Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų - 261

QUOTE(adriatic @ 2015 05 28, 12:36)
rodykit. gal mums tiks tas 35 d. smile.gif

parodysiu-kaina su siuntimais gavosi 11 euru, tikrai labai grazios ( pasilikciau savo dukrai, bet kad maniske jau niekaip neikistu su 37-38 dydzio koja) . bandysiu vis tik rasyti, ka jie pasiulys daryti . vidpadis 22 panasiai cm 4u.gif user posted image user posted image
Papildyta:
QUOTE(Carlin @ 2015 05 28, 12:10)
Aš per Viktoriją pirkus gavau ne tą dydį  ax.gif teko pardavinėt.

praejusi karta is primigi irgi ne ta dydi atsiunte, bet tai nors vienu dydziu didesnes, o dabar tai is vis vietoj 26 gavau 35 doh.gif ir svarbiausia kad batuku tai tik trys poros buvo uzsakyta
Papildyta:
QUOTE(priklausomybe @ 2015 05 28, 12:26)
Kodėl neišeis? Išeina, tik paskaičiuokit ar apsimoka.
Aš esu iš LT siuntus daiktus, nors buvo pirkti per Tukį, tik savaime suprantama, kad pašto išlaidos jau mano buvo.

tai vat, kad manau nelabai mirksiukas.gif kai is sports direct esu grazinusi del ju kaltes atsiusta ne ta dydi ir apmokejo siuntima , nes patys suklydo ( bet jie siuncia i lt , o vente net nesiuncia tiesiai i Lietuva) gal atsiras kas nores, nes tikrai atrodo grazios ir turetu patogios buti
Papildyta:
QUOTE(Vi_ktorija @ 2015 05 28, 13:58)
man iš 31 poros ne tuos atsiuntė tik Carlin batukus. vietoj 21 berods 20 dydį atsiuntė. na ir toje baisioje didelėje dėžėje buvo, kur viskas išskraidė, bet Tukis viską gražiai sudėliojo, tai aš tvarkingą dėžę gavau.

o vente privee rasete? ka jie tokiu atveju siulo kai suklysta patys ? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

gal kas turite patirties ir žinote kur ieškoti pirkti pirmuosius laikrodukus 8-mečiams?

AČIŪsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(roka @ 2015 05 27, 23:11)
O taip  bigsmile.gif Ačiū smile.gif

gal prigriebtumet ir dar viena? mums labai reiktu rolleyes.gif
kaip tik siandien gimtadieniui kepiau uzkandziams, ir viena ju gala merkiau i sokolado glaista bei uzbarsciau smulkintu riesutu, vaikai labai juos megsta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(valyte_7 @ 2015 05 28, 11:11)

Drauge pirko toki trimetei dukrytei, tai puikiai vazineja mirksiukas.gif o kaina tai visai nebloga, jei dar nuolaidele kokia prisitaikytumet tai is viso pasaka butu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rituxa @ 2015 05 28, 14:48)
Sveikos,

gal kas turite patirties ir žinote kur ieškoti pirkti pirmuosius laikrodukus 8-mečiams?

AČIŪsmile.gif

Aliexpress yra neblogų ir papigiai,jei sugadins ar pames,tai nebus gaila išleistų pinigėlių mirksiukas.gif

http://activities.al...8.106.14.2UIiUJ

Atsakyti
QUOTE(MonCheri @ 2015 05 28, 13:48)
gal prigriebtumet ir dar viena? mums labai reiktu  rolleyes.gif
kaip tik siandien gimtadieniui kepiau uzkandziams, ir viena ju gala merkiau i sokolado glaista bei uzbarsciau smulkintu riesutu, vaikai labai juos megsta  smile.gif

roka, pirk urmu - ir aš visai tokios norėčiau blush2.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(eeglijaa @ 2015 05 28, 15:07)
Drauge pirko toki trimetei dukrytei, tai puikiai vazineja  mirksiukas.gif o kaina tai visai nebloga, jei dar nuolaidele kokia prisitaikytumet tai is viso pasaka butu  thumbup.gif

O gal zinot, ratukai plasmasiniai ar guminiai. Nerandu as tame aprasyme
Atsakyti
QUOTE(krystiana @ 2015 05 28, 13:27)
Ir as jungciausi prie Garvalin drinks_cheers.gif
Pati neesu pirkus,tai bijau apsiimti blush2.gif

Tai jau abi tokios esam biggrin.gif Visi tikriausiai jau prisipirke Garvalin batu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MonCheri @ 2015 05 28, 13:48)
gal prigriebtumet ir dar viena? mums labai reiktu  rolleyes.gif

QUOTE(elizieja @ 2015 05 28, 14:28)
roka, pirk urmu - ir aš visai tokios norėčiau  blush2.gif  bigsmile.gif

Aha biggrin.gif Sakys, tu net per atostogas perki doh.gif
Jūs tik man kainą pasakykit, kokia yra gera, o kokia nelabai. Amazone nerandu, kad galėčiau įspūdį susidaryti.
Atsakyti
QUOTE(valyte_7 @ 2015 05 28, 15:32)
O gal zinot, ratukai plasmasiniai ar guminiai. Nerandu as tame aprasyme

Guminiai pripuciami mirksiukas.gif Net nuotraukoj vintiliai matosi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(VAITSA @ 2015 05 28, 13:08)
Nu,bet kaip jus merginos gaunate tuos mytoys.de kodukus,is dvieju nei i viena neateina.Gal kas nenaudosite ir galetumet perleisti,labai noriu nusipirkti automobiline kedute. 4u.gif

Ar dar reikia, galiu atiduoti koduką, tik maniškio šiandien paskutinė naudojimo diena.
Atsakyti
QUOTE(eeglijaa @ 2015 05 28, 16:08)
Guminiai pripuciami  mirksiukas.gif Net nuotraukoj vintiliai matosi  mirksiukas.gif

Aciu 4u.gif

Merginos, gal kas turi koki gera uzsilikusi koduka mytoys.de ir priimtu su balansiniu dviratuku. Vilnius.
Atsakyti