QUOTE(Buzulkaa @ 2015 07 09, 08:26)
o gera mintis, aš įsivaizduoju kad nepatogu gulėt ant granulių.. turiu storesnio chalato gabaliuką ( sukarpytas) tai gal ir tiktų? nu toks meškiukinės medžiagos.. ir kaip išmokyti kiauliukę kakoti vienoj vietoj, ar ji pati turi to išmokti???
beje, mačiau Kikoj yra pirkti naujas kraikas, kažkoks "vatinis" jis gal kiek ir brangesnis, bet ale nesiteršia taip kaip granulės ar pjuvenos ir gerai kvapus sugeria, gal kuri bandot tą dalyką?
p.s. jaučiu klausimais aš jus dar apibersiu, jei ką nepykit..

beje, mačiau Kikoj yra pirkti naujas kraikas, kažkoks "vatinis" jis gal kiek ir brangesnis, bet ale nesiteršia taip kaip granulės ar pjuvenos ir gerai kvapus sugeria, gal kuri bandot tą dalyką?

p.s. jaučiu klausimais aš jus dar apibersiu, jei ką nepykit..

tiks meskiukinis chalatas,pasikarpykit iskalbsit ir keisit, dar geras Asan popierinis kraikas, brangokas irgi,bet labai gerai,dabar kai parsiuke liko nasle ,perku jai, dviem dideliem narvam buvo pobrangiai,maisiau su granulem ir per visa narva tiesiau flisa. Tas vatinis jau baisiai brangus,jei apie ta pati galvoju,jis neseniai atsirado. Ismoks su laiku arba ne ,cia jom kaip uzeina.