Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija ,Turkija ir vėl Turkija

[quote=NOKIA,2015 06 21, 20:43]
Į Turkiją važiuoju 8 kartą, bet nė karto nebuvom Pamukakėj. Vykstam liepos 21d. Gal kas buvot ,ar verta ten važiuoti,ar žiauriai karšta kiepis mėnesį,ar labai sunki kelionė,nes vežamės 11metų vaiką. Ačiū
[/quote
Nes buvom su jo zmona tada susitike kai jis Lietuvoje buvo)sake jis pats labai retai vaziuoja i ekskursijas,galbut tada kai visa lietuviu grupe susidaro,ne nzn,bet mes i pamukale irgi vykom su angliakalbe gide smile.gif mes buvom birzelio pradzioj ir tai Pamukale buvo sunkoka ir karsta,nors gal is kitu kurortu ji arciau gaunas...mes buvom Alanijoj:)
Atsakyti

Mustafa dar siulo i Alanija 2 valandoms nuvaziuot, jis pats su auto nuveztu, bet man kaina per didele, mes 2+2, tai nori 70 eu. Gal kas buvote tokioje isvykoje? Ar verta? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kas cia: 21 birželio 2015 - 19:24
QUOTE(kas cia @ 2015 06 21, 20:24)
Mustafa dar siulo i Alanija 2 valandoms nuvaziuot, jis pats su auto nuveztu, bet man kaina per didele, mes 2+2, tai nori 70 eu. Gal kas buvote tokioje isvykoje? Ar verta? ax.gif

Vaziuokit dolmusu... Man 70 eur labai brangiai atrodo... Ir tik 2 val........ g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zylute1 @ 2015 06 21, 21:35)
Vaziuokit dolmusu... Man 70 eur labai brangiai atrodo... Ir tik 2 val........  g.gif

O tai kuriam jus mieste gyvensit?mes ialanija. Patus vaziavom su autobusu,tiesa mes gyvenom obos miestuki,tai mum i viena puse 4liros kainavo:)
Atsakyti
QUOTE(butterflyfairy @ 2015 06 21, 21:05)
O tai kuriam jus mieste gyvensit?mes ialanija. Patus vaziavom su autobusu,tiesa mes gyvenom obos miestuki,tai mum i viena puse 4liros kainavo:)

Mes gyvensime Konaklio miestelyje, iki Alanijo 16 km, atstumas mazas, arba as kazko nesupratau, arba jis. Bet jis pats nuveztu, aplankytume pili, tavernoje pasmaguriautume ledu, pasigrozetume Alanijos panorama ir vel parveztu. Skamba viliojanciai, nu bet kad kaina man kazkoks kosmosas. blink.gif tad ir idomu, ar dar kas vaziavote su juo i Alanija ir kiek mokejote?
Atsakyti
Gal kas žinote novaturo ekskursijų kainas?
Atsakyti
QUOTE(kas cia @ 2015 06 21, 22:04)
Mes gyvensime Konaklio miestelyje, iki Alanijo 16 km, atstumas mazas, arba as kazko nesupratau, arba jis. Bet jis pats nuveztu, aplankytume pili, tavernoje pasmaguriautume ledu, pasigrozetume Alanijos panorama ir vel parveztu. Skamba viliojanciai, nu bet kad kaina man kazkoks kosmosas.  blink.gif tad ir idomu, ar dar kas vaziavote su juo i Alanija ir kiek mokejote?

Mes į Alaniją iš Konaklio važiavom per vietinę agentūrą, žmogui kainavo 18 Eur, vaikas 3.5 m nemokamai. Užtrukom apie 4 valandas, vežė džipais. Aplankėme pilį, Kleopatros papludimį, Damlatas urvą (papildomai reikėjo susimokėti) + Alanijos panorama.
Atsakyti
QUOTE(Uranija5 @ 2015 06 21, 22:39)
Mes į Alaniją iš Konaklio važiavom per vietinę agentūrą, žmogui kainavo 18 Eur, vaikas 3.5 m nemokamai. Užtrukom apie 4 valandas, vežė džipais. Aplankėme pilį, Kleopatros papludimį, Damlatas urvą (papildomai reikėjo susimokėti) + Alanijos panorama.

Cia jau kazkas normaliau. O kokiame viesbutyje gyvenote? Kaip pats Konaklio miestelis? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kas cia @ 2015 06 21, 22:45)
Cia jau kazkas normaliau. O kokiame viesbutyje gyvenote? Kaip pats Konaklio miestelis?  4u.gif

Gyvenome Insula resort&spa 5 *. Miestelis patiko, tiek kiek matėm, nes tik porą kartų buvome išėję pasivaikščioti. Daug parduotuvių, trečiadienį buvo didelis turgus, bet kainos kiek pastebėjau didesnės nei parduotuvėlėse g.gif, tai reikia klausinėti ir derėtis. Prieš vežant į oro uostą mus užvežė į ale saldumynų parduotuvę, tai ten visko kainos buvo dar dvigubai pakeltos blink.gif. Lauktuves geriausia pirkti mieste.
Atsakyti
Prieš 1,5m buvau viešbutyje, kuris nuo Alanijos ~50-60km, tai į Alaniją važiavom su taxi 2 šeimos (2+1 ir 2+1), jei gerai pamenu prašė 100usd, nusiderėjom gal iki 80usd, bet mus nuvežė prieš piet ir laukė iki vakaro sutartoj vietoj (mes net valandos nebuvom pasakę, kada ateisim) ir dar grįžtant užvežė ant kalno kur matosi visas miestas (nepamenu kaip vadinas).
Buvo viena šeima, kuri tokiu būdu aplankėi ir Alaniją, ir Sidę, ir dar kažkur važiavo, visą laiką su tuo pačiu taksistu, tai susidraugavo taip, kad net pas jį į svečius užkviesti buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kas cia @ 2015 06 21, 21:04)
Mes gyvensime Konaklio miestelyje, iki Alanijos 16km

Esu buvus ir as konaklio gyvenvieteje. Iki alanijos vaziavom dolmushu. Ir patys pasivaiksviojom. Taip pat galima ishlipti prie cleopatros papludymio. Ten pabuti ir nueiti iki centro.
Atsakyti
Mes iš Konaklio savarankiškai važiavome į Alaniją. Kelionė dolmušu į vieną pusę - 3,5 liros (arba 1,5 eur.). Ten su vietiniu miesto autobusu užvažiavome į kalną - 2 liros. Įėjimas į pilį - 15 lirų. Užtrukom tikrai daugiau nei 2 val., nes daug vaikščiojom ne tik aptvertoje pilies teritorijoje, bet ir už jos ribų - ten taip pat daug griuvėsių, graži mečetė, apleistos kapinės, įspūdingi vaizdai nuo kalno. Apačion nusileidom pėsčiomis. Pačioje pilyje kaip ir nieko įdomaus. Kai eini be gido, tai griuvėsiai ir tiek. Tik tiek, kad yra kelios aikštelės su atsiveriančiais įspūdingais panoraminiais vaizdais. Tai vat, tuos pinigus (70 eur.) nebent verta mokėti, norint ne tik pamatyti griuvėsius, bet ir gido paslaugas gauti. Aišku, pigiau būtų savarankiškai pasidomėti pilies ir Alanijos istorija ir nuvažiuoti patiems biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Killing_me_softly: 22 birželio 2015 - 14:36