Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvukų namučiai

Vega, sveikinimai wub.gif net suklykiau, sakau kas savaitę po vaikelį, vau, labai smagiai nuteikia 4u.gif

Burbuliacija, mažu užklijuotas pas tave kaklelis bigsmile.gif kai pagalvoji, taip žymiai geriau, nei gulėti lovoj ir bijoti, kad neprasidėtų per anksti rolleyes.gif o jei prireiks skatinimo, tai eis ir praeis mirksiukas.gif

Atisa, Karalinda, čia jums dideli leliukai vietoj dviejų 4u.gif neseniai kažkur skaičiau: "kodėl gegužę-birželį gimę vaikai sunkesni" gal todėl, kad velykas, naujuosius ir kalėdas mama gerai pavalgė thumbup.gif

Ruta man irgi nei neužsiminė apie tokį testą, aš kažkaip ir neklausiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruta.B @ 2015 06 02, 20:45)
Merginos ar Jums reikėjo atlikti: apie 24 savaitę gliukozės tolerancijos tyrimą? Nes aš šiandien buvau pas ginę nieko nesakė,ir liepė atvykti tik už mėnesio.

QUOTE(Krown @ 2015 06 02, 20:54)
o kur tu lankaisi? As eisiu dabar tik 26-27 sav. tai tikiuosi kad paskirs dar ta testa nes pries tai irgi nieko neminejo, nors jis priklausytu kaip ir visoms man rodos nestukems  g.gif as lankausi Vilniaus AK  4u.gif

Nu tai cia tas pats del gestacinio diabeto testas. Man tai jo nereikejo daryt, sake nera indikaciju. Nors su dvyniais kaip ir reiketu. Na bet sake nebutina, tai as ir nesidariau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vega56 @ 2015 06 02, 19:28)
Sveikos. As jau MAMA!!!!!  wub.gif  wub.gif  wub.gif

sveikinimai.. !

prisiduodu, kad guliu santariškėse ir nelaukiu rytojaus... ryte konsiliumas ir greičiausiai jau rytoj susitikimas su savo trynukais.. baltymas šlapime viršyja normas dešimtimis, spaudimas šokinėja kaip pasiutęs, sunkios formos preeklampsija, o aš to net nejaučiu, jaučiuosi kaip sveikas žmogus... žiauriai stresuoju ir bijau rytojaus.
Atsakyti
QUOTE(Piktukė @ 2015 06 02, 22:06)
sveikinimai.. !

prisiduodu, kad guliu santariškėse ir nelaukiu rytojaus... ryte konsiliumas ir greičiausiai jau rytoj susitikimas su savo trynukais.. baltymas šlapime viršyja normas dešimtimis, spaudimas šokinėja kaip pasiutęs, sunkios formos preeklampsija, o aš to net nejaučiu, jaučiuosi kaip sveikas žmogus... žiauriai stresuoju ir bijau rytojaus.

Wow Piktuke, kaip netiketai unsure.gif Na laikykis ir pasistenk nestresuot taip smarkiai. Jau savaiteliu nemazai turit, viskas bus gerai. Tik tikiu kad nespejai tam pasiruosti moraliskai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Piktukė @ 2015 06 02, 23:06)
sveikinimai.. !

Tikrai, kad netiketa blink.gif Laikykis Piktuk 4u.gif ir sekmes ryt

Ir man ryt skanas, ziuresim ka pasakys. Cia visos jau pradejo lukstentis, tai toks jauduliukas ima rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Galileja: 02 birželio 2015 - 22:43
QUOTE(burbuliacija @ 2015 06 02, 23:21)
Wow Piktuke, kaip netiketai  unsure.gif Na laikykis ir pasistenk nestresuot taip smarkiai. Jau savaiteliu nemazai turit, viskas bus gerai. Tik tikiu kad nespejai tam pasiruosti moraliskai  doh.gif

Va kad duotų kas nors susitaikyti su ta mintimi ne dieną, o bent savaitę....

Žodžiu, kai tik galėsiu - prisiduosiu.
Atsakyti
QUOTE(Piktukė @ 2015 06 02, 21:06)
sveikinimai.. !

viskas bus gerai mergyt 4u.gif laikom kumstukus uz tave , ir uz tavo aukselius wub.gif ahhh , kaip greit jau wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Piktukė @ 2015 06 02, 22:51)
Va kad duotų kas nors susitaikyti su ta mintimi ne dieną, o bent savaitę....

Žodžiu, kai tik galėsiu - prisiduosiu.

Nu taip, butu idealiausia. Bet nestumo metu, o ypac daugiavaisio, visa laika reikia buti viena koja pasiruosus ir netiketiems ivykiams. Tas pats juk jeigu pvz vandenys nubegtu, juk nei savaites, nei dienos pasiruosimam nebutu. Taip kad nebegalvok apie tai, susiimk, nusiteik pozityviai ir lauk pasimatymo bigsmile.gif O mes cia visos laikom kumstukus uz sklandzia eiga mirksiukas.gif yess.gif

Lauksim ziniu wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Pacifica sveikinimai 4u.gif wub.gif viskas BUS gerai, esi saunuole mama ir vaikiukai tikrai jau svorio puikaus pagal savo laika 4u.gif wub.gif
Sveikinimai didziausi Vega thumbup.gif wub.gif 4u.gif tai gulim kaimynysteje mamyte 4u.gif

Mus jau zadejo vakar paleisti bet nepaleido tik siandien paleis nes maziukas >nei 10% prarado svorio ir sunkokai ji augina, nes visgi pienelio upiu nuo pirmos dienos nebuvo tik dabar jau jo pakankamai, tad geriausias pirkinys mano buvo pientraukis nes nuo trecios dienos jau su juo darbuojuosi gamiima skatinam visaip ir kuo dazniau thumbup.gif uztai kai atejo parodyt kaip rankom traukt tai viut nesuklykiau gerai kad ne rankom galiu nusitraukt thumbup.gif ir buteliukus gerai kad turejau pasiemus nes jau dabar teko biskiuka primaitint ir misinuko, va didelis vyras gime tai to prieaugio turi turet nemazai smile.gif
Ryt daugiau jau is namu prie komp. Parasysiu, laukiu nesulaukiu jau grizimo wub.gif

Atisiuk tikrai musu vyrai gims panasaus sudejimo wub.gif thumbup.gif as operacinej girdziu sako daktare "ooo koks didelis vyras" kai istrauke, o as nematau per uzuolaidele, jezus galvoju tai kokio jis dydzio lotuliukas.gif bet man tai jis vistiek labai labai maziukas atrodo wub.gif
Burbuliacija, na tai kada Tu lens.gif

Tikrai kiek jau mamu ir arteja visoms kiek, kai prasimuse ledai tai kaip reikalas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2015 06 03, 02:03)
Sveikutes  4u.gif

Pacifica sveikinimai  4u.gif  wub.gif  viskas BUS gerai, esi saunuole mama ir

Mus jau zadejo vakar paleisti bet nepaleido tik siandien paleis nes maziukas >nei 10% prarado svorio ir sunkokai ji augina, nes visgi pienelio upiu nuo pirmos dienos nebuvo tik dabar jau jo pakankamai, tad geriausias pirkinys mano buvo pientraukis nes nuo trecios dienos jau su juo

Na smagu girdet is taves puone mirksiukas.gif 4u.gif Matai kaip gerai yra kai vaikas turi kazkkiek extra svorio, nes man cia irgi aiskina kad visi leliukai jo kazkiek praranda iskart po gimimo, taip kad geriau jo truputi daugiau turet negu per mazai thumbup.gif Nu bet saunu kad pieno gamyba jau uzsivede pas tave. O ar lelius jau moka (.) paimt? Visai netrumpai tave toj ligoninej laiko
mastau.gif

Ai as tai noreciau jau irgi gal greiciau. Pradejo dabar jau niezulys kazkoks kankinti , tai sedziu ir skaitausi apie visokias cholestazes, varausi sau naujas baimes durna boba doh.gif Tikiuosi jau ketvirtadieni man duos kazkokias konkrecias nuorodas del 'kada'

O kaip tavo atsigavimas po cp einas? jau lakstai? biggrin.gif Tikrai, gal pas Vega uzsuk, but smagu juk, kaimyneles smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2015 06 03, 02:15)

Ale ko pati nemiegi, i ritma busima jau pratiniesi thumbup.gif
Na pas mus 5 paras laiko po cp tai extra para dar gavau busiu 6 prabuvus.. Bet gerai nes tik siandien siulus prakarpe ir jau taip neblogai galiu judeti, kad jausis dar ilgai tai taip bet kad is lovos pakilf be specialiu pasiraitymi tai buvo sunku cia visas tas dienas, kad presas nedirbtu:) dabar jau gerai kai prisimenu pirmas pora paru.. Bet jas gelbeja euforija pamacius ta leliuka wub.gif tik pirma nakti buvo baisu nesupratau kaip ji uzmigdzius palikti ir miegoti. atrode baisu , budet norejosi visa nakti biggrin.gif
Del lakstymo jau palyginus lakstau biggrin.gif is palatos isejAu tai tik uzvakar ir pamaciau kad bibliotekele net salia yra thumbup.gif o vakar trumpam i parkeli issjus buvau bet ta savijauta dar ne taip kad lyg niekur nieko. Namie dar manau irgi be dideliu kelioniu pabusim maziausiai savaitele.. O oras koks nerealus jau vasara ir pas mus, visi tik lekia i pajurius tai jau laukiu nesulaukiu ir as thumbup.gif
Tiesa po cp maudyniu jokiu 2 menesius... Nei voniu nei vandens telkiniu sake doh.gif dar keistas jausmas kad to pilvo apacios nejauti visai, lieti kaip ne savo, sake iki puses metu taip bus, nervukai visi atidalinti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 03 birželio 2015 - 02:54
QUOTE(Edena @ 2015 06 03, 02:49)
Ale ko pati nemiegi, i ritma busima jau pratiniesi  thumbup.gif
Na pas mus 5 paras laiko po cp tai extra para dar gavau busiu 6 prabuvus.. Bet gerai nes tik siandien siulus prakarpe ir jau taip neblogai galiu judeti, kad jausis dar ilgai tai taip bet kad is lovos pakilf be specialiu pasiraitymi tai buvo sunku cia visas tas dienas, kad presas nedirbtu:) dabar jau gerai kai prisimenu pirmas pora paru.. Bet jas gelbeja euforija pamacius ta leliuka  wub.gif  tik pirma nakti buvo baisu nesupratau kaip ji uzmigdzius palikti ir miegoti. atrode baisu  , budet norejosi visa nakti  biggrin.gif

O dabar jau iseina uzmigt? biggrin.gif As irgi nujauciu kad tas pats bus, kad pradzioj negalesi atsipalaiduot tiek kad miegotum, noresis nuolat budet kaip tu sakai biggrin.gif

Aha, as pratinuos prie rezimo. Jau senai diena su naktim sumaisyta, kartais net pamirstu kuri cia savaites diena doh.gif biggrin.gif Taip jau buna kai gyveni laisvu rezimu biggrin.gif

O kada cia ta akcija skelbsi kai tavo stebukleli galesim bent trumpam albumely pamatyt? bigsmile.gif blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Edena @ 2015 06 03, 02:49)

Tiesa po cp maudyniu jokiu 2 menesius... Nei voniu nei vandens telkiniu sake doh.gif dar keistas jausmas kad to pilvo apacios nejauti visai, lieti kaip ne savo, sake iki puses metu taip bus, nervukai visi atidalinti

Oi kiek idomybiu cia unsure.gif O kaip vasara nesimaudyt doh.gif O sportuot kada galima po cp?
Atsakyti