Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojame! Bet dar ne dabar. 29

Apklausa: Kada planuosime mažiuką? (11 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(Pikų*dama @ 2015 09 26, 19:38)
nereguliarus? g.gif
as toki cikla visad laikiau reguliariu, kai paklaida +/- pora dienu  rolleyes.gif

tai sakau dazniausiai buna toks, bet bent 3 kartus per metus tikrai nusigrybauja, veluoja po 2 savaites kazkur.
Atsakyti
uzejo nuotaika nauju kvepalu rudeniui rolleyes.gif
kokius naudojate? ax.gif
Atsakyti
Labas rytas.

Aš dabar naudoju Costume National 21, Cristobal Balenciaga Florabotanica, Cristobal Balenciaga. Dar labai noriu Gucci Rush, nes beveik pasibaigė, čėdyju kiekvieną lašelį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2015 09 27, 07:34)
Labas rytas.

Aš dabar naudoju Costume National 21, Cristobal Balenciaga Florabotanica, Cristobal Balenciaga. Dar labai noriu Gucci Rush, nes beveik pasibaigė, čėdyju kiekvieną lašelį biggrin.gif

daugumos as net pavadinimu negirdejus blush2.gif
kai prilipau prie savo 1881, tai gal jau 5 metus naudojus, laikas kazka keisti bigsmile.gif bet taaaip sunku uztaikyt. praeita savaitgali nusipirkau vienus, parduotuvej kvepejo, ant popieriuko kvepejo, ant rieso kvepejo. pareinu namo - smirda ! tai teko svainei atiduoti..
Atsakyti
Aš ilgą laiką naudojau 1881. Paskui kažkaip padariau pertrauką ir po kurio laiko vėl nusipirkau, nostalgija apėmė. Ir ką? Smirda, kvėpintis negaliu! O tokia meilė buvo biggrin.gif Tai išmainiau čia, forume į kitokius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2015 09 27, 09:42)
Aš ilgą laiką naudojau 1881. Paskui kažkaip padariau pertrauką ir po kurio laiko vėl nusipirkau, nostalgija apėmė. Ir ką? Smirda, kvėpintis negaliu! O tokia meilė buvo biggrin.gif Tai išmainiau čia, forume į kitokius smile.gif

as biski rizikuoju, perkuosi Omnia Amethyste. Kazkada labai patiko. Tikiuosi, nebus kaip tau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikų*dama @ 2015 09 27, 11:09)
as biski rizikuoju, perkuosi Omnia Amethyste. Kazkada labai patiko. Tikiuosi, nebus kaip tau  biggrin.gif

Lengvi, gaivūs kvepalai smile.gif Neprašausi, manau smile.gif Ofisiniai tokie, neerzinantys aplinkinių.
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2015 09 27, 10:13)
Lengvi, gaivūs kvepalai smile.gif Neprašausi, manau smile.gif Ofisiniai tokie, neerzinantys aplinkinių.

nusipirkau labai panasaus kvapo duso zele, tai kazkaip prisiminiau apie juos smile.gif
Atsakyti
nusipirkau, dieviskai kvepia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikų*dama @ 2015 09 26, 19:48)
sveikinimai  wub.gif
kuo vardu sunelis? bigsmile.gif

Herkus ax.gif
Laikau kumstukus kad tos kurios laukia sulauktu kuo greiciau II 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saliutas @ 2015 09 27, 13:52)
Herkus  ax.gif
Laikau kumstukus kad tos kurios laukia sulauktu kuo greiciau II  4u.gif