Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojame! Bet dar ne dabar. 29

Apklausa: Kada planuosime mažiuką? (11 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Labas mergaites,
Senai buvau uzsukusi pas jus, bet vis pagalvoju kuo gyvenat 4u.gif
Mums viskas gerai nestuke.gif wub.gif jau i finiso tiesiaja einam 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikų*dama @ 2015 07 25, 15:59)
Sveikos, as nusipirkau  OT, nusprendziau pasekt  savo cikla. ir ka manot, 10 dienu diena is dienos OT vos vos matosi.. Nevyksta man, ar kaip?  unsure.gif

Nuo kelintos iki kelintos c.d. dareisi?

saliutai, smagu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2015 07 28, 19:20)
Nuo kelintos iki kelintos c.d. dareisi?

saliutai, smagu smile.gif

nuo 13 kazkur.. pas mane ciklas ilgas, 30-32 dienos.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikų*dama @ 2015 07 28, 22:52)
nuo 13 kazkur.. pas mane ciklas ilgas, 30-32 dienos..  g.gif

Dar vieną ciklą reiktų pabandyti darytis OT pradedant anksčiau ir baigiant vėliau.
O kaip tau su išskyromis? Nestebėjai?

Pavyzdžiui, pas mane kelis ciklus OT teigiamas būdavo tik apie 21 c.d., o paskui šast ir pasiankstino - 16 c.d. teigiamas buvo, dar kitą ciklą - 13 c.d. Tai gal ir pas tave ovuliacija kartais "laksto"?
Atsakyti
QUOTE(sandrul @ 2015 07 21, 15:36)
Sveikutės  smile.gif Kur gi visos pradingusios - tiek jau sūpuojančios ant rankų mažylius, tiek esančios nestuke.gif , tiek planuojančios...? Vis užsuku paskaitinėti, kaip gyvuojat, bet kad tuščia čia...  unsure.gif

Kaip jum sekasi su mažyle? smile.gif
QUOTE((:Buziukas:) @ 2015 07 23, 14:29)
As tai dirbu, dirbu ir dar karta dirbu doh.gif naujo tik tiek, kad jau tiksliai aisku vestuviu data, truputi keitesi, bus 2016-06-23 wub.gif ir namo statybos prades judeti, ruosiames pamatus pradet thumbup.gif

Sveikinimai išsirinkus datą 4u.gif
QUOTE(Pikų*dama @ 2015 07 25, 14:59)
Sveikos, as nusipirkau  OT, nusprendziau pasekt  savo cikla. ir ka manot, 10 dienu diena is dienos OT vos vos matosi.. Nevyksta man, ar kaip?  unsure.gif

Gal per daug skysčių vartoji? Išlauki negėrusi ~2-3val iki testo darymo? Nes aš kai neiškentėdavau tiek, testai būdavo neryškūs. 4u.gif
QUOTE(saliutas @ 2015 07 28, 18:43)
Labas mergaites,
Senai buvau uzsukusi pas jus, bet vis pagalvoju kuo gyvenat  4u.gif
Mums viskas gerai  nestuke.gif  wub.gif  jau i finiso tiesiaja einam  4u.gif

Kaip greit laikas bėga bigsmile.gif kada numatytas susitikimas jūsų? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2015 07 29, 08:03)
Dar vieną ciklą reiktų pabandyti darytis OT pradedant anksčiau ir baigiant vėliau.
O kaip tau su išskyromis? Nestebėjai?

Pavyzdžiui, pas mane kelis ciklus OT teigiamas būdavo tik apie 21 c.d., o paskui šast ir pasiankstino - 16 c.d. teigiamas buvo, dar kitą ciklą - 13 c.d. Tai gal ir pas tave ovuliacija kartais "laksto"?

vat kad visa cikla nebuvo KB isskyru.. g.gif
Atsakyti
Musu terminas rugsejo 12 d. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikų*dama @ 2015 07 29, 15:38)
vat kad visa cikla nebuvo KB isskyru..  g.gif

Pas mane irgi jų nesimato, bet OT ryškiai teigiamas būna, kai dariausi Prg tyrimą, rodė, kad ovuliacija įvykusi.
Tiesiog gali būti taip, kad KB giliau sėdi ir nematai jų, o jos ir būna vos porą dienų gi 4u.gif

Patarčiau dar vieną ciklą pasidaryti OT (pradedant anksčiau ir baigiant vėliau), o jei vis dar bus nieko, apsilankyk pas gydytoją 4u.gif Juk rimtai dar neplanuojat, ar ne? Gali pasižaisti su OT? Beje, tikiuosi, ne vaistinėje juos perki biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2015 07 29, 19:34)
Pas mane irgi jų nesimato, bet OT ryškiai teigiamas būna, kai dariausi Prg tyrimą, rodė, kad ovuliacija įvykusi.
Tiesiog gali būti taip, kad KB giliau sėdi ir nematai jų, o jos ir būna vos porą dienų gi 4u.gif

Patarčiau dar vieną ciklą pasidaryti OT (pradedant anksčiau ir baigiant vėliau), o jei vis dar bus nieko, apsilankyk pas gydytoją 4u.gif Juk rimtai dar neplanuojat, ar ne? Gali pasižaisti su OT? Beje, tikiuosi, ne vaistinėje juos perki biggrin.gif

tai va, dariausi nuo 13 cd iki dabar - siandien jau 24 cd.. diena dienon. nieko sad.gif
vaistineje kaina kosmosas fear.gif
Atsakyti
QUOTE(saliutas @ 2015 07 28, 19:43)
Mums viskas gerai  nestuke.gif  wub.gif  jau i finiso tiesiaja einam  4u.gif

wub.gif

QUOTE(_EniR_ @ 2015 07 29, 15:08)
Kaip jum sekasi su mažyle? smile.gif

Gerai sekasi ax.gif Tiek, kad laikas kažkur bėgte bega... Ką tik buvo mažas kūdikėlis, o dabar jau visa panelytė smile.gif
Atsakyti
Sveikos, mano nt vel grybauja neblogai, nors ir benu patikimas, bet pasirodo ir jie megsta meluot biggrin.gif nes realiai dabar nelabai imanoma, kad rodytu, arba jau tada rodytu ryskiai jei per stebukla pastojau anksciau lotuliukas.gif user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE((:Buziukas:) @ 2015 08 11, 19:04)
Sveikos, mano nt vel grybauja neblogai, nors ir benu patikimas, bet pasirodo ir jie megsta meluot biggrin.gif nes realiai dabar nelabai imanoma, kad rodytu, arba jau tada rodytu ryskiai jei per stebukla pastojau anksciau lotuliukas.gif user posted image user posted image

o man atrodo cia pastojimas... g.gif taip gan gerai matosi...
jei taip, sveikinu nestuke.gif thumbup.gif

*Sima* kaip tu?
mes jau pradedam ruostis, reikia jau aktyviau bandyt gaudyt bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo (feja): 11 rugpjūčio 2015 - 22:58