Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai ir paprikos,

QUOTE(drugelis. @ 2016 03 07, 21:09)
*Jau 3 daigeliai mano paprikos sudygo  clap.gif Kiti irgi turėtų pasirodyti  bigsmile.gif
Ar perkelti daigus iškart vėsiau, kai tik visi išlįs?
**Ir dar man toks klausimas, visur rašo, kad jei pikuoti papriką, tai į didesnį vazoną, bet į tą patį gylį  g.gif  Nelabai suprantu, juk jei mano paprikytės visai mažyliukuose durpiniuose sudyginėja, tai juk visvien į gilius vazonėlius/grietinės indelius persodinsiu  g.gif

* dėl to atskiruose indeliuose daiginam, kad tik vieną iškelti į šviesą. Kelkit, bet neišdygusius kažkaip pridenkit, gal irgi išdygs
** didesnio indelio dugne pripilat žemės, padedat daigą su visu grumstu ir užpilat iki tos vietos, kur išdygęs. Paskui didelius sodinant jau galima ir šiek tiek giliau kišti
Atsakyti
sveikos nauja tema 4u.gif
Atsakyti
Palade, ačiū 4u.gif

Mano Whitney daigelių po nakties dar daugiau išlindo, perkėliau viską ant palangės smile.gif Taip jie mane džiugina lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo drugelis.: 08 kovo 2016 - 12:25
QUOTE(drugelis. @ 2016 03 08, 12:24)

Mano Whitney daigelių po nakties dar daugiau išlindo, perkėliau viską ant palangės  smile.gif Taip jie mane džiugina  lotuliukas.gif

dabar labai sekit, kad per šlapia nebūtų, bet ir neperdžiūtų. Sunku tuose durpiniuose nutaikyt drėgmę
Atsakyti
Pacios graziausios mano kovo 8 gelės. wub.gif
user posted image
Atsakyti
Labai gražūs daigai bigsmile.gif tikiuosi ir pas mane tokie užaugs.
Atsakyti
QUOTE(drugelis. @ 2016 03 08, 20:40)
Labai gražūs daigai  bigsmile.gif  tikiuosi ir pas mane tokie užaugs.

Kai iš durpinių ištrauksit, užaugs biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2016 03 08, 21:05)
Kai iš durpinių ištrauksit, užaugs  biggrin.gif

Bet juk dabar dar negaliu traukti lauk. Nervuojuos visą vakarą, ot kovo 8-oji doh.gif Ant palangės +21, per šilta jaučiu unsure.gif

O pravertos orlaidės nebijo daigeliai, jei šiek tiek traukimas yra?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo drugelis.: 08 kovo 2016 - 21:54
QUOTE(drugelis. @ 2016 03 08, 21:26)
Bet juk dabar dar negaliu traukti lauk.  Nervuojuos visą vakarą, ot kovo 8-oji  doh.gif  Ant palangės +21, per šilta jaučiu  unsure.gif

O pravertos orlaidės nebijo daigeliai, jei šiek tiek traukimas yra?

Palaukit, kol užaugins 2 tikrus lapus, tik tada išsodinkit. Orlaidės prie jų nelaikyčiau atviros, geriau nakčiai vėsiau kur padėti, toliau nuo radiatorių, o dieną +21 normalu
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2016 03 08, 22:06)
Palaukit, kol užaugins 2 tikrus lapus, tik tada išsodinkit. Orlaidės prie jų nelaikyčiau atviros, geriau nakčiai vėsiau kur padėti, toliau nuo radiatorių, o dieną +21 normalu

Ačiū už patarimus 4u.gif O kiek laiko vėsiau daigus laikyti, savaitę, ar ilgiau?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo drugelis.: 09 kovo 2016 - 23:04
QUOTE(drugelis. @ 2016 03 09, 22:54)
Ačiū už patarimus  4u.gif O kiek laiko vėsiau daigus laikyti, savaitę, ar ilgiau?

Naktį, kai tamsu, daigeliais visada geriau vėsiau
Atsakyti
Nėra taip buvę. Vienas pipiriukas iš Slovakijos avino ragai pradėjo leist pašakes. Palikt jas reikia ar nulaužt?
user posted image
Atsakyti