Įkraunama...
Įkraunama...

Stogas nuo A iki Ž / 10 tema

O yra dar kas stogus dažo? wink.gif
Gal įsivaizduojat kiek gali kainuoti kvadrato dažymas? Pas tėvus yra dvišlaitis skardinis stogas. namas priklauso keliems savininkams, bet vienas jų dažosi pats, o už tėvus ir dar kitus dažo mano MB. jis ten ir šveitė ir dažo. Tai iš kaimynų vistiek kažkiek ims už darbą. tai kiek realu?
10 eur už kvadratą rinkos kaina?
Atsakyti
QUOTE(Cat&Rat @ 2015 09 20, 20:24)
O yra dar kas stogus dažo? wink.gif
Gal įsivaizduojat kiek gali kainuoti kvadrato dažymas? Pas tėvus yra dvišlaitis skardinis stogas. namas priklauso keliems savininkams, bet vienas jų dažosi pats, o už tėvus ir dar kitus dažo mano MB. jis ten ir šveitė ir dažo. Tai iš kaimynų vistiek kažkiek ims už darbą. tai kiek realu?
10 eur už kvadratą rinkos kaina?

Atrodo brangoka, aš dabar pirkau skarda spalvota lenkiška po 5 eu kvadrata
Atsakyti
Robbiee, labai Ačiū už atsakymą!
čia kaip suprantu skardos lakštas 5 eur kvadratas. o kiek gali darbų kainos būti? dažymas, šveitimas? 5 eur kvadrato irgi?
Atsakyti
kaimynams uz alaus ir saslu puoda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cat&Rat @ 2015 09 21, 14:59)
Robbiee, labai Ačiū už atsakymą!
čia kaip suprantu skardos lakštas 5 eur kvadratas. o kiek gali darbų kainos būti? dažymas, šveitimas? 5 eur kvadrato irgi?

Aš nelabai supratau, o kam reikia dažyti naujai nupirktą skardą? Kad ji jau būna nudažytą. Pvz dažyta trapecinė skarda http://stogodanga.lt...eniniai-stogai/ jau už 5,79 €/m2
Atsakyti
Tai mes stogui naujai skardos nepirkom, stogo nekeitėm. ten yra senas stogas, kuris dažomas.
Papildyta:
QUOTE(locato @ 2015 09 21, 16:31)
kaimynams uz alaus ir saslu puoda smile.gif

thumbup.gif mh, cia geras patarimas, panasu, kad reiks pasinaudot wink.gif
Atsakyti
sveiki, gal galite duodi patarimu koki geriau butu pirkti skardini stoga ? na labai biaju kad nusipirksiu ir po keliu metu spalva pasikeis ar luptis ji prades smile.gif aciu 4u.gif
Atsakyti
Labas!

Renkames is Monier Zanda Protector ir Benders Palema... Gal kazkam teko susidurti irgi su siomis cerpemis ir jau turi daugiau informacijos, ka patartu, kurios cerpes kokybiskesnes, kurias pasirinkti? aciu!
Atsakyti
Sveiki,

Susiduriau su problema, kad iskarto su stogininkais nesusitariau del stogo siltinimo, tai dabar nebesuprantu kaip ji sildinti, galvoju kad reiketu 30 cm apsildinti vata ant stygu, stygos pas mane 15 cm gegnes 20 cm.

Tai 5 cm tasus du reikia deti, o ant stugu net 3 x 5 cm...

Situacija pas mane tokia:

Mano namo stogo situacija ir matmenys

O gal kas turi koki zmogu patikima kuris apsiimtu apsildinti saziningai gerai (Vilnius, Naujoji vilnia)?

blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simkas: 24 lapkričio 2015 - 15:49
QUOTE(simkas @ 2015 11 24, 15:46)
Sveiki,

Susiduriau su problema, kad iskarto su stogininkais nesusitariau del stogo siltinimo, tai dabar nebesuprantu kaip ji sildinti, galvoju kad reiketu 30 cm apsildinti vata ant stygu, stygos pas mane 15 cm gegnes 20 cm.

Tai 5 cm tasus du reikia deti, o ant stugu net 3 x 5 cm...

Situacija pas mane tokia: 

Mano namo stogo situacija ir matmenys

O gal kas turi koki zmogu patikima kuris apsiimtu apsildinti saziningai gerai (Vilnius, Naujoji vilnia)?

blink.gif

Iš Vilniaus žmonių neturiu parekomenduoti, bet, manau, ši informacija bus naudinga kalbantis su būsimais meistrais apie stogo šiltinimą: http://stogodanga.lt...ogo-siltinimas/
Atsakyti
QUOTE(mimuliuke @ 2015 10 28, 11:59)
sveiki, gal galite duodi patarimu koki geriau butu pirkti skardini stoga ? na labai biaju kad nusipirksiu ir po keliu metu spalva pasikeis ar luptis ji prades smile.gif aciu 4u.gif

jei geriau, tai rinkciaus kazka tokio: rheinzink
Atsakyti
QUOTE(spurgele @ 2015 11 24, 21:06)
Iš Vilniaus žmonių neturiu parekomenduoti, bet, manau, ši informacija bus naudinga kalbantis su būsimais meistrais apie stogo šiltinimą: http://stogodanga.lt...ogo-siltinimas/

Gal kas pakomentuos - kažin kodėl kaip siūloma šioje nuorodoje, o ir šiaip teko girdėti, kad kartais taip daroma - garų izoliacija dedama tarp vatos sluoksnių?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 12121212: 24 lapkričio 2015 - 22:22