Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija ,Turkija ir vėl Turkija

QUOTE(Zylute1 @ 2015 06 23, 07:21)
O kur prisivazinejot su Mustafa? Kiek kainavo ?

pora puslapių atgal, kur pateiktas keliaujančių sąrašas, apačioje yra nurodytos ekskursijos ir kainos
Atsakyti
Labukas...

Na mergaites kaip oras Alanijoj..gismeteo rodo lietu trumpalaiki unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tusinukas @ 2015 06 25, 12:27)
Labutis
net nesitiki  schmoll.gif
kiek metu vaziuojam panasiu laiku ,niekada nelijo biggrin.gif

Vat ir man nesitiki biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Kasniuke @ 2015 06 25, 13:48)
Sveikos merginos. Šią vasarą pirmą kartą vyksime į Turkiją (liepos gale). Gal patartumėte dėl saulės kremų, nes neturiu supratimo, kokia ten saulutė ir ko tikėtis. Mūsų pajūryje ir su SPF 6-10 apsieinam, o kaip Turkijoje? Norisi tos saulės, įdegio, bet labai bijau susigadint atostogas prisvildama prie gulto  blush2.gif Iš karto ačiū už patarimus  4u.gif

Visada 50 spf biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki...pagaliau ir mūsų šeima susiruošė paatostogauti turkijoje...norėčiau patarimo gal kas galės palyginti ir padėti man apsispresti...skaičiau tema ir šiaip daug atsiliepimu bet kazkodel vis tiek sunku apsispresti...tarp SAPHIR IR MERYAN apie saphir daug rasoma, kaip ir buvau apsisprendus, bet agenturoje pasiule meryan tai ir vel pradejau galvoti... kad kas esat buve ten ir ten ir konkreciai kazka gali paliginti... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(renata33 @ 2015 06 25, 23:23)
Sveiki...pagaliau ir mūsų šeima  susiruošė paatostogauti turkijoje...norėčiau patarimo gal kas galės palyginti ir padėti man apsispresti...skaičiau tema ir šiaip daug atsiliepimu bet kazkodel vis tiek sunku apsispresti...tarp SAPHIR IR MERYAN apie saphir daug rasoma, kaip ir buvau apsisprendus, bet agenturoje pasiule meryan tai ir vel pradejau galvoti... kad kas esat buve ten ir ten ir konkreciai kazka gali paliginti... smile.gif

Labas rytas,

Iš tikrųjų yra sunku ką patarti. Bet kai aš renkuosi viešbučius vienas iš kriterijų man yra kad būtų šalia miestelis, ant jūros kranto, bet jie abu yra miesteliuose ir ant jūros kranto. Aš esu buvusi tik Saphir Hotel, Meryan ne. bet kai rinkausi irgi žiūrėjau abu, nugalėjo Saphir, nes jis arčiau Alanijos, pats viešbutis didesnis, bei didesnė ir žalesnė teritorija, o kadangi važiavo krikšto sūnus tai ir vandens pramogos taip pat, Alanija su autobusu (dolmušu) apie 20 mn ir esi Alanijos centre (12 km nuo Konaklio miestelio, kur yra Saphir), na o Meryan atrodo 33 km nuo Alanijos. . Gal apie Meryan kažką gali parašyti kitos merginos. Tiesiog aš parašiau savo nuomonę, kas man svarbu. Kam kas svrarbu smile.gif
Atsakyti
Dar norejau paklausti buvusiu sepadere kanjone, ar labai sunki/sudetinga kelione? Ar imanoma butu su visai maziukais 1.5 ir 3 metu i tokia vykti? Ir dar maciau Turkas reklamuoja kelione i Sides antikini miesta. Gal buvot? Ar verta ir velgi, ar su vaikais nesunku? ax.gif
Atsakyti
rudeni, iki kada galima ilsetis ir tiketis gauti saules dar nemazai?
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2015 06 26, 09:36)
rudeni, iki kada galima ilsetis ir tiketis gauti saules dar nemazai?

Planuoju Fetija nuo rugsejo vidurio. Pernai buvo idealu. Bet kas ten zino, kaip bus. Kai pernai vaziavom is Fetijos i Kemera, tai pakeliui, ties Finikija temperatura buvo nukritusi zemiau 20 laipsniu. Ties Kemeru oras pasitaise, bet tuo momentu buvo vesesnis ir dregnesnis nei Fetijoje, nors megztiniu irgi neprireike smile.gif. Fetijoje tuo metu nebuvo dregmes absoliuciai, idealus oras. O kaip bus siemet, tai matysime. Planuose nardymas Kase, kelimasis i Graikijos sala, apsistosime trumpam Goceke (ten vienas is Rixos yra, pasidomekit, jei Rixos tiko ir patiko mirksiukas.gif ), kiek maciau, tai mielas kaimelis, paziuresiu realiai. Temperaturos jau dabar neatgaminsiu, bet jei termometras ne ant saules pastatytas, tai tikrai buvo virs 25, bet ne virs 30. Labai komfortiska. Krema nuo saules naudojau minimaliai, saugojau tik veida. gali degintis ir be skeciu, kas man aktualu del mano atostogu pobudzio. Vakarais nereikejo megztuku.
Atsakyti
Rixos mums labai patiko, planuojame apsistoti Rixos Sungate kita karta, dabar visa seima pradejo kalbeti, akd spalio menesi noretu velei sugrizti
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2015 06 26, 10:16)
Rixos mums labai patiko, planuojame apsistoti Rixos Sungate kita karta, dabar visa seima pradejo kalbeti, akd spalio menesi noretu velei sugrizti

kaip pataikysit. gali buti geras oras, o gali ir lyti. Plius ten Kemeras, lietaus tikimybe tokiu laiku didesne. Bet gali ir labai pasisekti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2015 06 26, 10:16)
Rixos mums labai patiko, planuojame apsistoti Rixos Sungate

O jus zinote, kad tai jau bus ne premium klases Rixos viesbutis? kiek kitas lygis ax.gif Pasidomekite labiau ar viskas jus tenkins, nes dabar buvote premium juk:)
Atsakyti
Side - turiu keleta klausimu.
Nuo viesbucio iji Sides kokie 11km. Vaziuosim su dolmushu. Ar ten yra toks turgus kaip Alanijoj? Kur galima butu apsipirkt? Prekybcentriai ale maxima. Ir kokios vietos pasivaiksciojimui. Alanijoj ir i ta turgeli mueidavom. Ir krantine pasivaiksciodavom. Ir i pili ilipdavom savarankiskai.
Atsakyti