Įkraunama...
Įkraunama...

Šiauliečiai stato namus

QUOTE(biesas66 @ 2015 09 18, 07:00)
Na taip. Tikrai priklauso nuo daug niuansu. Deja.
Papildyta:
Idomu kas per skydai.    Uz dazyma mokejau 20 litu kvadratas ( maniskis taip skaiciavo)
Papildyta:
Largo kolekcijos laminatas 10 mm    elite kolekcijos laminatas 8 mm   Norint pataupyti  galima pirkti elite kolekcija ji tikrai puikiai ziurisi  lenteles mazesnes bet ju dydis  labai patraukliai atrodo. As antra auksta is tokiu susidejau nes mazesnem patalpom  geriau ziurisi. Seip vizualiai jei turit noro galit uzsukti ir paziureti.   Pirkau iki. Pirkau sena kaina kai largo laminatas kainavo 97 litai,nusiderejau iki 25% kas supratau labai daug. Bet as Irise daug visko pirkau todel taip ir gavosi.  Aksesuaram 20%

Iki?kur randasi :)blondine,nesuprantu smile.gifo ten kazin po viaduko nera tokio laminato?neziau pavadinimo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo santropez: 18 rugsėjo 2015 - 14:38

Man svarbu sviesi spalva.rudo nebenoriu,vargo vakariene bent bute kai turejom.tai viskas priklaudys kokia rasiu patinkancia spalva.macisu nic yra.reiks rytoj vaziuot ziuret
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo santropez: 18 rugsėjo 2015 - 16:28
QUOTE(santropez @ 2015 09 18, 15:36)
Iki?kur randasi :)blondine,nesuprantu smile.gifo ten kazin po viaduko nera tokio laminato?neziau pavadinimo?

Susvaigau. vietoj iris parasiau iki. Prie viaduko as pagal atspalvius nieko neradau. Nors kainos ten geros. Dar paziurekit grindu centrasar geros grindys ( maisos man) ten buvo neblogu atspalviu,bet man qiskstepo spalvos buvo paciausios.
Atsakyti
Pasidalinkit gipso montuotoju kontaktais?beje kiek dabar ima uz kv?zadam deti dviguba😶
Atsakyti
Kas turit 3degumo klase?kokias duris dejot i katiline?
Atsakyti
sveiki,gal kas pasidalintu geru plyteliu klojeju kontaktais 4u.gif
Atsakyti
Sveiki. Aš jungtis norėčiau į jūsų būrelį. Ruošiamės pirkti neįrengta naujos statybos namą,tai čia radau daug naudingos informacijos. Nes darbo pasirodo daug bus!
Atsakyti
QUOTE(liniukas01 @ 2015 09 22, 23:22)
Sveiki. Aš jungtis norėčiau į jūsų būrelį. Ruošiamės pirkti neįrengta naujos statybos namą,tai čia radau daug naudingos informacijos. Nes darbo pasirodo daug bus!

Sveknmai prisiunu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2015 09 18, 19:02)
Susvaigau. vietoj iris parasiau iki. Prie viaduko as pagal atspalvius nieko neradau. Nors kainos ten  geros. Dar paziurekit grindu centrasar geros grindys ( maisos man) ten buvo neblogu atspalviu,bet man qiskstepo  spalvos buvo paciausios.

Largo kolekcija 97 litai, o Elite?
Kol kas iš pačio Quickstepo atstovybės gaunam pasiūlymą 21 eur/kv m Perspective kolekcijai, kurią esam nusižiūrėję 4u.gif
Atsakyti
Kokia zidinio kapsule galit pasiulyti?labai brangios nenorim nes ik rudeni ir pavasari tekurensim.zalio supratimo neturim apie zidinius😳😳😳😳😳
Atsakyti
nu ką, ir pas mus pagaliau pajudėjo darbai - sudėjo langus ir baigia nutinkuoti wub.gif kažkaip taip jau jaučiasi NAMAS... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MonaJ: 27 rugsėjo 2015 - 07:50
QUOTE(biesas66 @ 2015 09 23, 07:36)
Sveknmai prisiunu.  4u.gif

Ir dar, Biesai. Kokį paklotą rinkotės QuickStep laminatui? Basic Plus ar Unisound? Galvoju, turėtų užtekti visame name ir Basic Plus.
Papildyta:
QUOTE(MonaJ @ 2015 09 27, 07:49)
nu ką, ir pas mus pagaliau pajudėjo darbai - sudėjo langus ir baigia nutinkuoti wub.gif  kažkaip taip jau jaučiasi NAMAS... biggrin.gif

Žiauriai geras jausmas, pradėt matyt NAMĄ, o ne sienas tik 4u.gif
Aš jau šindi spėjau pasvajot, kaip ant minkšto kampo sėdėsiu priešais židinį, o už lango dideliais kąsniais snigs bigsmile.gif Tikslas įsikelti Kūčioms 4u.gif
Atsakyti