Įkraunama...
Įkraunama...

****Jūrų kiaulytės****

QUOTE(Buzulkaa @ 2015 07 09, 08:26)
o gera mintis, aš įsivaizduoju kad nepatogu gulėt ant granulių.. turiu storesnio chalato gabaliuką ( sukarpytas) tai gal ir tiktų? nu toks meškiukinės medžiagos.. ir kaip išmokyti kiauliukę kakoti vienoj vietoj, ar ji pati turi to išmokti???  bigsmile.gif

beje, mačiau Kikoj yra pirkti naujas kraikas, kažkoks "vatinis" jis gal kiek ir brangesnis, bet ale nesiteršia taip kaip granulės ar pjuvenos ir gerai kvapus sugeria, gal kuri bandot tą dalyką? smile.gif

p.s. jaučiu klausimais aš jus dar apibersiu, jei ką nepykit..  blush2.gif

tiks meskiukinis chalatas,pasikarpykit iskalbsit ir keisit, dar geras Asan popierinis kraikas, brangokas irgi,bet labai gerai,dabar kai parsiuke liko nasle ,perku jai, dviem dideliem narvam buvo pobrangiai,maisiau su granulem ir per visa narva tiesiau flisa. Tas vatinis jau baisiai brangus,jei apie ta pati galvoju,jis neseniai atsirado. Ismoks su laiku arba ne ,cia jom kaip uzeina.
Atsakyti
QUOTE(linete33 @ 2015 07 09, 10:41)
tiks meskiukinis chalatas,pasikarpykit iskalbsit ir keisit, dar geras Asan popierinis kraikas, brangokas irgi,bet labai gerai,dabar kai parsiuke liko nasle ,perku jai, dviem dideliem narvam buvo pobrangiai,maisiau su granulem ir per visa narva tiesiau flisa. Tas vatinis jau baisiai brangus,jei apie ta pati galvoju,jis neseniai atsirado. Ismoks su laiku arba ne ,cia jom kaip uzeina.

tai jūs flisą tiesiat grynai ant granulių? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Buzulkaa @ 2015 07 09, 07:16)

Gražuolė mergina wub.gif ,trispalvė,kaip ir maniškis.

QUOTE(linete33 @ 2015 07 09, 11:41)

O kur prekiauja šiuo kraiku,aš tokio nepastebėjau.
Kurį laiką atostogavom kaime,nebuvau prisijungus.Neužpykit už klausimą,bet kodėl Adrytė našlė,Limpopo jau nebėra? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Buzulkaa @ 2015 07 09, 11:49)
tai jūs flisą tiesiat grynai ant granulių?  blush2.gif

tiesiu ant granuliu, flisas pats islieka sausas, turi tokia savybe:)
Papildyta:
QUOTE(emma @ 2015 07 09, 12:17)
Kurį laiką atostogavom kaime,nebuvau prisijungus.Neužpykit už klausimą,bet kodėl Adrytė našlė,Limpopo jau nebėra? verysad.gif

jo buna akva zoo arba internetu,nezinau dar kur yra,pagooglint reikia ASAN popierinis kraikas. Nepykstu,bet ir nesisikelbiau cia,kentet megstu tyliai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(emma @ 2015 07 09, 11:17)

dėkui smile.gif wub.gif būtų graži pora biggrin.gif
va radau : http://www.senukai.l...ist_tab=actions

panašus kikoj yra, tik pakuotė kitokia smile.gif

QUOTE(linete33 @ 2015 07 09, 11:48)
tiesiu ant granuliu, flisas pats islieka sausas, turi tokia savybe:)

a tai gal reikės ir man įsigyt..db patiesiau meškiukinės skiautelę, tai apuostinėjo, ir lyg tupi, aišku patogiau nei ant granulių smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Buzulkaa: 09 liepos 2015 - 13:23
Buzulkaa,mes patys padarėm antrą aukštą tokiam pat narve. Vyras pragręžė skylutes parketlentėj ir priprišom prie grotelių. Ant lentelės pririšam minkštąją dalį (padariau iš vaikiškos apsaugos nuo lovytės) ir gaunasi sofkutė.
Atsakyti
QUOTE(Neringiux @ 2015 07 09, 13:49)
Buzulkaa,mes patys padarėm antrą aukštą tokiam pat narve. Vyras pragręžė skylutes parketlentėj ir priprišom prie grotelių. Ant lentelės pririšam minkštąją dalį (padariau iš vaikiškos apsaugos nuo lovytės) ir gaunasi sofkutė.

o geras smile.gif kokios jūs čia visos išradingos thumbup.gif
Atsakyti
mes patys darėmės narvą, nes man reikėjo,kad įsimontuotų į mano numatytą vietą smile.gif
mes šieno irgi iš kaimo parsitempėm. Vienas maišas smulki žolytė, graži,įvairi... galvojau labai lapnos, o jos taip negalvoja... užvakar sudėjau stambų šieną,beveik šiaudai,daug smilgų ir ant viršaus pirktinio,tai atkapstė ta stambuji ir lapnojo,kad net aidas girdėjos smile.gif na.ir suprask tu jas
Atsakyti
QUOTE(happymama @ 2015 07 09, 15:45)
mes patys darėmės narvą, nes man reikėjo,kad įsimontuotų į mano numatytą vietą smile.gif
mes šieno irgi iš kaimo parsitempėm. Vienas maišas smulki žolytė, graži,įvairi... galvojau labai lapnos, o jos taip negalvoja... užvakar sudėjau stambų šieną,beveik šiaudai,daug smilgų ir ant viršaus pirktinio,tai atkapstė ta stambuji ir lapnojo,kad net aidas girdėjos  smile.gif na.ir suprask tu jas

nava kokios skirtingos tos kiaulytes,o manieji i ta pirktini nei neziuro, duok kaimines smulkios zolytes arba JR. Farmo smulkaus sienelio lotuliukas.gif
Atsakyti
o kada jau mėginti ją imti ant rankų.. nenoriu streso jai varyti.. kolkas tai baikštoka ji tokia unsure.gif o norisi prisijaukinti kažkaip..
Atsakyti
QUOTE(linete33 @ 2015 07 09, 19:36)
nava kokios skirtingos tos kiaulytes,o manieji i ta pirktini nei neziuro, duok kaimines smulkios zolytes arba JR. Farmo smulkaus sienelio  lotuliukas.gif

dar šiek tiek yra,tos kaimiškos žolytės pas mane galiu atiduoti, tik jau nedaug jos. Jei patiks,galėsiu važiuodama parvežt. Ai dar mano mergos nevalgo jr farm'o maiste esančių tokių,net nežinau kaip pavadint, na tarkim bumbulų taip pat galiu dalintis. Man atrodo mes netoli viena kitos gyvenam ;-)
Atsakyti
QUOTE(happymama @ 2015 07 09, 19:00)
dar šiek tiek yra,tos kaimiškos žolytės pas mane galiu atiduoti, tik jau nedaug jos. Jei patiks,galėsiu važiuodama parvežt. Ai dar mano mergos nevalgo jr farm'o maiste esančių tokių,net nežinau kaip pavadint, na tarkim bumbulų taip pat galiu dalintis. Man atrodo mes netoli viena kitos gyvenam ;-)

tai jums pasiseke,maniskiai gurmanai,jiems geliu ziedu duok, krapu lotuliukas.gif per ziema suede 4 bulvinius,nemeluoju, vilkra paliudys,jei ka , maisus sieno kaiminio lotuliukas.gif
Atsakyti