QUOTE(*KaraLinda* @ 2015 06 02, 16:23)
midwife , galvojo kad vandenu per daug , bet po praito skano aisq buvo kad viskas ok . Dbr patikrino dar karta su vandenim viskas gerai . Sake nieko cia blogo , dbr dar pasiskaiciau angliskuose forumuose , kad buna tie pilvukai didesni , dazniausiai vaikai gimsta didesni , gali buti vandenu vaikutis daugiau prigeres , ar seip kas . bet tipo nieko baisuas .
Tad po 3 sav vel skanuos , ziures kaip kas .
Genetiniai mano buvo geri , na as tik raukslyte matavau , buvo liuks .
bet dziaugiuosi kad lelius zemyn galva , jau per paskutinius du skanus , jis taip , ir super aktyvus sake
lb nepergyvenu del to pilvuko , pasiskaiciau kazkaip dbr ramiau
Seip nieko ir as cia blogo neizvelgiu...didelis leliukas,aktyvus,mama gerai jauciasi..ko cia pergyventi...tu siaurinej kiek zinau...jei pas mus cia mato kad leliukas gerokai didesnis negul turi buti,tai daro tyrimus del cukrinio deabeto,nes mamos su tokia liga gimdo itin didelius leliukus...bet tu lyg turejai ta tyrima,jo?
Papildyta:
QUOTE(Krown @ 2015 06 01, 14:00)
As jau po TA - mano pirskiai sveria apie 700 g

kadangi pakliuvau pas baisia daktare perinatalinei konsultacijai ir galvojau sprogsiu is pykcio ir viduje vis save raminau, pamirsau ja perspeti del lyciu

taigi vaiku diena ji isdave paslapti, bet taip ne 100% nes suskubau ja stabdyti, bet...panasu kad pas mane auga poryte

vienas sedi, o kitas skersai isitaises kojomis makaluojasi prie pirmojo galvos

stai kur gali buti priezastis, kodel man tirpsta viena ranka, mat abudu labiau i viena puse susispiete

apsivers ir isvaduos mane is sios kancios

na as taip tikiuosi
Matavo kakleli echoskopiskai sikart jau ir man, tai buvo 3.6

(vaginaliniu pries pora sav. rode 4.3). Kazi cia sunerimti ar tiesiog tai yra skirtingu matavimo budu ir tikslumo priezastis kaip manot? nes jis man turi buti ilgas ir uzdaras iki pat 37 savaites
Pas mane kaklelis visad buvo 3 su biskiu..sake lb gerai....taip kad pas tave dar jo i valias