Įkraunama...
Įkraunama...

Gyveno karta mažytė mergytė...

biggrin.gif Man ir labai patiko si trumpa pasakaite.
Atsakyti
Va va, ir aš pagalvojau, kad reiktų kažko mano mažam berniukui...
Atsakyti
QUOTE(Aina @ 2006 07 13, 01:00)
sita pasakele sekdavau dukrytei, kai jai dar nebuvo ne metuku smile.gif . nors ir trumpa, bet ja ji tiesiog uzhipnotizuodavo bigsmile.gif . kai ismoko kalbeti vis prasydavo, dar ir dar pakartoti. paprastute, trumpute, bet pacios sumastyta ir dukros mylima pasakaite  blush2.gif  :

gyveno kartą mažytė mergytė. ir turejo ji raudoną suknytę. užsidėjo mažytė mergytė raudoną suknytę ir išėjo. ėjo ėjo, o visi į ją žiurėjo. žiurėjo kokia graži mergytė, bet dar gražesnė buvo jos suknytė. o kas pasiuvo mažytei mergytei raudoną suknytę? MAMYTĖ!

tikrai labai grazi trumpute pasakele thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Aina @ 2006 07 12, 21:00)
sita pasakele sekdavau dukrytei, kai jai dar nebuvo ne metuku smile.gif . nors ir trumpa, bet ja ji tiesiog uzhipnotizuodavo bigsmile.gif . kai ismoko kalbeti vis prasydavo, dar ir dar pakartoti. paprastute, trumpute, bet pacios sumastyta ir dukros mylima pasakaite  blush2.gif  :

gyveno kartą mažytė mergytė. ir turejo ji raudoną suknytę. užsidėjo mažytė mergytė raudoną suknytę ir išėjo. ėjo ėjo, o visi į ją žiurėjo. žiurėjo kokia graži mergytė, bet dar gražesnė buvo jos suknytė. o kas pasiuvo mažytei mergytei raudoną suknytę? MAMYTĖ!

mums si pasakaite bus kaip tik , nes esam irgi dar mazos wub.gif
Atsakyti
Cia kaip priminimas vaikuciui kas yra geriausia mamyte pasaulyje smile.gif Super pasakaite smile.gif
Atsakyti
Mano mazylis irgi megsta trumpas pasakas, klausosi, klausosi ir uzmiega. as jam seku apie maziuka meskiuka. Ilgu pasaku jis dar nesupranta. labai myli savo meskiuka, miega ji apsikabines, vaiksto isikabines jam i nosi.. taip ir augam. biggrin.gif
Atsakyti
Rytoj ir as butinai paseksiu sia pasakėle savo mazylei thumbup.gif
Atsakyti
Nuostabu clap.gif thumb_yello.gif
Lieka tik įsigyt raudoną suknytę mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(carvel @ 2007 02 25, 22:50)
Rytoj ir as butinai paseksiu sia pasakėle savo mazylei  thumbup.gif

o as jau kelis kartus sekiau, labai klause, matyt patiko thumbup.gif super pasakaite thumbup.gif
Atsakyti
Oi kokia miela pasakėlė good.gif
Atsakyti
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif super pasakele...bet galetut ka sukurti ir berniukui mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Labai linksma pasakele pries miega wub.gif
Atsakyti