Įkraunama...
Įkraunama...

****Jūrų kiaulytės****

QUOTE(kadukas @ 2015 11 20, 15:04)
kas 16 dienu (+-) ir trunka para Tad sianakt jau turetumet ramiai miegoti  biggrin.gif

Adrija per ruja dar pakelia koja ir duoda sroves visiem biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linete33: 20 lapkričio 2015 - 16:44
QUOTE(linete33 @ 2015 11 20, 17:44)
Adrija per ruja dar pakelia koja ir duoda sroves visiem biggrin.gif

Pige ir, per ruja kai glostai tai prisispaudzia prie zemes, burzgia biggrin.gif ir pakelia uzpakaline koja
Atsakyti
Pagaliau parsivežėm kiauliuką! wub.gif
Dabar pratinasi prie naujų namų smile.gif
Kiek stebėjau, tai kilo klausimas-ar jie mirksi? biggrin.gif seniai neauginau, tai nepamenu. Nei karto nemačiau kad sumirksėtų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Teisybes_ieskotoja @ 2015 11 23, 21:54)
Pagaliau parsivežėm kiauliuką!  wub.gif
Kiek stebėjau, tai kilo klausimas-ar jie mirksi? biggrin.gif seniai neauginau, tai nepamenu. Nei karto nemačiau kad sumirksėtų biggrin.gif

jie ir miega atsimerke biggrin.gif
Atsakyti
Kai nemiega tai nemirksi,nebent prie akies netoli prisiliesi,tada užsimerks.
O miega maniškis užsimerkęs,kai pakalbini,ar nuo didesnio garso atsimerkia.
Atsakyti
QUOTE(linete33 @ 2015 11 23, 22:44)
jie ir miega atsimerke biggrin.gif

O geras! biggrin.gif
Kai vaikystėj auginau, kažkaip nepastebėjau, arba nebepamenu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Teisybes_ieskotoja @ 2015 11 23, 20:54)
Pagaliau parsivežėm kiauliuką!  wub.gif

Sveikinimai smile.gif Lauksim foto smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Buzulkaa @ 2015 11 24, 10:57)
Sveikinimai smile.gif Lauksim foto smile.gif 4u.gif

Pas mane paprastas, neveislinis smile.gif

Ką pastebėjau, kad mano mažiukas negeria vandenuko! Ar nedehidratuos? unsure.gif kiek buvo įpilta prieš darbą, tiek ir liko...
Atsakyti
QUOTE(Teisybes_ieskotoja @ 2015 11 24, 20:41)
Ką pastebėjau, kad mano mažiukas negeria vandenuko! Ar nedehidratuos?  unsure.gif kiek buvo įpilta prieš darbą, tiek ir liko...

jei duodi vaisių, obuolių, agurko, cukinijos- neturėtų nieko blogo nutikti. Gal nemoka gerti iš gertuvės- tuomet reiktų pakrutinti gertuvę, kad pakibtų lašas.. Suras vandenuką. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Teisybes_ieskotoja @ 2015 11 24, 18:41)
Ką pastebėjau, kad mano mažiukas negeria vandenuko! Ar nedehidratuos?  unsure.gif kiek buvo įpilta prieš darbą, tiek ir liko...

pas mane ir paprasta smile.gif gal stresuoja? nepergyvenkit, ras vandenuką tikrai.. tegu apsipranta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Buzulkaa @ 2015 11 25, 11:24)
pas mane ir paprasta smile.gif gal stresuoja? nepergyvenkit, ras vandenuką tikrai.. tegu apsipranta smile.gif

Aha, pagaliau suprato, kad ten vanduo smile.gif vakar stovejo prie gertuvės, prie nosytės prikišau, išbėgo lašiukas, pauostė, tai šiandien žiūriu jau atsigėręs thumbup.gif
Atsakyti
maniske ir negerdavo, kol pirmo nestumo nebuvo, dabar tai jei nepamatau, kad vandens nera, tai isikanda i gertuves snapuka ir i groteles dauzo.
Atsakyti