Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojame! Bet dar ne dabar. 29

Apklausa: Kada planuosime mažiuką? (11 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(Pikų*dama @ 2015 12 21, 20:17)
Coconuts, sveikute, mergina  bigsmile.gif
kiek daug dziugiu naujienu pas tave  bigsmile.gif

Labuka, na taip, truputi 4u.gif vistik ilga laika buvau dingus is forumo platybiu...

Ale cia del to forumo tvarkymo, naujinimo, ar ko tai tik per tel pasijungus galiu skaityt ir rasyt doh.gif baisiai nepatogu...
Atsakyti
QUOTE(Coconuts @ 2015 12 21, 19:39)

Nors esu jau baigus visus mokslus ir studijas pries 2.5 m, bet atrodau tikrai ne pagal metus (jaunystes gena paveldejau is mamos ir mociutes  cool.gif ), tad kazkaip labai bijau susilaukt tu piktu bobuciu, o ir nebutinai komentaru ir kandziu repliku, zvilgsniu, kad "ojezau, tokioj jaunystej jau vaiku prisidare doh.gif ".

Man irgi kartais kyla tokios mintys, nes vis dar paprašo dokumento parduotuvėje, nors jo jau man laaabai seniai nebereikia. Gal sakyčiau net labai smagu būna, nes gyvenu ne LT ir grįžus čia vis sulaukiu tokio komplimento. Bet vaikams bus užtat gerai, nes jei ir būsim mamos pagal metus jau nejauniklės, atrodysim jaunos. thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes. Esu cia visai nauja. Tyliai beldziuosi i jusu grupe . Ar priimsit ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Milion @ 2015 12 29, 23:37)
Sveikutes. Esu cia visai nauja. Tyliai beldziuosi i jusu grupe  . Ar priimsit ? 4u.gif

Labas smile.gif Sveikia prisijungusi 4u.gif

Pasipasakokit - kada planuojate vaikutį, kas šiuo metu dar pristabdo? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kisulita @ 2015 12 30, 10:58)
Labas smile.gif Sveikia prisijungusi 4u.gif

Pasipasakokit - kada planuojate vaikutį, kas šiuo metu dar pristabdo? smile.gif

Planuojam po kokio pusmecio pradeti planuoti smile.gif nes dabar ruosiames persykraustymui. Tai sakem jau va kai isikursim tada planuosim nestuke.gif blush2.gif tai va taip planuojam planuoti 😊 o jus kaip ? Kad jus dar pristabdo ?
Atsakyti
QUOTE(Milion @ 2015 12 30, 18:12)
Planuojam po kokio pusmecio pradeti planuoti smile.gif nes dabar ruosiames persykraustymui. Tai sakem jau va kai isikursim tada planuosim  nestuke.gif  blush2.gif  tai va taip planuojam planuoti 😊 o jus kaip ? Kad jus dar pristabdo ?

Na mus pristabdo tai, kad mb dar ruošiasi vaikeliui, kol kas jam dar per anksti rolleyes.gif Ir kitais metais pirksim nuosavą būstą, tai kraustymasis/įsirengimas... Tai šeimos planavimas nusikelia kitų metų rudeniui unsure.gif
Tai laukiu, nors taip gaila to laiko, kuris dabar pralauktas bus 4u.gif

Atsakyti
Laba vakara, ar yra gyvu? Vos atradau sia tema, kadaise ji buvo labai aktyvi, gal vel atsiras kazkas, kam ji bus aktuali ax.gif
Atsakyti
Gyvų yra. Tik ir toliau sėdžiu ant atsarginių suolelio ir kojom mataruoju belaukdama savo eilės smile.gif. Geriausiu atveju ateinančių metų gale praėsim galvoti. Tada bus aiškiau, kada mokslai užsibaigs. Norisi nėštumo metu bent kažkokios ramybės, ne taip kaip dabar plėšymasis tarp mokslų, darbo, namų. Vis juokiuosi, kad jei dievulis padovanotų, būtų paprasčiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(imbierinis.sausainis @ 2016 11 16, 19:17)
Laba vakara, ar yra gyvu? Vos atradau sia tema, kadaise ji buvo labai aktyvi, gal vel atsiras kazkas, kam ji bus aktuali  ax.gif

sveikute, man kartais irgi kyla nostalgijos siai temutei wub.gif
kaip jus? Kaip dukriukas auga? smile.gif
Atsakyti
Mes gyvenam puikiai, aciu rolleyes.gif dukryte nuostabi, su ja neliudna wub.gif rupinasi kad kad mamai nebutu kada nuobodziaut bigsmile.gif o siaip ji jau tampa protingu zmoguciu, nebe leliukas jau, visa mergyte. Ir vis dazniau pagaunu save galvojant apie nestuke.gif. Vyras sutinka kad reiktu dar vieno kleckiuko KAZKADA, kol kas finansines aplinkybes nepalankios. Tai pagalvojau kad gal yra tokiu pat planuotoju KAZKADA wub.gif
Atsakyti
QUOTE(imbierinis.sausainis @ 2016 11 18, 09:34)
Mes gyvenam puikiai, aciu  rolleyes.gif dukryte nuostabi, su ja neliudna  wub.gif  rupinasi kad kad mamai nebutu kada nuobodziaut  bigsmile.gif o siaip ji jau tampa protingu zmoguciu, nebe leliukas jau, visa mergyte. Ir vis dazniau pagaunu save galvojant apie  nestuke.gif. Vyras sutinka kad reiktu dar vieno kleckiuko KAZKADA, kol kas finansines aplinkybes nepalankios. Tai pagalvojau kad gal yra tokiu pat planuotoju KAZKADA  wub.gif

Gera galvoti apie tokius dalykus kaip nestuke.gif . Mūsų mažoji, nors jau nebe tokia ir maža taip pat nori būti sese. Vyras sakė, kad kai aš pasakysiu, tada ir bus, dėl jo nors ir dabar. O aš stabdys, bijau, kad taip pasimes mano mokslai. Per daug visi visko dėl jų paaukojom. Dažnai save pagaunu galvojant, o kaip būtų, ką daryčiau, ką auginant daryčiau kitaip.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Garbanelele: 18 lapkričio 2016 - 13:08
Sveikutės bigsmile.gif Netyčia čia užklydau ir žiū - yra gyvų bigsmile.gif
Atsakyti