QUOTE(happymama @ 2015 07 09, 08:15)
sveiki prisijungę :-)
o kam jūs tą tualetinį popierių idėjot? Maniškės bent jau viską iš eilės sulapnotų, nemanau kad gerai poto būtų.
kas dėl kraiko,tai man pats pačiausias variantas tai sugeriantis paklotukas (kur ligoniams ar kūdikiams tiesia po dupcėm) ir flisas. Kloju visą narvą, o kadangi mergos mano pakankamai tvarkingos,tai didžioji dalis reikalų yra daroma antram aukšte, ten maža erdvė, tad keičiu kiekvieną dieną. Likusioj narvo dalyje jos daro tik vienam kampe,tad kartą į savaite pakeičiu viską,o apsiusiotas vietas nukerpu,svarūs gabalai keeliauja į antrą aukštą.
tas popierius tik buvo laikinai, kol kraiko nebuvau nupirkus, išėmiau jau.. foto tik ant greičio padariau.. lyg ir neėda jinai jo.. matyt neskanus
kas dėl paklodžių tai neblogas variantas, aš turiu nusipirkus, kad imt ant kelėnių galėčiau, kažkaip gi norisi prisipratint prie savęs.. o kaip pas jus antras aukštas įrengtas? patys ar toks narvelis buvo? kai pirkau nebuvo pasirinkimo kažkaip, tik vienas toks.. reikės gal sugalvot kažką..
mano kolkas ir keliuose kampuose kakojasi.. gal poto įpras vienoj vietoj darytis..

QUOTE(vilkra @ 2015 07 09, 09:25)
Pienių manosios iš viso neėda

ir dobilų nemėgsta. Skaniausia žolė varputis ir panašios.Dar savas salotas kapoja su užsidegimu. Laukiam savų agurkų. Šakeliės tinka vaismedžių- obelų, kriaušių, aviečių, serbentų beržų. Vyšnių ir slyvų, abrikosų- NETINKA.
ačiū už informaciją
aš savo agurkiuko skritulėlį daviau, tai kažkaip net neatsikando... o jūs perkat džiovintus augalus? nes mačiau yra tokių mišinių, gėlės, žolės.. ar kažkas panašaus..