Sveikos,
Ar galėtumėte man padėti?

Žiūriu, jūs čia įsigilinusios į spalvinius tipus. Man čia dar tamsus miškas.

Maždaug tik prieš savaitę atradau, kad yra toks dalykas. Taip norisi nusistatyti savo tipą, kad galėčiau rasti kelią, kaip būti gražia, žavia moterimi.
Mano oda turi gelsvą atspalvį. Bent kai atsistojam su MB šalia vienas kito, jis atrodo raudonas, aš - geltona.
Akys - rudos. Sakyčiau, vidutinio rudumo. Ne juodai rudos ir ne medaus spalvos.
Plaukai... Niekaip nesuprantu jų spalvos. Rudi. Kartais su pelenų atspalviu, kartais - raudonu, ryžu atspalviu. Priklausomai nuo aplinkos spalvų ir šviesos ryškumo. Pvz vonioje, kur tamsiai žalios plytelės ir neryškus apšvietimas, plaukai atrodo tamsiai rudi su raudonu atspalviu. Vos ne kaštoniniai.
Net savo kirpėjo klausiau, kokia čia ta spalva. Sakė - ĮDOMI.

Kažkas tarp šokolado ir riešuto.
Save iš pradžių priskyriau
Deep Autumn. O bet tačiau, vis abejoju. Atrodo, kai kas ir žiemai arba pavasariui tiktų. Bet žiemos būna ryškesnės, o pavasariai - šviesesni.
O su tinkančiomis spalvomis... Kaip įvertinti ar tikrai tinka/netinka? Man visad atrodė, kad man tinka navy spalva. Bet gal čia tik įsitikinimas. Ir lyg tamsesnės spalvos geriau atrodo.
O va, turėjau vieną raudoną megztuką. Tai tikrai nekaip atrodžiau. Nors galvojau, kad raudona tinka. Pati atrodžiau raudona.
Taigi, kaip manote? Galiu būti Deep Autumn ar nelabai?