Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai ir paprikos,

QUOTE(Paladė @ 2015 06 15, 08:37)
oooooooooooo, koks turtingas ir derlingas gražuolis  thumbup.gif
labai patiko jam tavo dėmesys  thumbup.gif
aplipęs pipiriukais  biggrin.gif

visi trys tokie ax.gif
Atsakyti
Mano lauke auginama ir tam skirta veislė visai puikiai auga. Nesakau, kad greit skinsiu, bet kitas, net šiltnamyje augančias lenkia augumu:
user posted image
Atsakyti
Labai gražu 4u.gif
O kokio dydžio Jūsų visų paprikos apskritai? Pas mane maždaug 5 cm dydžio vaisiai, galvoju, ar neatsilikus aš labai? Tiesa, Alantos dar tik žydėt ima, tos tai nei dygt, nei augt, nei žydėt nenori, nokt turbūt irgi tingės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardi @ 2015 06 28, 22:05)
Labai gražu 4u.gif
O kokio dydžio Jūsų visų paprikos apskritai? Pas mane maždaug 5 cm dydžio vaisiai, galvoju, ar neatsilikus aš labai? Tiesa, Alantos dar tik žydėt ima, tos tai nei dygt, nei augt, nei žydėt nenori, nokt turbūt irgi tingės biggrin.gif

maniskes didziausios tai kakadu ,jau turbus kokiu 15 cm ilgio bus paprikos ,sendien nuskyniau poblano didesnius vaisius ,nes jau taip neaugo ,pradejo geltonuot lapai ,tai sakau gal atsigaus,
ka man su jais nuskintais daba daryt ? pirmi metai as juos auginu ,tai nesuprantu ar prinoke ar ne jie ,ka patarsit ? uzvakuot? sudziovint? blush2.gif
Atsakyti
Maniškėms iki nokimo dar toli. Lauke tokios gražios tik lauke auginti skirtos. Sodinau tik jas ir aštrias. Aštrios kai kurios auga. Šiltnamyje tik 1 nemažus vaisius užauginusi saldi.
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(vaidastep @ 2015 06 28, 23:13)
maniskes didziausios tai kakadu ,jau turbus kokiu 15 cm ilgio bus paprikos ,sendien nuskyniau poblano didesnius vaisius ,nes jau taip neaugo ,pradejo geltonuot lapai ,tai sakau gal atsigaus,
ka man su jais nuskintais daba daryt ? pirmi metai as juos auginu ,tai nesuprantu ar prinoke ar ne jie ,ka patarsit ? uzvakuot? sudziovint?  blush2.gif

Poblano prinoke tampa raudoni.
Atsakyti
symet kazkas darosi su mano paprikom, zemutes, vaisiu primezge, kaip jie ten susitalpins g.gif Kelias jau skyniau, kad butu vietos kitiems vaisiams. Obuoline paprika visa "obuoliukais" aplipus, o pats krumas zemas. Priminkit, tos Alma paprikos vaisiai, raudoni? Nes dabar labai graziai geltonai nusispalvinusios, reiks nuskinti kelias, gaila krumo
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2015 06 30, 11:37)
symet kazkas darosi su mano paprikom, zemutes, vaisiu primezge, kaip jie ten susitalpins  g.gif  Kelias jau skyniau, kad butu vietos kitiems vaisiams. Obuoline paprika visa "obuoliukais" aplipus, o pats krumas zemas. Priminkit, tos Alma paprikos vaisiai, raudoni? Nes dabar labai graziai geltonai nusispalvinusios, reiks nuskinti kelias, gaila krumo

aha, raudoni. ir mano dalis neūžaugos. neskinsiu, tegu pačios žinosi, kiek nori, tegu tiek ir augina. kiba kitų reikalų gyvenime nebūtų biggrin.gif
Atsakyti
Antrametis habaneras, auginamas vazone ant palangės, jau dalina antrą seriją derliaus. Į lauką jo taip ir neišnešu, nes kiti seniau išnešti apšalo, suvargo, dabar naujai lapoja.
https://picasaweb.go...073742777754802
Atsakyti
Regila, koks pavadinimas Taviškių paprikų laukinių?
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2015 06 30, 10:37)
symet kazkas darosi su mano paprikom, zemutes, vaisiu primezge, kaip jie ten susitalpins  g.gif  Kelias jau skyniau, kad butu vietos kitiems vaisiams. Obuoline paprika visa "obuoliukais" aplipus, o pats krumas zemas. Priminkit, tos Alma paprikos vaisiai, raudoni? Nes dabar labai graziai geltonai nusispalvinusios, reiks nuskinti kelias, gaila krumo

Almos krūmas yra žemas, tegul augina tuos vaisius, nerušink
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2015 06 30, 10:46)
aha, raudoni. ir mano dalis neūžaugos. neskinsiu, tegu pačios žinosi, kiek nori, tegu tiek ir augina. kiba kitų reikalų gyvenime nebūtų  biggrin.gif

QUOTE(daimura @ 2015 06 30, 10:56)
Almos krūmas yra žemas, tegul augina tuos vaisius, nerušink

Nu va, gerai, kad uzklausiau smile.gif O kokio zemumo? Nu suprantu, kad parisinet kaip pomidoro nereikia, bet ten is vis , sprindis nuo zemes, pirziukas toks. Jau ir taip nedaviau nei vienam ziedu krauti, kol sakotis nepradejo, bet i virsu labai is leto auga, tik lapojasi, sakojasi,...
Atsakyti