Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai ir paprikos,

Uzdenkit kokiu maiseliu ir po vonia pakiskit, vonioj silta.
Atsakyti
QUOTE(drugelis. @ 2016 02 28, 20:50)
* Bet jei pas mane mažyčiai durpiniai,suyrantys, gal tiesiog su tuo puodeliu jau į didesnį vazonėlį/indelį ir įsodinsiu  ir bus viskas gerai g.gif
Paguodėt, ačiū  smile.gif

** O kaip su tuo radiatorium, skirtumo jokio?

* durpiniuose ilgai nelaikykit, jei pirmą kartą juos naudojat, sekit, kad neperdžiūtų, ne viena taip yra daigus juose numarinusi. Greit jie tikrai nesuirs, pavasarį daržan įkišus rudenį dar randu. Geriau perkirpkit ir išmeskit prieš persodindama į didesnius. Ir tikrai nelieskit šaknų, perkelkit su visa žeme į didesnius plastikinius.
** ant radiatoriaus geriau, šilčiau, o ant grindų tai tik ant šildomų statyčiau. Jei pritrūksta radiatorių, geriau ant virtuvinių spintelių užkelt.
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2016 02 28, 20:44)
Nakviša, ar norėsi šįmet čiliukų? Išdygo mano, indeliuose nuo maximinės mišrainės po kokius 15. Išsipikiavau savaitgalį, liko perteklius, turiu 3 maximinius indelius.
Merginos, kas norit-sakykit, atiduosiu, išmesti gaila 4u.gif

Palik man vieną maišą, jie man lauke labai tiko. Ir juos dar žalius į marinatą sukišom, tai paskutinis indėlis liko.
Aš šiais metais iš UA parsisiunčiau sėklų, žiūrėsim kas bus. Ir iš Rimi vieną raudoną pailgą papriką pasėjau, įdomumo dėlei.
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2016 02 28, 21:26)
* durpiniuose ilgai nelaikykit, jei pirmą kartą juos naudojat, sekit, kad neperdžiūtų, ne viena taip yra daigus juose numarinusi.

Ot žiopla aš, nors imt ir persodint dabar iškrapščius tas sėklas doh.gif
Ir dar tų daigyklų tiek prisipirkau, nes atrodė, kad gėris, nepasižeis šaknys, o jei neyra taip greit, tai š..., naudos nelabai kaip ir yra. g.gif

Ačiū už patarimus, kai naujokė esu, tai nieko nežinau. Anksčiau mano daržininkystė apsiribodavo moliūgais, cukinijoms ir agurkais - buvo labai paprasta, čia sudėtingiau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo drugelis.: 28 vasario 2016 - 21:48
Kiekvienais metais naujokes 'apsvyla' su tais durpiniais puodeliais.
Neismeskit ju, galesit veliau balandzio antroje puseje pasiset moliuginius i juos, jie neilgai augs o paskui su tais puodeliais ir pasodinsit.
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2016 02 27, 23:41)
A,tai tada aišku.Pas mane pastovi +28-29,tai du trečdaliai nuo praeito sekmadienio sėjos jau po lempom tupi išlindę.

Ar nenuslabneji prie tokios t-ros? biggrin.gif
Man tai reiketu ant grindu voliotis. As megstu 18-20
Atsakyti
QUOTE(Venta9 @ 2016 03 01, 01:15)
Kiekvienais metais naujokes 'apsvyla' su tais durpiniais puodeliais.
Neismeskit ju, galesit veliau balandzio antroje puseje pasiset moliuginius i juos, jie neilgai augs o paskui su tais puodeliais ir pasodinsit.

Gal neapsvilsiu, vis žiūriu, kad būtų drėgna.
Man tik galvos skausmas, kur jas dėti sudygus, nes patartina po sudygimo savaitėlę vėsiau palaikyti, o neturiu kur g.gif balkonas nestiklintas, o ir šaltoka, kambariuose apie 22 g.gif
Atsakyti
Prieš pirmą pikiavima:
user posted image
po pikiavimo
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nijole0619: 01 kovo 2016 - 17:13
QUOTE(Venta9 @ 2016 03 01, 01:39)
Ar nenuslabneji prie tokios t-ros? biggrin.gif
Man tai reiketu ant grindu voliotis. As megstu 18-20

Šiluma kaulų nelaužo tongue.gif Tokia temperatūra pas mane vonioj ant elektrinio gyvatuko rankšluosčiams.Ten ir pritaisytos daigyklos.Paskum varo vėsiau stovėt po lempom.
Nu,18 tai man jau pereboras .Tik miegamajam vėsu,a tai prie tokios temperatūros ir rankas užgelt galima.
Atsakyti
hah.gif saltysius biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos merginos gal kuri turesite laisvu daigeliu Hungarian Wax ? ar gal kas seklyciu nors kelias turite mielai nupirkciau 4u.gif uzsiknisau beieskodama po Kauna sio gerio, o labai noriu pameginti uzsiauginti.
Atsakyti
QUOTE(plyta @ 2016 03 03, 10:23)
Sveikos merginos gal kuri turesite laisvu daigeliu Hungarian Wax ? ar gal kas seklyciu nors kelias turite mielai nupirkciau  4u.gif  uzsiknisau beieskodama po Kauna sio gerio, o labai noriu pameginti uzsiauginti.

Senukuose jų yra. Kad ieškot nereikia... jei aišku apie juos eina kalba:
user posted image
Atsakyti