Įkraunama...
Įkraunama...

****Jūrų kiaulytės****

QUOTE(Mumukas @ 2015 12 17, 11:21)
Maniškis namo negraužė, tik mėgdavo ant stogo užšokti patupėti. Mes tai patys namą pasidarėme,  nes kikos per mažas jam buvo  ax.gif vyras sukalė didžiulį beveik per pusę narvo namą tik landą vis padidinti reikėjo kas pusę metų  biggrin.gif Juokdavomės, kai jis ant stogo užsilipdavo, nes namas aukštas ir mažai vietos iki grotų, bet vistiek jam ten patikdavo, dabar jau nebelipa, nes nebetelpa jau. Morkas tai grauždavo mėgo labai tas mažutes tokias traškias maišeliuose kur pardavinėja, dabar jau nebegali pagraužti deja. O kodėl negalima jų dažnai duoti? Keista negirdėjau kažkaip, nors mes tai kasdien keisdavome racioną, visada aišku šienas, sausas ėdalas papildomai įvairiai cukinija,ropė, salotos lapai, agurkas, obuolys, kartą per dvi savaites banano trupučiuką, pekino salotos, moliūgo, stengėmės paįvairinti racioną.

Pas mane irgi vienas megsta ant stogo uzsilipes maisto prasyti biggrin.gif

O morku negalima del viduriu, kaip ir kopustu. JK skrandukai jautrus, jei kas ne taip, ima viduriuoti ir ateina galas... unsure.gif Taip vaikysteje esu numarinus savo JK, nes serdavom ziema beveik vien morkom ir kopustais... verysad.gif
Buvo kazkur sarasas produktu, ka galima ir ko ne JK, bet reiktu pakapstyti senas temas, o gal ir pirmam puslapyje sios temos yra irgi? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2015 12 17, 12:58)
Pas mane irgi vienas megsta ant stogo uzsilipes maisto prasyti  biggrin.gif

O morku negalima del viduriu, kaip ir kopustu. JK skrandukai jautrus, jei kas ne taip, ima viduriuoti ir ateina galas...  unsure.gif  Taip vaikysteje esu numarinus savo JK, nes serdavom ziema beveik vien morkom ir kopustais...  verysad.gif
Buvo kazkur sarasas produktu, ka galima ir ko ne JK, bet reiktu pakapstyti senas temas, o gal ir pirmam puslapyje sios temos yra irgi?  blush2.gif

Morka gaudavo ne kasdien kažkur du kartus per savaitę ir kakučiai visada buvo thumbup.gif
kopūsto visai neduodavau, nes nuo jo pučia pilvukus skaičiau. Visai neduodavau griežtai bulvės, kopūsto,pomidoro,pupeliu,žirnių ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Mumukas @ 2015 12 17, 14:02)
Morka gaudavo ne kasdien kažkur du kartus per savaitę ir kakučiai visada buvo  thumbup.gif
kopūsto visai neduodavau, nes nuo jo pučia pilvukus skaičiau. Visai neduodavau griežtai bulvės, kopūsto,pomidoro,pupeliu,žirnių ir pan.

Morkas galima- tik negalima vien morkomis maitinti, kopūsto neduodu visiškai. Duodu žiedinio kopūsto ir kaliaropių lapus. Pomidoru duodu vasarą ir rudenį, kai savų turim- bet niekda nemaišau su agurkais. Jie šiandien agurkas- tai pomidoras tik rytoj. Šakeles beržo obels su malonumu graužia. Ir ŠIENAS.
Atsakyti
Dar mano mažam skaniausias maistas buvo cukrinis runkelis bet deja gavom netyčia vieną suvartojom o paskui kur ieškojau niekur negavau, o kaip jį mėgo kaip mažam vaikui saldainis buvo. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mumukas @ 2015 12 17, 15:32)
Dar mano mažam skaniausias maistas buvo cukrinis runkelis bet deja gavom netyčia vieną suvartojom o paskui kur ieškojau niekur negavau, o kaip jį mėgo kaip mažam vaikui saldainis buvo.  4u.gif

krapukas i burnyte gerai,jo atsikasti nereikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linete33 @ 2015 12 17, 23:13)
krapukas i burnyte gerai,jo atsikasti nereikia smile.gif

kaip džiaugiausi vakar mažulis atsikando gabaliuką obuolio, bet paskui apėmė nusivylimas nes iškrito iš burnytės. Daviau salotos tai kaip komposteris su dantukais pažymėjo ir nieko. Daviau atplėšus gabaliuką salotos pagromuliavo ir vėl iš burnos iškrito nebesuprantu kas darosi. Bet šiandien jau pagaliau po nakties radau krūvelę spiručių (atsiprašau už išsireiškimą) negalvojau, kad taip galima džiaugtis tokiu dalyku blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mumukas @ 2015 12 18, 10:40)
kaip džiaugiausi vakar mažulis atsikando gabaliuką obuolio, bet paskui apėmė nusivylimas nes iškrito iš burnytės. Daviau salotos tai kaip komposteris su dantukais pažymėjo ir nieko. Daviau atplėšus gabaliuką salotos pagromuliavo ir vėl iš burnos iškrito nebesuprantu kas darosi. Bet šiandien jau pagaliau po nakties radau krūvelę spiručių (atsiprašau už išsireiškimą) negalvojau, kad taip galima džiaugtis tokiu dalyku  blush2.gif

ir manajam taip buvo, krito viskas is burnos,bet nieko kantrybe ir mano ikyrumas nugalejo,kol pats nees,maitinkit tyrele wink.gif kakaliukais ir as dziaugdavausi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linete33: 18 gruodžio 2015 - 17:02
Kad jau prakalbom apie dantis.O kaip žinot, kada jau jie peraugę? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Teisybes_ieskotoja @ 2015 12 26, 14:56)
Kad jau prakalbom apie dantis.O kaip žinot, kada jau jie peraugę? blush2.gif

Nustoja valgyti, pagrindinis požymis. O šiaip dabar jau profilaktiškai kas mėnesį keliausim pas veterinarą apžiūrinėti dantukų, jei aišku mano kiauliukas išgyvens, šiandien mums lemtinga diena. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Mumukas @ 2015 12 29, 12:00)
Nustoja valgyti, pagrindinis požymis. O šiaip dabar jau profilaktiškai kas mėnesį keliausim pas veterinarą apžiūrinėti dantukų, jei aišku mano kiauliukas išgyvens, šiandien mums lemtinga diena.  verysad.gif

Mano nykstukai linki pasveikti smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(linete33 @ 2015 12 29, 20:04)
Mano nykstukai linki pasveikti smile.gif
user posted image

Kokie gražučiai. Mes jau antrą kartą gryžome be rezultatų. Tyrimų nedarė, nes mažulis pradėjo valgyti thumbup.gif , tiesa po truputį, nedideliais kiekiais, su mano pagalba (valgo tik iš mano rankų). Bet jau pavalgo šiek tiek, vakar suvalgė penkis salotos lapus ir agurko gabaliuką (tiksliau išgraužė visą minkštimą). Daktarė rekomendavo kolkas kol valgo tiesiog stebėti situaciją ir primaitinėti pagal poreikį, deja apžiūrėjusi dantukus labai nepaguodė, nes panašu, kad krūminiai vėl perauginėja ir greičiausiai vėl gali nustoti valgyti. Tada jau vėl lauks dantukų šlifavimas ir vėl laukimas, kol pradės valgyti ir taip suksis viskas ratu, deja. Tikiuosi to išvengsime. Gražių jums švenčių, jums ir jūsų meilučiams.

Čipsas

user posted image

Paukštukas (nesijuokit, čia mano dukra tokį vardą davė biggrin.gif )

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mumukas: 30 gruodžio 2015 - 07:16
QUOTE(Mumukas @ 2015 12 30, 07:11)
Mes jau antrą kartą gryžome be rezultatų. Tyrimų nedarė, nes mažulis pradėjo valgyti  thumbup.gif , tiesa po truputį, nedideliais kiekiais, su mano pagalba (valgo tik iš mano rankų

Tikėkimės,kad viskas susitvarkys.Gražuolis Čipsas,o ir paukštukas labai fainas.
Gero apetito Čipsui naujųjų proga.
Atsakyti