Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojame! Bet dar ne dabar. 29

Apklausa: Kada planuosime mažiuką? (11 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(_EniR_ @ 2015 07 01, 10:16)
Sveikinimai su paaukštinimu  4u.gif

aciu
Atsakyti
Siandien 24 CD, o mano bazine temperatura vis dar 36,6 laikosi, jauciu si menesi isvis OV nebuvo ir nebus.
Atsakyti
Labukas 4u.gif

Vel as su klausimais, jeigu nustatytas AFS, ar buna kompensuojami vaistai?
Atsakyti
QUOTE(Madam W... @ 2015 07 09, 09:25)
Labukas  4u.gif

Vel as su klausimais, jeigu nustatytas AFS, ar buna kompensuojami vaistai?

AFS turi but patvirtinta du kartus per tam tikra laiko tarpa. Tik tada galima kompensacija. Geriausia pasitarti su gydytoju, jis tiksliai viska paaiskins
Atsakyti
QUOTE(Markata @ 2015 07 14, 15:03)
AFS turi but patvirtinta du kartus per tam tikra laiko tarpa. Tik tada galima kompensacija. Geriausia pasitarti su gydytoju, jis tiksliai viska paaiskins

V nuo naujuju metu gydosi jau, bet gydytojas nieko nesake apie kompensavima g.gif Na bet dabar paliko aspirina pusmeciui, paskui vel reikes pasirodyt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Sima* @ 2015 05 13, 21:08)
Sveikos  4u.gif

Pasakykite iš patirties, po kiek laiko po atliktos A, sulaukėte mėnesinių...  4u.gif

Netyčia į šia temą užsukau. Bet aš po A sulaukiau pirmųjų mm po 5mėnesių verysad.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, kaip jus laikotes? 4u.gif As darbais uzsikasus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Frej@ @ 2015 07 14, 18:19)
Netyčia į šia temą užsukau. Bet aš po A sulaukiau pirmųjų mm po 5mėnesių verysad.gif

oho, ilgai... 4u.gif man po pusantro mėnesio parėjo... dabar jau ir antrų sulaukiau... 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės smile.gif Kur gi visos pradingusios - tiek jau sūpuojančios ant rankų mažylius, tiek esančios nestuke.gif , tiek planuojančios...? Vis užsuku paskaitinėti, kaip gyvuojat, bet kad tuščia čia... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrul @ 2015 07 21, 15:36)
Sveikutės  smile.gif Kur gi visos pradingusios - tiek jau sūpuojančios ant rankų mažylius, tiek esančios nestuke.gif , tiek planuojančios...? Vis užsuku paskaitinėti, kaip gyvuojat, bet kad tuščia čia...  unsure.gif

As tai dirbu, dirbu ir dar karta dirbu doh.gif naujo tik tiek, kad jau tiksliai aisku vestuviu data, truputi keitesi, bus 2016-06-23 wub.gif ir namo statybos prades judeti, ruosiames pamatus pradet thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos. As irgi vis dirbu ir dirbu, siandien mmm parsivilko gerokai nuvelavusios, tai naujas ciklas vel laukia biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, as nusipirkau OT, nusprendziau pasekt savo cikla. ir ka manot, 10 dienu diena is dienos OT vos vos matosi.. Nevyksta man, ar kaip? unsure.gif
Atsakyti