normaliai. siemet ilgai laikiau siltnamyje po agroplevele- jokio geltovavimo...
Atsakyti
QUOTE(Vobla @ 2015 05 28, 17:50)
gali but reakcija i tiesiogine saule. man kasmet nugeltonuodavo, bet paskui augdavo normaliai. siemet ilgai laikiau siltnamyje  po agroplevele- jokio geltovavimo...

Aciu uz atsakyma 4u.gif .matysim gal atsigaus .matyt per greit nuemiau plevele,nes as taip pat ja dengiau ir buvo tikrai grazios paprikos .
Atsakyti
noriu pasiteirauti: ar jau galima išsodinti čili paprikas lauke, ne po danga?
Atsakyti
As pries savaite issodinau i lauka savo pipirus, bet uzdejau agro, kol kas gerai jauciasi tik biski kurklys pasidarbavo.
Liko Habaneru, gal kam reikia ? Uz dyka.Gaila ismest.
Atsakyti
mano paprika ir nugrauze viena doh.gif

kaip zinot kada jau poblano sunokes ? kokio dydzio vaisiai buna ? kabalioja dabar tokie nedideli ,sakau gal nuimt ir leist paciam augalaui isbujot ,nes dabar labai jau vargiai atrodo doh.gif
Atsakyti