Labukas merginos!
Šiandien po perinatologės apžiūros, visai laiminga

mano leliukai vienas: 2460g, kitas: 2420g, viskas neblogai, patenkinti spardo mane kiek begali

abu galvelėm žemyn, tai irgi planuojamas natūralus gimdymas, jei kas nepasikeis.
O man porą naktų jautėsi skausmas mmm, paprašiau, kad kaklelį pamatuotų, nors kiekvieną kartą matuodavo, dabar jau atsisakė matuoti sako, jei prasidės gimdymas, niekas nebestabdys, tad nėra prasmės matuoti
Dėl miego ir wc..naktį keliuosi 4-6 kartus, nueinu užsimerkusi vos ne ir tik atsigulu - iškart užmiegu, thu thu thu, jokių bemiegių naktų, leliukai naktį ramūs miega
Visas nemiegales labai užjaučiu...taip pat esu tai patyrusi, bet tik trumpam
Krown geras sprendimas šį laikotarpį palikti ramybei, nei puldinėti
Atisa mes taip pat užsivertę, panašios bėdos...nusipirkom va butą, virtuviniai matuojami, skambinimai, derinimai,baisu...o iki gimdymo dar tikrai neįsikelsim

klausia žmonės ar vardus jau sugalvojom, net gėda...nėra tam laiko
Priaugau jau 19kg, kai ilgiau pastoviu - atrodo susmigsiu į žemę

Kai tik pagalvoju apie gimdymą, tokie šiurpuliai nueina per pirštus, jau po truputį kaupiasi jauduliukas, nors tokia bebaimė buvau

Kaip jūs tvarkotės su priešgimdyviniais baubais?
Piktute dėl veiksmo, tai aš irgi panašiai, jei jau dirbu tai be sustojimo, kai esu priversta, bet jei niekas neverčia, tada ir ilsiuosi ir guliu, kartais nervina, vakare pagalvoju, kad nesijaučiau taip blogai, kad negalėjau jau taip nieko nuveikti