Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija ,Turkija ir vėl Turkija

Dar klausimas. Telefonai, planšetė gali keliauti kartu į lėktuvą rankiniame bagaže?

Maistą savo galima turėti, gėrimų kaip suprantu ne. Praėjus patikrą kiek galima nusipirkti vietoje į lėktuvą pasiėmimui? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Floora @ 2015 06 03, 13:32)
mes to lapo irgi užsiprašėm, sakė išrašė ir užvažiuot pasiimt, bet dabar iškilo klausimas kokia kalba jie jį išrašė  g.gif  biggrin.gif

Musu klause, rusiskai ar angliskai norim, pasirinkom angliskai.
Atsakyti
Labukas visoms besiruosiancioms ir planuojancioms. Rasau is Avena Resort. Kazkur buvo klausimas,ar sunki kelione-suaugusiam ne,taciau vaziavo seima I Saphir su mumis-vaikiuka teko uzimtvisaip,tiesiog pavargo. Plancete nesemes I lektuva. Dabar del oro-vakar lijo ir buvo apsiniauke,siandien viskas OK,gulejom pajury wink.gif kam kyla klausimu del viesbucio-rasykit I AZ.siaip -puse viesbucio-lietuviai,taciau kulturingi, maistas mums kolkas liuks,valgykloj niekas nesipesa,o ir siaip,kaip kitur teke matyti,kad prisikrauna pilna stala ir palieka-tai cia to nemaciau wink.gif o visa kita- kaip 4z. Viesbutis - viskas liuks, esu buvus ir 5z. Prastesniame. Dar ka prisiminusi-parasysiu,atostogos galva ispute smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sandraiva84: 03 birželio 2015 - 14:32
QUOTE(Floora @ 2015 06 03, 13:32)
mes to lapo irgi užsiprašėm, sakė išrašė ir užvažiuot pasiimt, bet dabar iškilo klausimas kokia kalba jie jį išrašė  g.gif  biggrin.gif
banke reikėjo užsiprašyt iš anksto ar turi jie ten po 1 kupiūrą?

musu anglu kalba

dolerius uzsisakiau banke specialiai tiek, kiek reikia vienetu vienos ar kitos kupiuros
pernai buvo cirkas, kai reikejo keistis i viena doleri, du, niekur neradom, tik Vilniaus oro uoste velai vakare prisikeitem biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knopke*: 03 birželio 2015 - 14:30
QUOTE(Floora @ 2015 06 03, 12:39)
Dar klausimas. Telefonai, planšetė gali keliauti kartu į lėktuvą rankiniame bagaže?

Maistą savo galima turėti, gėrimų kaip suprantu ne. Praėjus patikrą kiek galima nusipirkti vietoje į lėktuvą pasiėmimui?  g.gif

Telefonus, planšetes, fotoaparatus, elektroninius termometrus galima neštis rankiniame bagaže į lėktuvą.
Maistą (tik ne skystą, ir ne karštą) galima neštis, niekas neatiminėja lotuliukas.gif
Jei skrendate su vaikais, galima neštis ir skysčių. Taisyklėse rašo, kad turi būti labai mažoje taroje, bet mes turėjome tris buteliukus po 0,5 ml, niekas nieko nesakė, netikrino, ragauti neliepė. Vanduo neužkliuvo nei Vilniuje, nei Turkijoje.
Parėjus patikrą galima maisto ir gėrimų nusipirkti, yra keli kioskai, taip pat kavinukės. Lėktuve irgi galima nusipirkti
Į priekį skrendant buvome pasiėmę mažai vandens (trims du 0,3 ml buteliukus), viską išgėrėme lėktuve, o prieš išlipant kažkaip nepagalvojau nupirkti, galvojau oro oste iš karto nusipirksim. Kai išlipome tvoskė baisus karštis, teko prie pasų kontrolės beveik 40 min. stovėti, o vandens nusipirkti nebuvo kur - visa prekyba už pasų kontrolės, tai baisiai ištroškome doh.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

kilo man klausimelis del skrydzio su mazu vaiku, 1.8men. Jis netures savo vietos ir bus ant keliu man. Vienoj agenturoj sake, kad duoda kazkokius papildomus dirzus vaikui prisegt, kitoj - kad tiesiog laikai ji ant keliu. Tai kaip is tikruju? 4u.gif

Sunrayja, agente mum sakė kad atvykimo diena galima nemokamai viska is mini baro, na viena kart galima ji istustint. Ar tikrai taip? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bigfuciuke @ 2015 06 03, 16:18)
Sveikos smile.gif

kilo man klausimelis del skrydzio su mazu vaiku, 1.8men. Jis netures savo vietos ir bus ant keliu man. Vienoj agenturoj sake, kad duoda kazkokius papildomus dirzus vaikui prisegt, kitoj - kad tiesiog laikai ji ant keliu. Tai kaip is tikruju? 4u.gif

Be abejo vaikui dirza duoda !!!
Atsakyti
Kuo toliau, tuo sunkiau issirinkti viesbuti, bet apsistojom ties Akka Antedon. Konsultantas sake tikrai labai geras viesbutis vaiku atzvilgiu, nes su vaikais dirba zmones turintys pedagogini issilavinima ir daug pramogu... o ir atsiliepimai geri, kiek skaitinejau. Gal kuri, ka nors is savo patirties papasakosit? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bigfuciuke @ 2015 06 03, 16:18)
Sveikos smile.gif

Sunrayja, agente mum sakė kad atvykimo diena galima nemokamai viska is mini baro, na viena kart galima ji istustint. Ar tikrai taip? blush2.gif

Vaikas sėdi ant keliu, ir prie tavo diržo duos pritvirtinti dar viena diržą, kuriuo savo vaikutį apjuosi.
Atsakyti
QUOTE(Molibdena @ 2015 06 03, 17:23)
Kuo toliau, tuo sunkiau issirinkti viesbuti, bet apsistojom ties Akka Antedon. Konsultantas sake tikrai labai geras viesbutis vaiku atzvilgiu, nes su vaikais dirba zmones turintys pedagogini issilavinima ir daug pramogu... o ir atsiliepimai geri, kiek skaitinejau. Gal kuri, ka nors is savo patirties papasakosit? smile.gif

Kazkada pasakojau, kad vadovas su seima metai is metu ten vaziuoja, nes viskas 100% tenkina.
Atsakyti
sveikos, ar butina oro uoste buti 2 val iki isvaziavimo ar uztenka ir valandos su biskiu ? 4u.gif
Atsakyti
mergaites -toks klausimelis iskilo ax.gif kaip siais metais dirba Gazipashos oro uostas -truputi greiciau ar taip leeetai kaip pernai ?pernai buvom uzstrige biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti