Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų - 261

Nu,bet kaip jus merginos gaunate tuos mytoys.de kodukus,is dvieju nei i viena neateina.Gal kas nenaudosite ir galetumet perleisti,labai noriu nusipirkti automobiline kedute. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Klaauzada @ 2015 05 28, 11:50)
Sveikos, gal dar kartais kas nors uzsakineja is Ventee Privee..reik Garvalin batuku rolleyes.gif  4u.gif

Ir as jungciausi prie Garvalin drinks_cheers.gif
Pati neesu pirkus,tai bijau apsiimti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2015 05 28, 10:18)
Mango outlet 60 proc. nuolaida tik šiandien 4u.gif .

Ar renkate? Norėčiau prisijungti. Vilnius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2015 05 28, 13:34)
Ar renkate? Norėčiau prisijungti. Vilnius  4u.gif

Tik zinokit nuolaida taiko nuo pradines kainos 60 proc.
As kad puoliau krepsa krautis,galvoju nu visai uz dyka,bet pasirode kitaip... biggrin.gif O be to ne visoms prekems taike,nors ejau per nuoroda ju kur tipo turetu taikyt,bet..
Atsakyti
QUOTE(krystiana @ 2015 05 28, 13:39)
Tik zinokit nuolaida taiko nuo pradines kainos 60 proc.
As kad puoliau krepsa krautis,galvoju nu visai uz dyka,bet pasirode kitaip... biggrin.gif O be to ne visoms prekems taike,nors ejau per nuoroda ju kur tipo turetu taikyt,bet..

Aha, tai ten ir parašyta taip smile.gif Tai kam krepšiuką siųsti? blush2.gif Je dar spėsiu savo dydžių pagaut doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kirisama: 28 gegužės 2015 - 12:45
QUOTE(darlia25 @ 2015 05 28, 12:05)
Viktorija, gal galite padeti -ar jums is vente privee viskas tvarkinagai atkeliaudavo. ? uzsakiau 26 dydzio basutes, atsiunte 35 dydi  doh.gif  ir net ne mano  doh.gif pirkta per Tuki tai grazint neiseis, bet ka jie tokiu atveju siulo?  4u.gif

man iš 31 poros ne tuos atsiuntė tik Carlin batukus. vietoj 21 berods 20 dydį atsiuntė. na ir toje baisioje didelėje dėžėje buvo, kur viskas išskraidė, bet Tukis viską gražiai sudėliojo, tai aš tvarkingą dėžę gavau.
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2015 05 28, 13:44)
Aha, tai ten ir parašyta taip smile.gif Tai kam krepšiuką siųsti?  blush2.gif Je dar spėsiu savo dydžių pagaut  doh.gif

Aš sau surinkau už nemokamą siuntimą, be to ne iš Vilniaus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2015 05 28, 09:30)
Vilniuje niekas mytoys.de su 20 proc. nuolaida nerenkat?

Ka jus ten gero randat, as kai vokiskai ne bum-bum, tai net nesugebu nieko surasti. Gal ir man ko reikia.
Atsakyti
Mergaitės, gal kuriai reikia iš Tesco berniukiškų crocsų, biški su dydžiu sugrybavom, čia 23-24.
Kaune. 7 eur.

http://www.clothinga...ds-holiday-shop
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo priklausomybe: 28 gegužės 2015 - 13:35
QUOTE(Maja Di @ 2015 05 28, 13:59)
Aš sau surinkau už nemokamą siuntimą, be to ne iš Vilniaus ax.gif

Tai ir man tada teks susirinkt nemokamą doh.gif ech, tikrai bankruotuosiu doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2015 05 28, 09:25)
Iš kur tuos kodus gaunate mytoys - gal reik naujienlaiškį užsisakyti? limango nerandu kur?  blush2.gif

Merginos pasidalinkite, kokius greitpuodžius turite, kur pirkote  4u.gif

http://www.amazon.de...;keywords=silit

Pirkau Silit is amazono, labai patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jonas_k @ 2015 05 28, 14:02)
Ka jus ten gero randat, as kai vokiskai ne bum-bum, tai net nesugebu nieko surasti. Gal ir man ko reikia.

Aš sūnui užsakiau patalynę su planetom, jis domisi astronomija.
Atsakyti