Įkraunama...
Įkraunama...

****Jūrų kiaulytės****

QUOTE(linete33 @ 2015 12 29, 18:04)
Mano nykstukai linki pasveikti smile.gif

kokie pukuotukai faini smile.gif wub.gif
QUOTE(Mumukas @ 2015 12 30, 06:11)
Kokie gražučiai. Mes jau antrą kartą gryžome be rezultatų. Tyrimų nedarė, nes mažulis pradėjo valgyti  thumbup.gif

sekmės dideliausios !!! toks gražuoliukas wub.gif

papugytė ir labai fainulka smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Buzulkaa: 30 gruodžio 2015 - 17:20
Ačiū už gražius žodžius ir palinkėjimus. 4u.gif Stengiamės kaip galim pasveikti.
Atsakyti
QUOTE(Neringiux @ 2015 12 12, 19:25)
Vitamino C nusipirkit ir jei milteliu pavidalo, uzberkit ant maistelio, o jei skystas, ipilkit i gertuve su vandeniu.

O čia kaip suprantu paprasto, iš vaistinės, ar koks specialus būna gyvūnų parduotuvėje? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Teisybes_ieskotoja @ 2016 01 02, 19:10)
O čia kaip suprantu paprasto, iš vaistinės, ar koks specialus būna gyvūnų parduotuvėje? blush2.gif

As perku paprasta be jokiu priedu Medicata f. vitamina C milteliu pavidalu. Veterinarinese vaistinese taip pat yra vitamino c, bet kaina didesne.
Atsakyti
QUOTE(Teisybes_ieskotoja @ 2016 01 02, 18:10)

aš esu pirkus iš Kikos, spec, graužikų vitaminus.. sulaukiau akcijos ir apėmiau, lašinu kas antrą dieną, nes taip rekomendavo. smile.gif

http://www.kika.lt/s...s-vitamine.html
Papildyta:
Sveikos, su Naujais metais jus ir jūsų mylimukus kiauliukus :*

Turiu gal gal ir kvailą klausimą, bet vistiek paklausiau..

Gal kartais kuri auginat žolę? na kur būna katėms? gal žinot galima gal auginti ir duoti kriuksiam? ax.gif
Atsakyti
Sveikos, visos! 4u.gif

Prisijungiu ir aš į jūsų būrį. smile.gif Perskaičiau apie Mamukas problemas su dantukais, tai net širdį suspaudė. Žinau, ką tai reiškia. Mano pačios mažulis buvo nustojęs valgyt, maitindavau sutrintu agurku, obuoliu, nes tik juos eidavo jam valgyt. Dėl to viduriuodavo. Bet jau tiek prisinervavau, taip baisu žiūrėt, kai kiauliukas nori valgyt, paima žole ir išspjauna, nes neina valgyt. Kažkoks košmaras. Galiausiai, kai suvokiau, kad čia jam su dantukais negerai, tai nuvežiau pas veterinarą ir paaiškėjo, kad tie dantys ten jam neperaugę buvo, bet kažkokia ar ataugėlė danties buvo, kuri jam keldavo skausmą. Tai išoperavo ir dabar viskas puikiai. Bet aš vis tiek gyvenu baimėj, o jei atsinaujins ir vėl teks operuot (nes gydytojas sakė, kad taip gali būti). Kaip suprantu, Mamukas, jums taip jau ne pirmą kartą? Ar yra kam buvę, kad užteko vienos operacijos ir viskas visam susitvarkė?
Atsakyti
Ar nepavojingos mažiukam mūsų ligos? Dabar sergam peršalimu, tai baisoka, kad neužsikrėstų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Teisybes_ieskotoja @ 2016 01 07, 12:37)
Ar nepavojingos mažiukam mūsų ligos? Dabar sergam peršalimu, tai baisoka, kad neužsikrėstų  ax.gif

nepavojingos.
Atsakyti
QUOTE(Teisybes_ieskotoja @ 2016 01 07, 11:37)
Ar nepavojingos mažiukam mūsų ligos? Dabar sergam peršalimu, tai baisoka, kad neužsikrėstų  ax.gif

Nemanau.
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2016 01 07, 12:05)
nepavojingos.

Oj labai gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Buzulkaa @ 2016 01 04, 10:30)

Gal kartais kuri auginat žolę? na kur būna katėms? gal žinot galima gal auginti ir duoti kriuksiam?  ax.gif

Žolės neauginu, bet želmenų esu davusi ax.gif ėda su mielu noru biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(raimaza @ 2016 01 07, 15:09)
Žolės neauginu, bet želmenų esu davusi ax.gif ėda su mielu noru biggrin.gif

Pernai žiemą visa virtuvės palangė buvo apstatyta daigintais kviečiais - labai jau mėgsta juos mūsų Finola smile.gif Reik vėl padaryt šventę smile.gif
Atsakyti