Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvukų namučiai

QUOTE(Atisa @ 2015 05 28, 09:13)
Labas Rytas visoms  4u.gif

Akivaizdu, kad is Edenos jau laukiam naujienu  wub.gif  wub.gif  as irgi kasdien uzsuku i SM vien kad paziuret, ar dar nera ziniu  wub.gif

As tai darbais uzsikasus, nei minutes laisvos neturiu, betSM kasdien paskaitau ir visas palaikau  4u.gif

aha, itariu kad turesim tuoj graziu naujienu wub.gif thumbup.gif o ka taip veiki Atisiuk? blush2.gif as net bijau iseit i dekreta, nes nezinosiu ka veikt biggrin.gif as tokia tingine is prigimties, kol su botagu nevaro tai nieko ir nenoriu daryt biggrin.gif

Visoms sveikatos ir jegu nesiojant mazylius ir laukiam jau pabiruciu temuteje bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Krown @ 2015 05 28, 10:26)
o ka taip veiki Atisiuk?  blush2.gif as net bijau iseit i dekreta, nes nezinosiu ka veikt  biggrin.gif

Ai, pas mus permainos gyvenime biggrin.gif pardavem nama, statysim nauja. Ieskojom sklypo, tai kol nusipirkom.. Dar buto ieskomes, nes kol pastatysim reikes nuomotis doh.gif spintas atkraustineju, daiktus dedu, valausi visur doh.gif zodziu pats tas 9-am nestumo menesy biggrin.gif biggrin.gif dar vaikui pirma klase.. Tokiu metu seniai nebuvo biggrin.gif tai tik prilekiu, paskaitau SM, ar nera naujienu ir vel lekiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2015 05 28, 09:55)
Ai, pas mus permainos gyvenime  biggrin.gif  pardavem nama, statysim nauja. Ieskojom sklypo, tai kol nusipirkom.. Dar buto ieskomes, nes kol pastatysim reikes nuomotis  doh.gif spintas atkraustineju, daiktus dedu, valausi visur doh.gif  zodziu pats tas 9-am nestumo menesy  biggrin.gif  biggrin.gif  dar vaikui pirma klase.. Tokiu metu seniai nebuvo  biggrin.gif  tai tik prilekiu, paskaitau SM, ar nera naujienu ir vel lekiu  doh.gif

Oj geras biggrin.gif nu jo, pats tas paciam nestumo gale, laikykis 4u.gif mes tai irgi mazam butuke gyvenam, o atkeliauja du leliukai, nzn nzn kiek ilgai mes taip susispaude tversim biggrin.gif na bet kaip nors, dabar ramybes epocha, o po to jau kursim ateities planus drinks_cheers.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2015 05 28, 08:55)
Ai, pas mus permainos gyvenime  biggrin.gif  pardavem nama, statysim nauja. Ieskojom sklypo, tai kol nusipirkom.. Dar buto ieskomes, nes kol pastatysim reikes nuomotis  doh.gif spintas atkraustineju, daiktus dedu, valausi visur doh.gif  zodziu pats tas 9-am nestumo menesy  biggrin.gif  biggrin.gif  dar vaikui pirma klase.. Tokiu metu seniai nebuvo  biggrin.gif  tai tik prilekiu, paskaitau SM, ar nera naujienu ir vel lekiu  doh.gif

Sveikos. As vis dar namie. Po sestadienio daugiau ir nebebuvo uzeje.

Oho Atisa, tikrai pats laikas dabar tau tokiems darbams doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vega56 @ 2015 05 28, 10:05)
Sveikos. As vis dar namie. Po sestadienio daugiau ir nebebuvo uzeje.

Oho Atisa, tikrai pats laikas dabar tau tokiems darbams doh.gif

Saunuole, Vega thumbup.gif linkiu kad visgi pirmiausia pamatytum nubegusius vandenis ir jau butu viskas aisku bigsmile.gif
Atsakyti
Aciu, mergaites, ir jums visoms sveikatytes ir kuo daugiau geru ziniu ir emociju thumbup.gif
Dabar laukiam Edenutes lens.gif
Atsakyti
QUOTE(Piktukė @ 2015 05 28, 05:51)
Kol kas nenustatyta. Kažkaip atsipalaidavusi mane prižiūrinti ginė biggrin.gif iš pradžių kalbėjo, kad čia konsiliumą šaukt reikės, spręsim kas kaip, o dabar tyli biggrin.gif gal kai eisiu 06 02 kažką daugiau pasakys smile.gif o max nešioti iki 35-36 savaitės leidžia. Šiaip labai faina būtų datą žiinoti ir jos siekti smile.gif

Afrodite, oho, skamba baisiai  blink.gif tada dar labiau neturiu ko skųstis  biggrin.gif  nepamiegu naktį, pamiegu dieną, taip ir nandau kompensuoti skirtumą smile.gif

Matai jie nusprest taip anksti irgi nelabai gali , nes viskas priklauso kaip seksis leliukams ir tau nestumo eigoj.. As dabar visko cia issiklausineju tos akuseres, kuri ateina pas mane i namus pora kart i savaite. Nes irgi klausiau kiek ilgiausiai dvynius laiko. Tik tiek kad ant galo jau turetu stebet tave dazniau. Nes jeigu pvz viskas gerai tiek su tavimi tiek su leliukais, tai zinoma, turetu laikyti kiek galima ilgiau. O stebi jie leliuku augima/svori, ar vis dar auga ar apstoja, placentos bukle ( per echo matosi kada ji pradeda irti, ar kaip ten, zodziu nebenaudinga buna), mamos kraujo spaudima, na ir dar keleta faktoriu, tad jei viskas gerai, laiko kuo ilgiau. Todel tas datos gavimas jau paciam gale ivyksta.. Nori optimaliai islaukti. Na bent jau cia jie taip daro man aiskino. Nezinau kaip ten buna kai duoda cp data is anksto, kai dar niekas neaisku, na bet kiekvienoj ligoninej sava politika. Tad jeigu tau sekasi neblogai tai ir nesiok, kuo ilgiau tuo geriau mirksiukas.gif 4u.gif

Oi Afrodite, tikrai tos busenos kuria mes cia patiriam kartas nuo karto istiesu nemiga nepavadinciau. Siaip tik zodi pavartojau, tiksliau gal butu buve parasyti 'nemiegojimas' ar pan.. Zinau kas yra tikra nemiga, chroniska ilga nemiga kai nesimiega nei dienom nei naktim, ir vaistai ne visa laika padeda. Labai daug pati kankinaus su miego problemom nuo pat paauglystes ir per visus 20+ savo metus, tai kai dabar as taip fantastiskai miegu, vis dar negaliu atsidziaugti. Nes baisus dalykas tas negalejimas miegoti. Kaip tu sakai, ir stogas gali pavaziuoti ir isvis visas gyvenimas kitaip atrodo. As irgi seniau jau verkdavau nuo nuolatinio nemiegojimo, labai sunku gyvent buna. Niekam nelinkiu to patirti.
Bet metams begant susitvarkiau kazkaip su sia problema, kazkaip viskas man pagerejo kai i Prancuzija gyvent atvaziavau.
Atsimenu kaip tu kankindavais nestumo metu, rasydavai kad turi bedu. Tyliai tik uzjausdavau. Tikiuosi kad gimus suneliui siek tiek pagerejo reikalai? Na tikiu kad jis turbut daznai neduoda miegot, bet bent jau gal itampa pasibaigus, nes nestumas juk pas tave buvo nelengvas, ir tikiu kad tai irgi prie tavo nemigos prisidejo 4u.gif

Laukiam laukiam Edenutes ziniu bigsmile.gif
Atsakyti
Burbuliacija, gali būti, bet vistiek būtų smagu datą žinoti... smile.gif išvis, galvoju, gal reikia astrologija pasidomėti, gal kuri diena yra kažkaip palankesnė gimimui, nei kita, jei jau planinis cp. Vistiek mes kažkiek atsinešam lemties pagal tai kaip žvaigždės išsidėstė. Aš prieš 1,5 metų, kai jau labai panikavau dėl nepastojimo kreipiausi į astrologę. Ji man tiesiai šviesiai pasakė, kad iki artimiausio gimtadienio nieko nepavyks, kad ir ką darytume ir jei jau norim bandyti ivf, bandyti po gimtadienio. Sakė, kad po gimtadienio praktiškai iškart pastosiu. Aišku netikėjau. Bet po gimtadienio iškart pastojau! Džiaugsmui nebuvo ribų, deja, neilgai. Tada vėl į ją kreipiausi, sakė, kad iki naujų puikus metas ivf ir mato daugiavaisį nėštumą. Aišku aš daugiavaisį užskaičiau kaip dvynukus biggrin.gif Dabar mastau, gal vėl į ją kreiptis užklausiant palankių dienų.. ax.gif

QUOTE(Krown @ 2015 05 28, 09:26)
blush2.gif as net bijau iseit i dekreta, nes nezinosiu ka veikt  biggrin.gif as tokia tingine is prigimties, kol su botagu nevaro tai nieko ir nenoriu daryt  biggrin.gif

Turbūt aš tokia kaip tu... biggrin.gif Vyras prieš išeidamas į darbą klausia, ką šiandien veiksi biggrin.gif tai liepiu atstoti biggrin.gif sakau man atostogos, nieko neprivalau daryti biggrin.gif
Atsakyti
Labukas merginos!

Šiandien po perinatologės apžiūros, visai laiminga biggrin.gif mano leliukai vienas: 2460g, kitas: 2420g, viskas neblogai, patenkinti spardo mane kiek begali wub.gif abu galvelėm žemyn, tai irgi planuojamas natūralus gimdymas, jei kas nepasikeis.

O man porą naktų jautėsi skausmas mmm, paprašiau, kad kaklelį pamatuotų, nors kiekvieną kartą matuodavo, dabar jau atsisakė matuoti sako, jei prasidės gimdymas, niekas nebestabdys, tad nėra prasmės matuoti g.gif

Dėl miego ir wc..naktį keliuosi 4-6 kartus, nueinu užsimerkusi vos ne ir tik atsigulu - iškart užmiegu, thu thu thu, jokių bemiegių naktų, leliukai naktį ramūs miega 4u.gif
Visas nemiegales labai užjaučiu...taip pat esu tai patyrusi, bet tik trumpam ax.gif

Krown geras sprendimas šį laikotarpį palikti ramybei, nei puldinėti mirksiukas.gif

Atisa mes taip pat užsivertę, panašios bėdos...nusipirkom va butą, virtuviniai matuojami, skambinimai, derinimai,baisu...o iki gimdymo dar tikrai neįsikelsim schmoll.gif klausia žmonės ar vardus jau sugalvojom, net gėda...nėra tam laiko blush2.gif

Priaugau jau 19kg, kai ilgiau pastoviu - atrodo susmigsiu į žemę biggrin.gif

Kai tik pagalvoju apie gimdymą, tokie šiurpuliai nueina per pirštus, jau po truputį kaupiasi jauduliukas, nors tokia bebaimė buvau lotuliukas.gif Kaip jūs tvarkotės su priešgimdyviniais baubais? lotuliukas.gif

Piktute dėl veiksmo, tai aš irgi panašiai, jei jau dirbu tai be sustojimo, kai esu priversta, bet jei niekas neverčia, tada ir ilsiuosi ir guliu, kartais nervina, vakare pagalvoju, kad nesijaučiau taip blogai, kad negalėjau jau taip nieko nuveikti bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wunder: 28 gegužės 2015 - 11:15
QUOTE(Wunder @ 2015 05 )
klausia žmonės ar vardus jau sugalvojom, net gėda...nėra tam laiko  blush2.gif

Priaugau jau 19kg, kai ilgiau pastoviu - atrodo susmigsiu į žemę

Puikiai tave suprantu, ir pas mane tas pats doh.gif
Svajohau,kad isejus i dekreta pailsesiu, bus ramu,nieko neveiksiu, o kai gims leliukas ivesiu su veximuka i lauka ir gersiu arbata lauke wub.gif o gavosi viskas atvirksciai doh.gif dabar lakstau kaip isprotejus, o kai bus menuo suneliui,sedesiu nuomojamam bute biggrin.gif vat ir planuok tu zmogus smile.gif

Uztai mano lakstymai svoriui visai nekenkia lotuliukas.gif +22 kg.... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Wunder @ 2015 05 28, 12:07)
Labukas merginos!

Šiandien po perinatologės apžiūros, visai laiminga  biggrin.gif  mano leliukai vienas: 2460g, kitas: 2420g, viskas neblogai, patenkinti spardo mane kiek begali  wub.gif abu galvelėm žemyn, tai irgi planuojamas natūralus gimdymas, jei kas nepasikeis.

O man porą naktų jautėsi skausmas mmm, paprašiau, kad kaklelį pamatuotų, nors kiekvieną kartą matuodavo, dabar jau atsisakė matuoti sako, jei prasidės gimdymas, niekas nebestabdys, tad nėra prasmės matuoti  g.gif

Dėl miego ir wc..naktį keliuosi 4-6 kartus, nueinu užsimerkusi vos ne ir tik atsigulu - iškart užmiegu, thu thu thu, jokių bemiegių naktų, leliukai naktį ramūs miega  4u.gif
Visas nemiegales labai užjaučiu...taip pat esu tai patyrusi, bet tik trumpam ax.gif

Krown geras sprendimas šį laikotarpį palikti ramybei, nei puldinėti  mirksiukas.gif

Atisa mes taip pat užsivertę, panašios bėdos...nusipirkom va butą, virtuviniai matuojami, skambinimai, derinimai,baisu...o iki gimdymo dar tikrai neįsikelsim  schmoll.gif klausia žmonės ar vardus jau sugalvojom, net gėda...nėra tam laiko  blush2.gif

Priaugau jau 19kg, kai ilgiau pastoviu - atrodo susmigsiu į žemę biggrin.gif

Kai tik pagalvoju apie gimdymą, tokie šiurpuliai nueina per pirštus, jau po truputį kaupiasi jauduliukas, nors tokia bebaimė buvau  lotuliukas.gif  Kaip jūs tvarkotės su priešgimdyviniais baubais?  lotuliukas.gif
Piktute dėl veiksmo, tai aš irgi panašiai, jei jau dirbu tai be sustojimo, kai esu priversta, bet jei niekas neverčia, tada ir ilsiuosi ir guliu, kartais nervina, vakare pagalvoju, kad nesijaučiau taip blogai, kad negalėjau jau taip nieko nuveikti bigsmile.gif

Trys savaites man beliko ir jokiu baimiu jokiu baubu nejauciu...jei bijau,tai tik to pirmo jaudinancio susitikimo su vaikais,o tas skausmas tai kartais gerai.. biggrin.gif nebijau jo jei ir naturaliai teks gimdyt mirksiukas.gif
Atsakyti
Beje, mergaites, o zinot, kad rytoj Nacionaline vyru diena blush2.gif 4u.gif
Atsakyti