Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvukų namučiai

QUOTE(Pacifica @ 2015 05 27, 10:22)
Sveikos  wub.gif
Uzejau naujienu pacekavint, visos dar uzsicementavusios ziuriu smile.gif As irgi siandien mazyte pergale dziaugiosi, datempiau 25 sav.  smile.gif
Laikykites mergaites, sunku nesunku... svarbu lialiai pilve 4u.gif

Maladiec Pacifica thumbup.gif taip ir toliau 4u.gif 4u.gif Zinok ir su atviru kakleliu galima pratempti keleta savaiciu, taip kad laikyk mazylius viduj dar, o mes toliau laikom kumscius cia 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2015 05 27, 12:33)
Maladiec Pacifica  thumbup.gif  taip ir toliau  4u.gif  4u.gif  Zinok ir su atviru kakleliu galima pratempti keleta savaiciu, taip kad laikyk mazylius viduj dar, o mes toliau laikom kumscius cia  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Ne tik keletą savaičių mirksiukas.gif Nežinau jos tikrosios situacijos, bet man su pirmuoju nuo 16-os savaitės aptiko prasivėrusį kaklelį (pradžioje 1 cm. vėliau 1,5 cm.). Nebuvo galima jo užsiūti, nes buvo rizikinga, buvo nusileidęs vandenmaišis. Gyd. prognozės buvo nekokios, svarbiausia buvo išnešioti berods iki 26-os savaitės. Ir, po gulėjimo ligoninėse, namuose išnešiojau iki pat galo - 39 savaitę po planinio cp gimė sūnukas wub.gif Žinoma, per visą tą laiką labai saugojausi, tik gulinėjau, ir, beveik pastoviai naudojau žvakutes nuo galimos infekcijos. Na, ir laaaabai tikėjau, kad viskas bus gerai, neprisileidau blogų minčių - tiesiog jaučiau, žinojau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žieminukė: 27 gegužės 2015 - 13:37
QUOTE(žieminukė @ 2015 05 27, 13:36)
Ne tik keletą savaičių mirksiukas.gif

Nu va kaip saunu thumbup.gif Nezinojau kad taip ilgai galima istempti su atviru kakleliu bigsmile.gif Labai to linkiu ir Pasificai 4u.gif 4u.gif

Edena?? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2015 05 27, 10:33)
Maladiec Pacifica  thumbup.gif  taip ir toliau  4u.gif  4u.gif  Zinok ir su atviru kakleliu galima pratempti keleta savaiciu, taip kad laikyk mazylius viduj dar, o mes toliau laikom kumscius cia  4u.gif  4u.gif  4u.gif

wub.gif

Žieminuke deja pas mane situacija blogesne, maza to kad dvyniai tai prasiverimas 3-4cm... Ir visa tai darosi visiskam gulimam rezime nuo 20 sav. Trumpejo, dabar jau atsidare. Nu bet ka, gulim tempiam, tikimes wub.gif
Atsakyti
Pacifika - pamatysi diena po dienos ir dar kelias savaites pavyks palaikyti savo vaikučius pilvelyje, o gal net iki 30 sav.
Piktute - tu tai iš viso šaunuolė, trys mažiukai... kiek paskaitinėju, taip atrodo kad tavo nėštumas pakankamai lengvas, nors turėtų būti sunkiausias.
Kristiana1 - išsivaizduoju, kad gulėti ligoninėje labai nuobodu.. bet gal pabandyk pasimėgauti ramybe, poilsiu.. nes kai gims dar du (o namie dar vienas yra) tai nebus kada ir prisėsti per darbus.
Galilija-linkiu greičiau pasveikti.. pati pusantros savaitės sirguliuoja... tai labai šlykštus reikalas, kai vaistų negali vartoti..
Burbuliacija-smagu girdėti kad jautiesi neblogai... nebedaug liko laukti.

Atsakyti
QUOTE(Ruta.B @ 2015 05 27, 20:34)
Pacifika - pamatysi diena po dienos ir dar kelias savaites pavyks palaikyti savo vaikučius pilvelyje, o gal net iki 30 sav.
Piktute - tu tai iš viso šaunuolė, trys mažiukai... kiek paskaitinėju, taip atrodo kad tavo nėštumas pakankamai lengvas, nors turėtų būti sunkiausias.
Kristiana1 - išsivaizduoju, kad gulėti ligoninėje labai nuobodu.. bet gal pabandyk pasimėgauti ramybe, poilsiu.. nes kai gims dar du (o namie dar vienas yra) tai nebus kada ir prisėsti per darbus.
Galilija-linkiu greičiau pasveikti.. pati pusantros savaitės sirguliuoja... tai labai šlykštus reikalas, kai vaistų negali vartoti..
Burbuliacija-smagu girdėti kad jautiesi neblogai... nebedaug liko laukti.

Ta ir darau...ilsiuosi..miegu,ziuriu filmus skaitau,bet nuo to poilsio bloga darosi,jauciuosi pavargus...gerai butu,kad menesi pailsejus- menesi buciau pilna energijos,bet taip nebus...grysiu namo pora dienu ir vel bus to poilsio kaip nebuta.. unsure.gif rytoj turiu skana,ziuresiu kaip paaugo mano mazyliai,sake dar duos doze steroidu 35 sav,bet nelabai suprantu kam,nes plauciukai ir taip subrende....nu is kitos puses,manau jie zino ka daro smile.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2015 05 27, 05:06)
Ir vel nemigos naktis ziuriu kaikurioms  bigsmile.gif 

Tik sianakt kazko akys stacios, visai nesimiega  doh.gif  Nu bet diena prisimiegojau, gal del to.

As susimastau apie saviskius, ar jiems dar vietos ten yra. Nors va spardos dabar kaip pasele, matomai dar randa tos vietos

Aš galvoju, gal jie kaip tik smarkiai duodasi, nes, kaip MB sako, nėra vietos ir rankytės vienoj pozoj tirpsta? lotuliukas.gif nes maniškiai kartais irgi uch kaip duodasi, visas pilvas kilnojasi.

Aha, man naktį dažnai pradėjo užeiti nemigos valanda biggrin.gif tada išslenku iš lovos, prie kompo pasėdžiu ir po valandos grįžtu ir nulūžtu iki ryto biggrin.gif

QUOTE(Pacifica @ 2015 05 27, 11:22)
Sveikos  wub.gif
Uzejau naujienu pacekavint, visos dar uzsicementavusios ziuriu smile.gif As irgi siandien mazyte pergale dziaugiosi, datempiau 25 sav.  smile.gif
Laikykites mergaites, sunku nesunku... svarbu lialiai pilve 4u.gif

Tikrai šventė thumbup.gif tikėkimės dar ne vienos savaitėlės sulauksi thumbup.gif

QUOTE(Ruta.B @ 2015 05 27, 20:34)

Tikrai negaliu labai smarkiai skųstis mirksiukas.gif tik netikėjau, kai merginos sakė, kad pačios linksmybės po 30 savaitės prasideda biggrin.gif pasirodo teisybė doh.gif

Pradėjau šiandien gaktikaulį jausti. Čia gal kuris mažius bando į gimdymo takys įsistatyti? g.gif

Edena dingo.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Piktukė @ 2015 05 27, 22:19)

Pradėjau šiandien gaktikaulį jausti. Čia gal kuris mažius bando į gimdymo takys įsistatyti?  g.gif

Edena dingo..  biggrin.gif

Taip, Edena dingo visai jau itartinai g.gif Gal pagaliau pralaus ledus bigsmile.gif

Piltuke, o tau jau nustatyta cezario data ar tieiosg ziures kaip einas? Iki kiek maximum trynukus leidzia nesiot?
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Pacifica,esi saunuole thumbup.gif Sveikinu nuosirdziai su pasiektu rezultatu ir laikau kumscius uz kiekviena isnesiota valandele kuri taip brangi wub.gif As puikiai zinau kaip tau sunku,nesakysiu laikykis, ir t.t. tik mintim stipriai tave apkabinu 4u.gif
Edena,tikrai kad dingusi.Na tikekimes kad viskas einasi jai gerai ir gal netgi supuoja jau savo stebukleli wub.gif
Piktuke,esi tikra saunuole su trim ir tiek laiko isnesiot,super thumbup.gif
Visoms nestukems sveikatos ir geru emociju 4u.gif O del nemigos tai uzjauciu,nors paskaicius nesupykit bet man net neatrodo kad tai galima nemiga vadint biggrin.gif mirksiukas.gif As paskutinius kelius menesius nemiegojau nei naktim nei dienom,man net buvo neurologas israses cheminiu vaistu kad uzmigciau bet jie man tiesiog neveike.Buvau tikras zombis,verkiau,nervai jau buvo tokie itempti,per naktis ir dienas filmus ziurejau,nes skaityt i kalbet tiesiog jegu nebuvo.
Tai siaip skaitau zinokit ir baltai pavydziu,kad tokia nestipri pas jus nemiga ir kaip jus kalbate apie paruosiamuosius,man tokie geri tie paruosiamieji budavo kad linguodavau lovoj is skausmo bet nebuvo jie reguliarus.Ech...bet viska atperka verksniuko sypsnele selmiska mirksiukas.gif
Stiprybes jums 4u.gif
Atsakyti
Sveikos visos. Visu pirma, noriu jums padekoti uz palaikyma. Sveikimas tikrai ilgiau uztrunka kai nevartoji medikamentu doh.gif Na bet kaip sakoma, kas turi pradzia turi ir pabaiga rolleyes.gif Linkiu visoms, kad rytojus butu geresnis nei siandiena 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2015 05 27, 23:43)
Piltuke, o tau jau nustatyta cezario data ar tieiosg ziures kaip einas? Iki kiek maximum trynukus leidzia nesiot?

Kol kas nenustatyta. Kažkaip atsipalaidavusi mane prižiūrinti ginė biggrin.gif iš pradžių kalbėjo, kad čia konsiliumą šaukt reikės, spręsim kas kaip, o dabar tyli biggrin.gif gal kai eisiu 06 02 kažką daugiau pasakys smile.gif o max nešioti iki 35-36 savaitės leidžia. Šiaip labai faina būtų datą žiinoti ir jos siekti smile.gif

Afrodite, oho, skamba baisiai blink.gif tada dar labiau neturiu ko skųstis biggrin.gif nepamiegu naktį, pamiegu dieną, taip ir nandau kompensuoti skirtumą smile.gif
Atsakyti
Labas Rytas visoms 4u.gif

Akivaizdu, kad is Edenos jau laukiam naujienu wub.gif wub.gif as irgi kasdien uzsuku i SM vien kad paziuret, ar dar nera ziniu wub.gif

As tai darbais uzsikasus, nei minutes laisvos neturiu, betSM kasdien paskaitau ir visas palaikau 4u.gif
Atsakyti