Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojame! Bet dar ne dabar. 29

Apklausa: Kada planuosime mažiuką? (11 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(KasYra @ 2015 09 27, 14:56)
Manasis NT vel baltas baltas, vaiduokliu net noredama neiziureciau  biggrin.gif

likimo drauge.. te 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikų*dama @ 2015 09 27, 14:14)
likimo drauge.. te  4u.gif

jau metai laiko, kaip nepavyksta, tai priimu dabar jau ta balioneli rolleyes.gif
Atsakyti
KasYra, o nepastojimo priežasčių neieškosit? ax.gif

Labas rytas.
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2015 09 28, 04:48)
KasYra, o nepastojimo priežasčių neieškosit? ax.gif

kolkas dar ne
Atsakyti
pas mane darbe bresta permainos.. vienas kolega iseina is darbo, ir itariu, kad man gali pasiulyti jo pareigas, bent jau dalinai g.gif pinigai geri, karjera bet ir.. komandiruotes. o planuojant gal biski nelabai gerai nuolat po uzsienius trankytis g.gif unsure.gif
Atsakyti
Na, kadangi kaip suprantu labai rimtai dar neplanuojat, tai ir tos komandiruotės gal nieko tokio smile.gif Jos gi blogiausios tik dėl to, kad dažnai gali tekti būti išvykusiai per vaisingas dienas.
O jau paskui, besilaukiančiai, gali būti sunku dėl nuovargio tos kelionės. Arba jei pykins.
Atsakyti
QUOTE(saliutas @ 2015 09 26, 17:14)
Labas mergytes  4u.gif  Nepamirstu jus, vis uzeinu  wub.gif
Piku dama - tikrai kaip greitai laikas eina  4u.gif
Mazius gime 215.09.15  16.50 val.  3.890 kg.  wub.gif

Sveikinimai naujai iškeptai mamytei wub.gif 4u.gif

Aš jau skaičiuoju dienas iki NT gadinimo biggrin.gif norėčiau, kad jau nebebūtų baltas, nes jau greit sukaks metai planavimo. O visai jų sulaukt nesinori... Ir tas bėdų ieškojimo procesas visai nefainas...
Atsakyti
QUOTE(_EniR_ @ 2015 09 29, 12:54)
Sveikinimai naujai iškeptai mamytei  wub.gif  4u.gif

Aš jau skaičiuoju dienas iki NT gadinimo  biggrin.gif norėčiau, kad jau nebebūtų baltas, nes jau greit sukaks metai planavimo. O visai jų sulaukt nesinori... Ir tas bėdų ieškojimo procesas visai nefainas...

Aciu mergaites wub.gif Labai linkiu tau II wub.gif
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2015 09 29, 06:08)
Na, kadangi kaip suprantu labai rimtai dar neplanuojat, tai ir tos komandiruotės gal nieko tokio smile.gif Jos gi blogiausios tik dėl to, kad dažnai gali tekti būti išvykusiai per vaisingas dienas.
O jau paskui, besilaukiančiai, gali būti sunku dėl nuovargio tos kelionės. Arba jei pykins.

tai matai, komandiruotes ilgalaikes. ta ir turiu omeny, kad reikes nesciai po uzsienius vazineti, nesaugu unsure.gif

EniR, laikom kumscius thumbup.gif kada gadinsi? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(saliutas @ 2015 09 29, 17:21)
Aciu mergaites  wub.gif Labai linkiu tau II  wub.gif

Jetau, kad tik tavo palinkėjimas išsipildytų wub.gif
QUOTE(Pikų*dama @ 2015 09 29, 19:24)
EniR, laikom kumscius  thumbup.gif  kada gadinsi? ax.gif

Manau sekmadienį bigsmile.gif jei iškęsiu tiek biggrin.gif nors blem, man jau nuo penktadienio kažkoks brudas kabinasi.... Temperatūra 37,2-37,4-37,8... Būna rytais nėr, vakare pakyla... Dar va prie viso džiaugsmo užeina pykinimo bangos tokios, kad net iki žiaugčiojimo... Atrodo lyg jokios gerklės neskauda, kosėt truputį pakosėju, bet nu ne katastrofa... Nesinori ligų sezono jau pradėt unsure.gif
Atsakyti
EniR, karstu arbatu gerk, avieciu kokiu 4u.gif

pas mane namie dubakas, +19 tik.. kaip pavydziu tiems, kurie gali sildytis patys.. wub.gif

pilva maudzia kaip reikalas, ciuju pareina nelabosios..
Atsakyti
atejo smile.gif
Atsakyti