Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas, 19 tema

QUOTE(Noa @ 2015 10 03, 21:22)
Tu žiūrėk ne kokie plaukai, o kokios tau spalvos tinka. Kur tu matei švarios spalvos plaukus? Nebent pas Pikul. Nueik į kokią pirmą klasę, kur plaukai dar nedažyti - ir rask švarios spalvos plaukus. Kur paimtum identiškos spalvos paltą ir galėtum pasakyt - ach, švari spalva biggrin.gif Ar rasi? Abejoju biggrin.gif

Sakai, tinka kupranugario vilnos spalva labiau, negu smėlio. Kadangi mano suvokimu, tai ta pati spalva, tai sunku kažką pasakyt biggrin.gif  Siūlyčiau lygint camel (smėlio) su taupe (kakavos). Kuri gražiau arba kuri ryškiai negražiau. Tai padės nuspręsti, šilta ar šalta.

user posted image

Jei nuspręsit, kad šilta, tada pas mus čia įprastas morkos testas - kuri morka tinka geriau - žalia ar kepta? biggrin.gif Analogiškos šaltos spalvos dabar nesugalvoju. Bet jei sakot, kad tikrai ne vasara, tai gal neaktualu.

Kiek esu mačius gyvai dark autumn, abu kartus kliuvo už akių žmogaus akys. Jos rudos, bet tokios labai išraiškingos, ne kaip kaštonai, o su kokiais saliutais akies viduj! Su geltonu, kaip katės. Negarantuoju, kad visada taip, bet mano sutiktų dark winter akys buvo tiesiog ramios tamsiai rudos. Kaštonai. Kaip spygliai smile.gif

Ir kažkodėl kiek esu mačius dark autumn, joms juoda visai netiko, bet daugiausia dėl to, kad tamsius plaukus daro nublukusiais. Gal ir logiška - apsirenk žydrai, plaukai atrodys juodi, apsirenk juodai - tai jie atrodys beveik juodi, blukenos tokie...

Dėl to, kad pavasaris šviesus, tai tikėti nesiūlyčiau. Pilna tamsiaplaukių pavasarių. Na light tai nemačiau labai tamsaus, nebent koks vidutinis galėtų būti. O Bright spring tai yra žmogus, kuriam tinka ryškios šiltos spalvos, laisvai gali būti juodas kaip nežinau kas.

http://www.truth-is-...ght-spring.html

http://www.truth-is-...ummer-look-like

Taip, dėl pavasario sutinku. Parašiau ir dar porą šaltinių perverčiau. Tai tikrai nebūtinai šviesūs pavasariai. Bet vistiek, kiek skaitau, turėčiau būti ruduo. Tik dabar dėl to deep susimasčiau. Gal koks soft. Pasižiūriu savo nuotraukas ir vėl suabejoju. doh.gif

Noa, gal galėčiau Jums kelias savo foto įmesti? Neturiu dabar su įvairiomis spalvomis. Apskritai pasižiūrėjau, kad nebeturiu šviežių nuotraukų. doh.gif Bet gal matytųsi kaip atrodo šviesi/tamsi spalva ir apskritai kokiam tipui turėčiau priklausyti, kur ieškoti savo spalvų. Arba kur neieškoti. biggrin.gif

Beje, lyginau camel su tokia spalva. Camel, manyčiau, geriau atrodo.
Atsakyti
sveikos jei priklauso pavasario odos tipui tai lupdaziu saltos spalvos netinka?
Atsakyti
Nepavyko šiandien pasimatuoti spalvų. Visgi žiūriu nuotraukas ir galvoju, kad man tinka tamsios spalvos.

Kas čia priklauso teisėjų tarybai? Kam nuotraukas parodyti? Visai Lietuvai rodytis nesinori. rolleyes.gif
Atsakyti
Žinok, kad čia temoj tokia tvarka. Arba rodaisi visiems, ir gal kartu kažką išdiskutuosim, bet užtat nemokamai. Arba nori neviešai - eini pas konsultantą, moki pinigus ir būna su garantija. Arba be biggrin.gif Nu vat nemokamos paslaugos ir yra nemokamos, jos su papildomom sąlygom biggrin.gif

Mes gi nesam profesionalės. Be to, daug priklauso ir nuo nuotraukos. Galim paspėliot, ir daugiau tikslumo būna tada, kai diskutuojam keliese. Bet sakau, iš nuotraukos tas tikslumas... Neičiau net pas vadinamą profesionalą, kuris buria iš foto ir internetu atsiunčia atsispausdinimui paletę. Yra tokių. Bet fotoaparatas, monitorius, printeris gali taip iškraipyti spalvas, kad finale galas žino, kas tu ten išeisi ir ko pagal tai prisipirksi...

Jei nori profo, klausk prek, ji žino vieną normalią kažkokią profę, o gal jau ir pati gali pagal BFAS sistemą burti - prek, ar gali? Kitų profų ant LT nežinau. Yra Klaipėdoje kažkokia baisi boba, bet pažiūrėjus, kaip ji nusistatė tipažą sau, aš labai ja abejočiau.

Jei nori dėti čia, tai nedėk gražių profesionalo foto, kur viskas koreguota, arba tokių nuotraukų, kur nieko nesimato. Geriausiai tiktų natūralioj šviesoj darytos foto su skirtingų spalvų rūbais, na ar kokiais ten skudurais užsimestais. Geriausia, kad matytųsi kaklas, o ne tik veidas, nes kartais dėl veido defektų (kraujagyslių) jis gali būti nušaltėjęs. tai nereiškia, kad žmogus šaltas, tai reiškia, kad jo oda su defektu, kuris pataisomas krempudra. Juk nederinsi spalvų prie kokių tenai spuogų. Chi chi, žirniukus biggrin.gif

Būtų baisiai gerai pamatyti tas vat testines spalvas. Smėlio, taupe, koralinę, šaltą rožinę, ryškias kokias raudoną, žalią, juodą, galima kokias smulkiu rašteliu arba šiaip murzinas šiltas ir šaltas...
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2015 10 05, 06:59)
Žinok, kad čia temoj tokia tvarka. Arba rodaisi visiems, ir gal kartu kažką išdiskutuosim, bet užtat nemokamai. Arba  nori neviešai - eini pas konsultantą, moki pinigus ir būna su garantija. Arba be biggrin.gif Nu vat nemokamos paslaugos ir yra nemokamos, jos su papildomom sąlygom biggrin.gif

Mes gi nesam profesionalės. Be to, daug priklauso ir nuo nuotraukos. Galim paspėliot, ir daugiau tikslumo būna tada, kai diskutuojam keliese. Bet sakau, iš nuotraukos tas tikslumas... Neičiau net pas vadinamą profesionalą, kuris buria iš foto ir internetu atsiunčia atsispausdinimui paletę. Yra tokių. Bet fotoaparatas, monitorius, printeris gali taip iškraipyti spalvas, kad finale galas žino, kas tu ten išeisi ir ko pagal tai prisipirksi...

Jei nori profo, klausk prek, ji žino vieną normalią kažkokią profę, o gal jau ir pati gali pagal BFAS sistemą burti - prek, ar gali? Kitų profų ant LT nežinau. Yra Klaipėdoje kažkokia baisi boba, bet pažiūrėjus, kaip ji nusistatė tipažą sau, aš labai ja abejočiau.

Jei nori dėti čia, tai nedėk gražių profesionalo foto, kur viskas koreguota, arba tokių nuotraukų, kur nieko nesimato. Geriausiai tiktų natūralioj šviesoj darytos foto su skirtingų spalvų rūbais, na ar kokiais ten skudurais užsimestais. Geriausia, kad matytųsi kaklas, o ne tik veidas, nes kartais dėl veido defektų (kraujagyslių) jis gali būti nušaltėjęs. tai nereiškia, kad žmogus šaltas, tai reiškia, kad jo oda su defektu, kuris pataisomas krempudra. Juk nederinsi spalvų prie kokių tenai spuogų. Chi chi, žirniukus biggrin.gif

Būtų baisiai gerai pamatyti tas vat testines spalvas. Smėlio, taupe, koralinę, šaltą rožinę, ryškias kokias raudoną, žalią, juodą, galima kokias smulkiu rašteliu arba šiaip murzinas šiltas ir šaltas...

Tai vat, kad as sau kai kuriose nuotraukose atrodau "saltaode", kai kur - silta. Plauku spalva vel nuo fono daug priklauso.
Zodziu, pradejau jau ir del odos atspalvio abejoti. doh.gif. Neabejoju tik del to, kad akys ir plaukai yra siltos spalvos.

Kai mazius uzmigs, ikelsiu kelias senesnes nuotraukas skirtinguose fonuose su skirtingom spalvom. Veliau, jei pavyks, pasifotografuosiu su skirtingon spalvom.
Atsakyti
Na štai, sukaupiau drąsą ir patalpinau nuotraukas. Vėliau "matuosiuosi" spalvas ir daugiau kaklo parodysiu. smile.gif

Tai kas galėčiau būti? Ruduo ar žiema? Deep ar nelabai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo por-for: 05 spalio 2015 - 11:58
Aš tai nematau nei šiltumo, nei murzinumo jumyse por-for ... juoda kepurė "permuša" ... kaip tau prek ji į žiemas? Man tai labai primena spalviškai testuotoją baltarusę, ypač priešpaskutinėje foto ta švelniai pilkai mėlsva tokia man vasarinė... prie tamsios violetinės gerai, bet jin ir iš šaltų grupės. Navy vėl gerai, vėl kažkaip į vasaras tempia. Vat neaišku kaip tose rudeninėse spalvose vaizdas, nes kažkaip foto visos šaltos spalvos, rudeniu nė nekvepia.
Dar kart paklausiu, kaip su raudona reikalai, ibo rudenėliams problemų nėra su raudonom, dar rudenėliams su rudom nėr sudėtinga, jai kiek ir ne ta, vis vien gerai. O kaip jums?
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2015 10 05, 12:42)
Aš tai nematau nei šiltumo, nei murzinumo jumyse por-for ... juoda kepurė "permuša" ... kaip tau prek ji į žiemas? Man tai labai primena spalviškai testuotoją baltarusę, ypač priešpaskutinėje foto ta švelniai pilkai mėlsva tokia man vasarinė... prie tamsios violetinės gerai, bet jin ir iš šaltų grupės. Navy vėl gerai, vėl kažkaip į vasaras tempia. Vat neaišku kaip tose rudeninėse spalvose vaizdas, nes kažkaip foto visos šaltos spalvos, rudeniu nė nekvepia. 
Dar kart paklausiu, kaip su raudona reikalai, ibo rudenėliams problemų nėra su raudonom, dar rudenėliams su rudom nėr sudėtinga, jai kiek ir ne ta, vis vien gerai. O kaip jums?

Tai va, kad aš pati kai peržiūrėjau savo nuotraukas, tai irgi nei šiltumo, nei murzinumo nebematau. Ir dar pasidariau šiandien fotosesiją su spalvomis. Dar neperžiūrinėjau, kas gavosi, bet ir taip daug kas nustebino. Man regis, kad labiausiai tinka visai ne tos spalvos, kaip galvojau. doh.gif
Dėl raudonos, tai neradau to megztuko, kuris netiko. Matyt jau atsikračiau. smile.gif Bet pasifotografavau su keliomis kitomis raudonomis. Kai galėsiu, sudėsiu ir įkelsiu.

O sakote, galėčiau net vasarai priklausyti? g.gif Buvau įsitikinusi, kad kas jau kas, bet tikrai ne vasara. Dabar, kaip sakiau, visi įsitikinimai kažkur prapuolė ir nebežinau dar daugiau, nei nežinojau. rolleyes.gif
Atsakyti
O aš tai nežinau, ar čia šilta, ar šalta. Man kažkas neutralaus, ir neina palygint, nes visos įdėtos spalvos daugiau neutralios. Gal ir į šaltumą... Bet gali būt ir toks poneutralis, kaip būna pas braitspringus ar softus. Man reiktų foto su spalvom smile.gif
Atsakyti
man irgi salta atrodo 4u.gif nes su balta striuke veidas negeltonuoja
Atsakyti
Va keliu vasarėlę su kiek gelsva oda ir rudom akim: 1, 2
gal net daugiau kontrasto g.gif
čia jos blogas
Atsakyti
QUOTE(rytojryta @ 2015 10 05, 16:59)
man irgi salta atrodo  4u.gif  nes su balta striuke veidas negeltonuoja

Mano irgi negeltonuoja... O žaliuoja biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(bytte @ 2015 10 05, 19:19)
Va keliu vasarėlę su kiek gelsva oda ir rudom akim: 1, 2
gal net daugiau kontrasto g.gif
čia jos blogas

Ėėė, miergos. Man toks vaizdas, kad taip mes susipainiosim. Vasara jinai pagal BFAS, ta iš blogo. O pagal sezonus gal net visai ir ne vasara?

BFAS yra gerai vieninteliu atveju - jei perki paletę. O jei neperki, tai nafiga žinot, kad tu imperatoriška trintų žirnių vasara? biggrin.gif Tada jau verčiau žinot, kad koks cool summer, ne taip tikslu, bet galima pasigooglint nors kažką biggrin.gif

Kaip gi čia ta BFASininkė pribūrė tų visų contrasting spring. Ką be paletės tai duoda? Kas tai, bright ar light? Vidurkis. Vadinasi, imu ką noriu iš abiejų palečių? O tai aš ir taip imu ką noriu, iš Dark Winter, pavyzdžiui, kam tada man ta diagnozė išvis, gyvenu ir imu sau ką noriu biggrin.gif

Žo, man atrodo, taip iš foto buriant, nuo BFAS reikia susilaikyti mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 05 spalio 2015 - 19:42