Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojame! Bet dar ne dabar. 29

Apklausa: Kada planuosime mažiuką? (11 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Sveikos tamsteles smile.gif kaip laikotes? Gal dar prisimenate mane.
Doremina, Kasyra, piku_dama linkiu greitai.pagauti gandrus. Laikysim kumstukus rolleyes.gif
Sadness, sveikateles jums 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo imbierinis.sausainis: 14 gruodžio 2015 - 15:23
QUOTE(Kisulita @ 2015 12 09, 13:43)
Sveikos smile.gif Kažkaip tylu pas Jus smile.gif
Prisijungsiu ir aš prie Jūsų 4u.gif

Sveika, apmirusi ši temutė, nes nemažai mergaičių jau turi vaikučius, kitos laukiasi, o kitos pas planuojančias pabėgusios jau mirksiukas.gif nedaug beliko laukiančių starto, bet gal pavyks išjudint dar šią temutę mirksiukas.gif

QUOTE(imbierinis.sausainis @ 2015 12 14, 15:23)
Sveikos tamsteles  smile.gif kaip laikotes? Gal dar prisimenate mane.
Doremina, Kasyra, piku_dama linkiu greitai.pagauti gandrus. Laikysim kumstukus  rolleyes.gif

Sveika 4u.gif pamenu tave mirksiukas.gif kaip jūs laikotės? mirksiukas.gif jei neklystu dukrytę turi? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(imbierinis.sausainis @ 2015 12 14, 15:23)
Sveikos tamsteles  smile.gif kaip laikotes? Gal dar prisimenate mane.
Doremina, Kasyra, piku_dama linkiu greitai.pagauti gandrus. Laikysim kumstukus  rolleyes.gif
Sadness, sveikateles jums  4u.gif

Laaabas, Imbierinuk, pasiilgau tavęs smile.gif Kaip laikaisi? Ačiū už palinkėjimą.
Atsakyti
Smagu, kad nepamirsot ax.gif auginu maziuka dukriuka wub.gif tiesiog kraustausi del jos is proto! Jos sypsena tobula. O kai ryte paziuri i mane savo didelem akim ir pasako "agu" nieko nuostabesnio ir negali buti wub.gif zodziu, as isimylejusi sita jausma buti mama.
Jau svajoju kaip prisijungsiu i vel planuojanciu tema biggrin.gif vyras tam dat nepasiraso, jaudinasi del finansu. Mano kunui irgi reikia atsigauti, sustipreti. Gal po kokiu metu ir vel planuosim, tikiuosi smile.gif o kol kas, pabusiu pas jus, laikysiu kumscius uz visas laukiancias tu dvieju bruksneliu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(imbierinis.sausainis @ 2015 12 16, 07:42)
Smagu, kad nepamirsot  ax.gif auginu maziuka dukriuka  wub.gif tiesiog kraustausi del jos is proto! Jos sypsena tobula. O kai ryte paziuri i mane savo didelem akim ir pasako "agu" nieko nuostabesnio ir negali buti  wub.gif zodziu, as isimylejusi sita jausma buti mama.
Jau svajoju kaip prisijungsiu i vel planuojanciu tema  biggrin.gif vyras tam dat nepasiraso, jaudinasi del finansu. Mano kunui irgi reikia atsigauti, sustipreti. Gal po kokiu metu ir vel planuosim, tikiuosi  smile.gif o kol kas, pabusiu pas jus, laikysiu kumscius uz visas laukiancias tu dvieju bruksneliu  smile.gif

Kaip džiaugiuosi už tave thumbup.gif 4u.gif Duok Dieve jūsų šeimynai sveikatos ir laimės.
Atsakyti
Noriu jūsų nuomonės, patarimo, išpeikimo ar dar kažko biggrin.gif O gal yra tokių kaip aš?
Labai ilgai norėjau vaikų. Dabar ateina tas laikas, kai jau viskas. Dabar arba dabar. Viskas suplanuota, vyras trina rankas, pradėsim po kelių mėnesių, tada gausis viskas pagal planą. O laikas vis artėja ir man darosi baisu!!! Ar aš susitvarkysiu, ar mylėsiu, ar nepradėsiu galvoti, kad dabar viską turiu atidėti per vaiką, pyksiu ant jo? O tada galvoju gal aš visai ir nenoriu tų vaikų. Gal čia tik kažkoks įsikalbėjimas, nes visos nori, nes jis nori, nes visi to tikisi iš mūsų, nes su vaikais aš moku elgtis ir man su jais visada smagu pasimyluoti kokį pusvalandį, o tada aš labai džiaugiuosi, kad jie turi savo tėvus, bet iš kitų susilaukiu TO žvilgsnio, kad va kaip šita "džiūsta", kad dar nėra nėščia. Bet kaip aš tada vyrui paaiškinsiu, kad žinai aš iš tikro nenoriu, gal aš tave apgavau, kai mes nusprendėm būti kartu. O gal neapgavau?

Na o šiaip ar jūs tikrinotės sveikatą prieš? Ar abu? Gal yra kokie labai svarbūs tyrimai, kuriuos reikėtų pasidaryti prieš pastojant? Dar žinau, kad folio rūgšties riekia gerti.

Aš jaučiu biški kvanktelėjus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lilė_supynėse @ 2015 12 16, 14:29)
Labai ilgai norėjau vaikų. Dabar ateina tas laikas, kai jau viskas. Dabar arba dabar. Viskas suplanuota, vyras trina rankas, pradėsim po kelių mėnesių, tada gausis viskas pagal planą. O laikas vis artėja ir man darosi baisu!!! Ar aš susitvarkysiu, ar mylėsiu, ar nepradėsiu galvoti, kad dabar viską turiu atidėti per vaiką, pyksiu ant jo? O tada galvoju gal aš visai ir nenoriu tų vaikų.

Na o šiaip ar jūs tikrinotės sveikatą prieš? Ar abu? Gal yra kokie labai svarbūs tyrimai, kuriuos reikėtų pasidaryti prieš pastojant? Dar žinau, kad folio rūgšties riekia gerti.

Na man irgi baisu, nes 2016 m. vasarą/rudenį galvojam startuoti, tai šiokia tokia baimė išlenda... blink.gif Baisu, pirmas nėštumas, pirmas vaikas, nieko nežinau ir nieko nemoku, kaip aš tą vaiką auginsiu, kaip auklėti reikės doh.gif Bet aš tikiu, kad viskas bus gerai ir viskas pavyks bigsmile.gif Ir nors dar tik planuose mažylis, bet jau koks laukiamas biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kisulita @ 2015 12 18, 13:16)
Ir nors dar tik planuose mažylis, bet jau koks laukiamas biggrin.gif  wub.gif

Na taip tikrai aš irgi laukiu, ką jau čia slėpti. Tik bijau labai irgi. Mes planuojam pradėti pavasarį, tai dabar laukiu 2016 m. planuotojų būrėlio ir galėsiu ten vis paverkšlent kaip visko bijau lotuliukas.gif
Atsakyti
baime naturalu..
jeigu nebutu jokiu baimiu, jau butu keista.

As irgi bijau, beprotiskai unsure.gif bijau kad nesusitvarkysiu, kad nemylesiu savo vaiko, kad busiu bloga mama, kad nesugebesiu isauklet doro zmogaus.. blush2.gif
Atsakyti
Aš dar bijau, kad turėsiu mažai miego, būsiu nuolat pavargusi, iš kur reikės rasti jėgų tą mažą gyvybę prižiūrėti, keltis naktį po kelis kartus blink.gif

Ir dėl auklėjimo neramu... Dabar tų kompiuterių ir išmaniųjų era. Kaip reikės auklėti vaiką, kad jis nesėdėtų visą dieną prie kompiuterio žaisdamas g.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Tyliai noreciau prisijungti prie jusu, nes taipogi su draugu (gal tiksliau butu sakyt suzadetiniu jau, bet vis nepriprantu prie sito statuso, per daug rimtai skamba hihihi.gif ) noretume jau 2.gif , bet planuose 2 butu pirkimas ir ju irengimas.. Tad kolkas pirma norim tureti nuosava busta, o tada jau leliukas (B nori is viso 6, tai pats laikas pradet butu hihihi.gif ).

Tai dabar tik pamastymu-planavimu stadijoj, kad kitais metais bandysim daryt. Kaip ir dauguma turiu visokiu baimiu, tik jos gal kiek kitokios nei jusu rolleyes.gif Nors esu jau baigus visus mokslus ir studijas pries 2.5 m, bet atrodau tikrai ne pagal metus (jaunystes gena paveldejau is mamos ir mociutes cool.gif ), tad kazkaip labai bijau susilaukt tu piktu bobuciu, o ir nebutinai komentaru ir kandziu repliku, zvilgsniu, kad "ojezau, tokioj jaunystej jau vaiku prisidare doh.gif ".

Tiek apie mane, prisistaciau, tikiuos priimsit i savo plepesius 4u.gif

Beje, matau ir pazistamu dalyviu, tai labai smagu, kai uzsuki i temute ir pamatai dziugias naujienas, apie planavimus wub.gif
Atsakyti
Coconuts, sveikute, mergina bigsmile.gif
kiek daug dziugiu naujienu pas tave bigsmile.gif
Atsakyti