Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip gydytojai žiūri į Arbor seilių mėginius?

QUOTE (Algirda @ 2004 10 14, 21:06)
Rimantuk,kur uzsisakei ta spjaudyne ir kiek kainuoja?

užsisakiau internetu, ten reikėjo nurodyti telefono Nr., man paskambino po valandėlės ir patvirtino užsakymą. kaina 110 Lt su pristatymu. man toks prietaisiukas praverstų dar ir todėl, kad be gydytojų pagalbos žinočiau, kada tiksliai pradėti gerti Dufastoną. pagal grafikus ovuliacija vyksta, yra net baz.temperatūros nukritimas prieš ją, bet po to ji labai ilgai kyla - 3-4 dienas, po to šokinėja, daro laužytą kreivę: progesteronas maištą kelia mad.gif
Atsakyti
Rimanta, o kaip dabar tavo progesteronas, ar seniai darei?
Atsakyti
seniai. jaučiu, kad buvau pasiekus bent žemutinę normą nuolat gerdama, o dabar vėl 'apsileidau', gėriau mažiausią, todėl vėl ciklas trumpėja ir papukus skauda.... kalta esu sad.gif bet didesnė dozė irgi turi savo trūkumų, kaip ir viskas šiame pasaulyje doh.gif o kai dar neaišku kada pagaliau tuos kokus šmokus uždubasinsiu g.gif
Atsakyti
QUOTE (Rimantuks @ 2004 10 15, 11:34)
seniai. jaučiu, kad buvau pasiekus bent žemutinę normą nuolat gerdama, o dabar vėl 'apsileidau', gėriau mažiausią, todėl vėl ciklas trumpėja ir papukus skauda.... kalta esu sad.gif bet didesnė dozė irgi turi savo trūkumų, kaip ir viskas šiame pasaulyje doh.gif o kai dar neaišku kada pagaliau tuos kokus šmokus uždubasinsiu g.gif

Teisingas poziuris i kokus smokus,uzdubasink gun_bandana.gif gun_bandana.gif Jau kaip jie pykti kelia,tai ne tas zodis.Aciu uz informacija reiks pagalvoti apie ta daikciuka.
Atsakyti
va, mergikės, vakar jau radau pašto dėžutėje pranešimą apie siuntinį. tik vėlai grįžau iš kursų ir paštas nebedirbo dry.gif šiandien kažkokiu būdu reikia nusikasti iki pašto ir atsiimti smile.gif rytoj reiks išbandyti rolleyes.gif
Atsakyti
O aš vakar papasakojau gydytojui apie Arbor. Ir ką, pasakė, tipo tas prietaisas sugalvotas TUNDROJ, ir juo pasitikėti negalima. Bet kai pradėjau aiškinti, kad namų sąlygom tai kaip ir tinką ovuliacijai nustatyti, kad tai geriau, nei ovul testai, sutiko. Reikėtų tai firmai pasiūlyti, kad ne tik rūpintūsi mikroskopų pardavimais, bet ir domėtųsi, kad gydytojai žinotų apie juos. O tai spjaudai spaudai, matai, kad kažkas ne taip, o įrodyti negali blink.gif
Atsakyti
QUOTE (Linka @ 2004 10 20, 09:48)
O aš vakar papasakojau gydytojui apie Arbor. Ir ką, pasakė, tipo tas prietaisas sugalvotas TUNDROJ, ir juo pasitikėti negalima. Bet kai pradėjau aiškinti, kad namų sąlygom tai kaip ir tinką ovuliacijai nustatyti, kad tai geriau, nei ovul testai, sutiko. Reikėtų tai firmai pasiūlyti, kad ne tik rūpintūsi mikroskopų pardavimais, bet ir domėtųsi, kad gydytojai žinotų apie juos. O tai spjaudai spaudai, matai, kad kažkas ne taip, o įrodyti negali blink.gif

smile.gif o Tu lyg ir rašei, kad Tavo parodymai buvo neaiškūs? kokie?
Atsakyti
Aš irgi esu nusipirkusi "spjaudyklę" biggrin.gif .Dar prieš darant operaciją supratau, kad kažkas negerai. Nes papartėlių būdavo visą mėnesį. O jų turėtų būti tik prieš ovuliaciją ir per ją.
Atsakyti
reiškia, spiaudyklė negrybauja clap.gif
Atsakyti
QUOTE (Rimantuks @ 2004 10 20, 09:01)
smile.gif o Tu lyg ir rašei, kad Tavo parodymai buvo neaiškūs? kokie?

Neaiškumas tame, kad nėra laipsniško ėjimo lyg "papartyno", vyksta kažkoks bangavimas, vieną dieną biškį yra, kitą dieną mažiau, trečią vėl yra, ketvirtą vėl nelabai. O paties piko nėra, buvo gal kokiu du mėn per pusę metų sad.gif
Atsakyti
QUOTE (Tautė @ 2004 10 20, 09:17)
Aš irgi esu nusipirkusi "spjaudyklę" biggrin.gif .Dar prieš darant operaciją supratau, kad kažkas negerai. Nes papartėlių būdavo visą mėnesį. O jų turėtų būti tik prieš ovuliaciją ir per ją.

Ar sakei gydytojui apie paparčius? kokia reakcija?
Atsakyti
Aš sakiau savo ankstesniajai ginekologei apie paparčius, kurių pas mane visais metų laikais privešėdavo nors vežimais vežk, bet ji tik pasakė, kad šitas arbor - pinigų švaistymas, kad jis netikslus, ir liepė matuot geriau temperatūrą.

O kaip paaiškėjo pamatavus, tai vis gi nemelavo paparčiai...

Įdomu, kodėl medikai taip skeptiškai nusiteikę šito prietaiso atžvilgiu... g.gif
Atsakyti