QUOTE(Nura @ 2015 05 21, 10:16)
Aš dabar kiek ne į temą, bet nesuprantu, kokiu tikslu toje Euro delegacijoj dalyvauja Tylos sugyventinė? Suprantu, Giržadas derina techninius niuansus, Tyla Linkytės prodiuseris, Zilnys viską atraportuoja į lrytą, o toji prie ko?

geriau jau Užkuraitį būtų pasigriebę
kokiu, kokiu, nu gi Lithuanian style čia

jo, Užkuraičio niekad neima
Papildyta:
QUOTE(Ingėnas @ 2015 05 21, 09:53)
Aš tai jau dabar kažkaip laukiu (nors ir sakiau, kad mūsiškių porai kaip ir abejinga

). Ai nu vistiek smalsu kaip jau ten bus
Man juk buvo susirodę (va ką reiškia per mažai sekt

), kad jie antradienį dainuos, tai jau buvau tam nusiteikus. O va ir nesulaukiau...
Iš kitų šiandieninių berods nė vienas mano negirdėtas

Kažkuria prasme taip gal ir įdomiau
-------------
Tik kiek, kad su šia žinute iš tiesų metais pavėlavo. Kai du metus iš eilės tie patys akcentai... Na dar prisiminus Gramm'iuose ar kur ten masiškas gėjų vestuves (kažkas pan. poros metų bėgyje buvo). Na tai jau kaip ir nuvalkiotas biškį tas pareiškimas gaunasi

Jei per dažnai nuolat tai akcentuoti.
na, sako dažnai reikia dainą išgirsti 6 kartus, kad ji pradėtų patikt

aš irgi šiemet kažkaip neseku, kažkaip taip ir neatėjo man Eurovizinė nuotaika šiemet.. vakar greituoju būdu permečiau ausim 2-ro pusfinalio dainas, tai situacija kiek geresnė nei antradienį, bet irgi nieko labai jau kabinančio... gal Kipras kiek išsiskiria...
------------
kad iš metų į metus tie akcentai... tiksliau čia pagrindinis išvis EV akcentas

kasmet vis tokių būna, tik ne visi tai gal demonstruoja... bet tikrai tokių buvo , Dana International, Serifovic, Serdiucka.. čia tik kur ant staigių prisiminiau, bet tikrai daugiau tokių buvo...
Papildyta:
QUOTE(Nata* @ 2015 05 21, 09:14)
bet komisija jau nubalsavo , nemanau, kad juos paveikė tai, kas su kuo bučiavosi
o EV komisijoj gėjų negali būt?