Įkraunama...
Įkraunama...

****Jūrų kiaulytės****

Sveikos Jūrų kiaulyčių mylėtojos smile.gif aš ir noriu tokia būti smile.gif gal priimsit į savo gražų būrį? blush2.gif
nusipirkom mes šiandien mažylę, jai apie 2 mėn. vardas Triksė o laimės dukrytei buvo, vaje vaje.. thumbup.gif aišku reikės jūsų mintis paskaityt, nes domina viskas, kad tik kiauliukė gerai augtų ir būtų sveika smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Buzulkaa @ 2015 07 08, 16:33)
Sveikos Jūrų kiaulyčių mylėtojos smile.gif aš ir noriu tokia būti smile.gif gal priimsit į savo gražų būrį? blush2.gif
nusipirkom mes šiandien mažylę, jai apie 2 mėn. vardas Triksė o laimės dukrytei buvo, vaje vaje.. thumbup.gif  aišku reikės jūsų mintis paskaityt, nes domina viskas, kad tik kiauliukė gerai augtų ir būtų sveika smile.gif

Sveika,

parodyk savo žvėrį. Papasakok- kokio dydžio narvas, kuo maitinsit... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Buzulkaa @ 2015 07 08, 16:33)
nusipirkom mes šiandien mažylę, jai apie 2 mėn. vardas Triksė o laimės dukrytei buvo, vaje vaje.. thumbup.gif  aišku reikės jūsų mintis paskaityt, nes domina viskas, kad tik kiauliukė gerai augtų ir būtų sveika smile.gif

Sveiki atvyke 4u.gif
Mano dukrytems jau atsibodo-dabar tik pries miega lopsine padainuoja ir fsio doh.gif bet man dziaugsmas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2015 07 08, 14:38)
Sveika,

parodyk savo žvėrį. Papasakok- kokio dydžio narvas, kuo maitinsit...  4u.gif

rodomės smile.gif
user posted image

user posted image

Narvas didokas, triušiams skirtas smile.gif maitinam kolkas sausu pašariuku, šienu.. su daržovėm ir vaisiais sakė atsargiai kolkas, nes dar maža g.gif tai neduodu.. galima duot kelis pienės lapus, tai bandysim.. o medžių šakelės įvairios tinka? smile.gif

QUOTE(4XRG @ 2015 07 08, 21:07)
Sveiki atvyke  4u.gif
Mano dukrytems jau atsibodo-dabar tik pries miega lopsine padainuoja ir fsio  doh.gif  bet man dziaugsmas  wub.gif

dėkui smile.gif na matysiu kaip manoji rūpinsis Trixiuke smile.gif gyvumo namie atsirado smile.gif smagu.
Atsakyti
QUOTE(Buzulkaa @ 2015 07 09, 07:16)
rodomės smile.gif

Narvas didokas, triušiams skirtas smile.gif maitinam kolkas sausu pašariuku, šienu.. su daržovėm ir vaisiais sakė atsargiai kolkas, nes dar maža  g.gif  tai neduodu.. galima duot kelis pienės lapus, tai bandysim.. o medžių šakelės įvairios tinka? smile.gif
dėkui smile.gif  na matysiu kaip manoji rūpinsis Trixiuke smile.gif gyvumo namie atsirado smile.gif smagu.

Grozole smile.gif
per didelio narvo nebuna, tik jei laikysit ant granuliu,patieskit kampe fliso ar kokios storesnes medziagos,nelabai patogu gulet ant granuliu, as tiesiu visa narva flisu arba puse,priklausomai nuo kiauliuko tvarkingumo, skalbiu ir keiciu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linete33: 09 liepos 2015 - 07:19
Sveikos
Mano kiaulinai jau puskilograminiai.Kadangi sisioja ir kakoja į kampus,įrengėm ten wc. Turi antrą aukštą su sofkute,bet miega tik wc,kailis aplipęs pjuvenom. doh.gif Ir neįsakysi tu jiems sėdėti ant patiesaliuko.Matyt neskauda kojyčių nuo granulių.
Atsakyti
QUOTE(linete33 @ 2015 07 09, 06:19)
Grozole smile.gif
per didelio narvo nebuna, tik jei laikysit ant granuliu,patieskit kampe fliso ar kokios storesnes medziagos,nelabai patogu gulet ant granuliu, as tiesiu visa narva flisu arba puse,priklausomai nuo kiauliuko tvarkingumo, skalbiu ir keiciu.

o gera mintis, aš įsivaizduoju kad nepatogu gulėt ant granulių.. turiu storesnio chalato gabaliuką ( sukarpytas) tai gal ir tiktų? nu toks meškiukinės medžiagos.. ir kaip išmokyti kiauliukę kakoti vienoj vietoj, ar ji pati turi to išmokti??? bigsmile.gif

beje, mačiau Kikoj yra pirkti naujas kraikas, kažkoks "vatinis" jis gal kiek ir brangesnis, bet ale nesiteršia taip kaip granulės ar pjuvenos ir gerai kvapus sugeria, gal kuri bandot tą dalyką? smile.gif

p.s. jaučiu klausimais aš jus dar apibersiu, jei ką nepykit.. blush2.gif
Atsakyti
sveiki prisijungę :-)
o kam jūs tą tualetinį popierių idėjot? Maniškės bent jau viską iš eilės sulapnotų, nemanau kad gerai poto būtų.
kas dėl kraiko,tai man pats pačiausias variantas tai sugeriantis paklotukas (kur ligoniams ar kūdikiams tiesia po dupcėm) ir flisas. Kloju visą narvą, o kadangi mergos mano pakankamai tvarkingos,tai didžioji dalis reikalų yra daroma antram aukšte, ten maža erdvė, tad keičiu kiekvieną dieną. Likusioj narvo dalyje jos daro tik vienam kampe,tad kartą į savaite pakeičiu viską,o apsiusiotas vietas nukerpu,svarūs gabalai keeliauja į antrą aukštą.
Atsakyti
QUOTE(Buzulkaa @ 2015 07 09, 08:16)

. galima duot kelis pienės lapus, tai bandysim.. o medžių šakelės įvairios tinka? smile.gif
dėkui smile.gif 

Pienių manosios iš viso neėda schmoll.gif schmoll.gif ir dobilų nemėgsta. Skaniausia žolė varputis ir panašios.Dar savas salotas kapoja su užsidegimu. Laukiam savų agurkų. Šakeliės tinka vaismedžių- obelų, kriaušių, aviečių, serbentų beržų. Vyšnių ir slyvų, abrikosų- NETINKA.
Atsakyti
QUOTE(happymama @ 2015 07 09, 08:15)
sveiki prisijungę :-)
o kam jūs tą tualetinį popierių idėjot? Maniškės bent jau viską iš eilės sulapnotų, nemanau kad gerai poto būtų.
kas dėl kraiko,tai man pats pačiausias variantas tai sugeriantis paklotukas (kur ligoniams ar kūdikiams tiesia po dupcėm) ir flisas. Kloju visą narvą, o kadangi mergos mano pakankamai tvarkingos,tai didžioji dalis reikalų yra daroma antram aukšte, ten maža erdvė, tad keičiu kiekvieną dieną. Likusioj narvo dalyje jos daro tik vienam kampe,tad kartą į savaite pakeičiu viską,o apsiusiotas vietas nukerpu,svarūs gabalai keeliauja į antrą aukštą.

tas popierius tik buvo laikinai, kol kraiko nebuvau nupirkus, išėmiau jau.. foto tik ant greičio padariau.. lyg ir neėda jinai jo.. matyt neskanus ax.gif

kas dėl paklodžių tai neblogas variantas, aš turiu nusipirkus, kad imt ant kelėnių galėčiau, kažkaip gi norisi prisipratint prie savęs.. o kaip pas jus antras aukštas įrengtas? patys ar toks narvelis buvo? kai pirkau nebuvo pasirinkimo kažkaip, tik vienas toks.. reikės gal sugalvot kažką..

mano kolkas ir keliuose kampuose kakojasi.. gal poto įpras vienoj vietoj darytis.. smile.gif

QUOTE(vilkra @ 2015 07 09, 09:25)
Pienių manosios iš viso neėda  schmoll.gif  schmoll.gif  ir dobilų nemėgsta. Skaniausia žolė varputis ir panašios.Dar savas salotas kapoja su užsidegimu. Laukiam savų agurkų. Šakeliės tinka vaismedžių- obelų, kriaušių, aviečių, serbentų beržų.  Vyšnių ir slyvų, abrikosų- NETINKA.

ačiū už informaciją 4u.gif
aš savo agurkiuko skritulėlį daviau, tai kažkaip net neatsikando... o jūs perkat džiovintus augalus? nes mačiau yra tokių mišinių, gėlės, žolės.. ar kažkas panašaus..
Atsakyti
QUOTE(Buzulkaa @ 2015 07 09, 12:04)
.. o jūs perkat džiovintus augalus? nes mačiau yra tokių mišinių, gėlės, žolės.. ar kažkas panašaus..

Aš suvalkietė- žolės jokios neperku biggrin.gif Savo šieno pasidarau ir žolės iš uošvijos parsivežu.
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2015 07 09, 10:29)
Aš suvalkietė- žolės jokios neperku  biggrin.gif Savo šieno pasidarau ir žolės iš uošvijos parsivežu.

turiu ir aš kaimų, reikės ir parsivešt smile.gif
Atsakyti