Va va, ir aš pagalvojau, kad reiktų kažko mano mažam berniukui...
QUOTE(Aina @ 2006 07 13, 01:00)
sita pasakele sekdavau dukrytei, kai jai dar nebuvo ne metuku
. nors ir trumpa, bet ja ji tiesiog uzhipnotizuodavo
. kai ismoko kalbeti vis prasydavo, dar ir dar pakartoti. paprastute, trumpute, bet pacios sumastyta ir dukros mylima pasakaite
:
gyveno kartą mažytė mergytė. ir turejo ji raudoną suknytę. užsidėjo mažytė mergytė raudoną suknytę ir išėjo. ėjo ėjo, o visi į ją žiurėjo. žiurėjo kokia graži mergytė, bet dar gražesnė buvo jos suknytė. o kas pasiuvo mažytei mergytei raudoną suknytę? MAMYTĖ!

gyveno kartą mažytė mergytė. ir turejo ji raudoną suknytę. užsidėjo mažytė mergytė raudoną suknytę ir išėjo. ėjo ėjo, o visi į ją žiurėjo. žiurėjo kokia graži mergytė, bet dar gražesnė buvo jos suknytė. o kas pasiuvo mažytei mergytei raudoną suknytę? MAMYTĖ!
tikrai labai grazi trumpute pasakele

QUOTE(Aina @ 2006 07 12, 21:00)
sita pasakele sekdavau dukrytei, kai jai dar nebuvo ne metuku
. nors ir trumpa, bet ja ji tiesiog uzhipnotizuodavo
. kai ismoko kalbeti vis prasydavo, dar ir dar pakartoti. paprastute, trumpute, bet pacios sumastyta ir dukros mylima pasakaite
:

mums si pasakaite bus kaip tik , nes esam irgi dar mazos

Cia kaip priminimas vaikuciui kas yra geriausia mamyte pasaulyje
Super pasakaite

Mano mazylis irgi megsta trumpas pasakas, klausosi, klausosi ir uzmiega. as jam seku apie maziuka meskiuka. Ilgu pasaku jis dar nesupranta. labai myli savo meskiuka, miega ji apsikabines, vaiksto isikabines jam i nosi.. taip ir augam.

Rytoj ir as butinai paseksiu sia pasakėle savo mazylei

Nuostabu
Lieka tik įsigyt raudoną suknytę

Lieka tik įsigyt raudoną suknytę

QUOTE(carvel @ 2007 02 25, 22:50)
o as jau kelis kartus sekiau, labai klause, matyt patiko

Oi kokia miela pasakėlė

Labai linksma pasakele pries miega