Įkraunama...
Įkraunama...

Šiauliečiai stato namus

QUOTE(Gsmart @ 2015 09 27, 15:29)
Aš jau šindi spėjau pasvajot, kaip ant minkšto kampo sėdėsiu priešais židinį, o už lango dideliais kąsniais snigs bigsmile.gif Tikslas įsikelti Kūčioms 4u.gif

mes geriausiu atveju kitas Kūčias švęsim... aš irgi svajoju apie židinį...
Atsakyti
QUOTE(Gsmart @ 2015 09 26, 16:41)
Largo kolekcija 97 litai, o Elite?
Kol kas iš pačio Quickstepo atstovybės gaunam pasiūlymą 21 eur/kv m Perspective kolekcijai, kurią esam nusižiūrėję 4u.gif

Zinokit tiksliai nepamenu bet elite kolekcija 67 litai minus nuolaida. Cia kainos kai dar buvo nepakilusios.
Papildyta:
QUOTE(santropez @ 2015 09 26, 22:14)
Kokia zidinio kapsule galit pasiulyti?labai brangios nenorim  nes ik rudeni ir pavasari tekurensim.zalio supratimo neturim apie zidinius😳😳😳😳😳

Pas mane su zidiniu dar nenuspresta. Turiu issirinkes vokiska su dideliu stiklu. O seip tai man patiko vaikinai prie tilzes prekybos centro,rastiniam namuke. Jie ir pasiule pagal mano norus vokiska uz 1600euru (cia del to kad stiklas didelis)

Papildyta:
QUOTE(MonaJ @ 2015 09 27, 08:49)
nu ką, ir pas mus pagaliau pajudėjo darbai - sudėjo langus ir baigia nutinkuoti wub.gif  kažkaip taip jau jaučiasi NAMAS... biggrin.gif

Smagu,taip? Kai namas i nama panaseja smile.gif Nepajusit kai keltis reikes..
Papildyta:
QUOTE(Gsmart @ 2015 09 27, 16:29)
Ir dar, Biesai. Kokį paklotą rinkotės QuickStep laminatui? Basic Plus ar Unisound? Galvoju, turėtų užtekti visame name ir Basic Plus.
Papildyta:

Žiauriai geras jausmas, pradėt matyt NAMĄ, o ne sienas tik  4u.gif
Aš jau šindi spėjau pasvajot, kaip ant minkšto kampo sėdėsiu priešais židinį, o už lango dideliais kąsniais snigs bigsmile.gif Tikslas įsikelti Kūčioms 4u.gif

As nedejau qickstepo pakloto. Nenormaliai brangus. mano manymu produktas tikrai nevertas tokiu pinigu.
O jei desit tai unisaund geriausiu atvieju antram aukstui.. Bet nezinau,susidejau paprasta ir viskas normaliai.
Papildyta:
QUOTE(MonaJ @ 2015 09 27, 17:30)
mes geriausiu atveju kitas Kūčias švęsim... aš irgi svajoju apie židinį...

O as pradejau skaiciuoti kiek man pinigeliu tvorai reikes kitais metais.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gsmart @ 2015 09 27, 16:29)
Ir dar, Biesai. Kokį paklotą rinkotės QuickStep laminatui? Basic Plus ar Unisound? Galvoju, turėtų užtekti visame name ir Basic Plus.
Papildyta:

Žiauriai geras jausmas, pradėt matyt NAMĄ, o ne sienas tik  4u.gif

Musu tikslo laikas panasus ☺.pas mus jau baigia nutinkuoti sienas,pirmad prades rekuperatoriu vesti,ketv gipsa des, puse katilines jau plytelem isklijuota.geras jausmas 😉😉😉😉
Atsakyti

O as pradejau skaiciuoti kiek man pinigeliu tvorai reikes kitais metais.. doh.gif
[/quote]
Man net bloga pagalvot kiek mums tvoros reiks 25 a. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2015 09 27, 18:18)
Smagu,taip? Kai namas i nama panaseja smile.gif  Nepajusit kai keltis reikes..
O as pradejau skaiciuoti kiek man pinigeliu tvorai reikes kitais metais..  doh.gif

aga, smagu... per žiemą po truputį ruošim vidų...
O dėl tvoros pas mus lengviau - iš 3 pusių kaimynai... bijau tik,kad nebūtų barnių - juk visi tokie skirtingi... biggrin.gif
Atsakyti
[quote=santropez,2015 09 28, 10:25]
[/quote]
Man net bloga pagalvot kiek mums tvoros reiks 25 a. smile.gif
[/quote]

Joooo,reikes pinigeliu..

Papildyta:
QUOTE(MonaJ @ 2015 09 28, 21:41)
aga, smagu... per žiemą po truputį ruošim vidų...
O dėl tvoros pas mus lengviau - iš 3 pusių kaimynai... bijau tik,kad nebūtų barnių - juk visi tokie skirtingi...  biggrin.gif

man tai tik is vienos puses kaimynas. Is kaires. Kiek girdejau ( ar esat girdeje apie tai) kad kairej pusej tvora privalai pats pasidaryti,o desinej pusej meties su kaimynu.. g.gif Faktas tas kad as statysiuos savo sklype ir prie nieko nesiderinsiu,nes kai pvz trys kaimynai tai butinai atsiras norinciu skirtingas tvoras statytis. doh.gif O man reikia vientisumo.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2015 09 28, 22:19)

Papildyta:
man tai tik is vienos puses kaimynas. Is kaires. Kiek girdejau ( ar esat girdeje apie tai) kad kairej pusej tvora privalai pats pasidaryti,o desinej pusej meties su kaimynu.. g.gif      Faktas tas kad as statysiuos savo sklype ir prie nieko nesiderinsiu,nes  kai pvz trys kaimynai tai butinai atsiras norinciu skirtingas tvoras statytis.  doh.gif O man reikia vientisumo.. smile.gif

Tai pala jei kairej pusei turi pats pasidaryti o desineje metiesi su kaimyniu, tai kaip cia gaunasi? jug tas kaimynas desineje, su kuriuo metiesi, jug jam tavo tvora is kaires gaunasi, tai gaunasi , kad jis ja turi statyti pats. o tavo kaimynui is kaires tavo tvora gaunasi desineje ir jis tada turi mestis. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diplomatic: 28 rugsėjo 2015 - 21:45
QUOTE(diplomatic @ 2015 09 28, 22:44)
Tai pala jei kairej pusei turi pats pasidaryti o desineje metiesi su kaimyniu, tai kaip cia gaunasi? jug tas kaimynas desineje, su kuriuo metiesi, jug jam tavo tvora is kaires gaunasi, tai gaunasi , kad jis ja turi statyti pats. o tavo kaimynui is kaires tavo tvora gaunasi desineje ir jis tada turi mestis.  g.gif

Nu jo. nezinau tiksliai kaip ten kas,tiesiog draugas snekejo kazkatais tokio,bet kadangi nesigilinau nes man neaktualu tai nesigilinau... Gal istikro reikia su visais kaimynais derintis g.gif jei nori pigiau tvora pasistatyt..
Atsakyti
visi židiniai
čia galit pažiūrėt židinių kokius maždaug norit . Austroflam, Romotop, Jotul geri, tokius rinkosi sm kai aš irgi žiūrinėjau. Nusipirkom Jotul, daug kūrenam,nors ir pigesnis Romotop irgi geras manau. Pirkom Basanavičiau g. ,bet Degis.lt gal galima pigiau užsisakyt.
Derėkitės, žinokit internetinę kainą .
Atsakyti
Sveiki, gal galite rekomenduoti kas gerai iskastu sulini 4u.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(airise @ 2015 09 29, 18:16)
visi židiniai
čia galit pažiūrėt židinių kokius maždaug norit . Austroflam, Romotop, Jotul geri, tokius rinkosi sm kai aš irgi žiūrinėjau. Nusipirkom Jotul, daug kūrenam,nors ir pigesnis Romotop irgi geras manau. Pirkom Basanavičiau g. ,bet Degis.lt gal galima pigiau užsisakyt.
Derėkitės, žinokit internetinę kainą .

Mes celsi nuziurejom bef home cekiska.tik sunku apsisprest kampini be pakeliamo stiklo ar tiesu. Kazkaip man atrodo kad visu kampu kai atsidaro nei patogu bei praktiska.o jotul tai 500 eur brangesnis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo santropez: 30 rugsėjo 2015 - 12:46
Sveiki, siaulieciai,

Gal kas zinot, koki statybininka, kuris kiauriai sienas matytu? biggrin.gif
O jei rimtai, gal kas gali rekomenduoti zmogu, kuris ivertintu, kiek mazdaug reiktu investiciju i sena murini nama? Radom puiku sklypa puikioje vietoje, bet stovi senas namas. Galvojam, ar verta ji rekonstruoti. Aisku, vienareiksmiskai geriau statyti nauja nama, bet cia vieta tiesiog papirko...

Buciau labai dekinga uz rekomendacija. Jei kazkas zino,mkas mums galetu pagelbeti, aisku ne uz aciu smile.gif, brukstelkit AZ 4u.gif Aciuuuu!
Atsakyti