QUOTE(jova @ 2015 06 05, 09:06)
Sveikos,
Bandau susirasti info ką nuveikti galima Kemere, gal galit kas pasakyti ar yra aquapark'as ten? Lyg buvau radusi jog yra, bet nerandu normalaus puslapio, kad būtų aadresas ir daugiau info...
Gal kas turit daugiau patarimų ką nuveikus Kemere su 6 berniuku, perdaug nenuvargstant

Kol kas mano sąrašas toks:
Kemero delfinariumas
Kemero kanjonas - pasivaikščiojimas
Džipai - tik nesidomėjau ar yra tokia paslauga Kemere ir ar tinkama mažam vaikui...
Galvojam dar apie nardymą sau
Smagu būtu, jei kas pasidalintų savo planu kelionės
Bent jau anks2iau buvo, bet tas akvaparkas nelabai vertas demesio (cia paciame Kemere) pora kalniuku ir baseinas. Salia Moonlight parko jis labiau skirtas zmonem gyvenantiems apartamentuose be baseinu ir pan. Tikrai ne toks kaip Alanijos ar MArmario, ten rimti akva parkai.
Viskas priklauso nuo vaiko, bet manau dzip safari, tikrai berniukam turetu patikti (siemet savo trimeti vesimes) kelione nevarginanti, grazus vaizdai, o ir tas vazimas su masinom be stogo (kaip mano vaikas sako) jega
Esu buvusi raftinge su lietuviu pora, kurie plauke su 5 metu vaiku, na nezinau, man atrodo jie siai pramogai per mazi, bet tas berniukas sedejo plauste ant grindu ir panasu kad buvo labai patenkintas ( bet tada vaiku neturejau dar, tai truputi kitaip maciau pasauli su vaikais

)
Delfinariumas viskas OK.
Netoliese (na salyginai, reikia pavaziuoti dolmusu iki Goiniuk Antalijos kryptimi) yra Dino parkas, jei vaikas nebijo dinozauru, manau, turetu buti linksma, yra ir baseinai ir batutai ir tt cia daugiau info
http://www.dinopark.com.tr/
Jei nebijot ir domites galite pavaziuoti iki Antalijos akvariumo, stiklinis tunelis su rykliais ir rajom (mano vaikui labai patiko, bet mes turim namie akvariuma,tai sita reikala kitaip vertinam) is Kemero su dolmusu iki pat akvariumo privaziuosite, tam paciam pastate yra sniego miestas (snow world) efektas garantuotas is prie 40+ sniega matyti, dar yra miniCity, o paejus link Migros pc (nuo ten ir namo i Kemera gristi reiks) yra atrakcijonu parkas.
daugiau info apie akvariuma
http://www.antalyaaquarium.com/