Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvukų namučiai

QUOTE(Mergyte_82 @ 2015 06 04, 07:35)
AnaMari, vau! Sveikinimai  4u.gif

Ačiū, brangioji wub.gif

Labas rytas visoms 4u.gif Matau čia labai daug neštukių, kurios netrukus susitiks su savo aukseliais wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2015 06 03, 22:25)
[b]
Edena, aciu uz patarimus del pientraukio, reiks ieskot tos funkcijos..as juo net naudotis nemoku  doh.gif o kaip vadinasi tas kremukas su lanolinu? Jo vaistinese buna?

Krown labai tiksliai atsake thumbup.gif drinks_cheers.gif aciu biggrin.gif
taip Lansinoh siunciausi bet Medela ir kremukas girdejau stebuklingas berods irgi 100% lanolino

taip as teisi biggrin.gif http://www.efarma.lt...elan-37g-medela
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 04 birželio 2015 - 08:27
QUOTE(Edena @ 2015 06 04, 09:25)
Krown labai tiksliai atsake thumbup.gif  drinks_cheers.gif  aciu  biggrin.gif
taip Lansinoh siunciausi bet Medela ir kremukas girdejau stebuklingas berods irgi 100% lanolino

taip as teisi  biggrin.gif  http://www.efarma.lt...elan-37g-medela

As matai konspektuoju enciklopedija tai tik zvilgt i knygele savo ir viskas kaip ant delno biggrin.gif taip kad aciu Tau, kad daliniesi savo ziniom pirmiausia, o mes jau stengsimes viska isisavint smartass.gif

Sveika prisijungusi AnaMari 4u.gif grazaus tau laukimo 4u.gif as tuoj svesiu savo simtadieni, sunku net patiketi kad tiek daug jau praeita kelio thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krown: 04 birželio 2015 - 08:51
Labas rytas visoms,

Anamari, sveika prisijungus 4u.gif Kaip suprantau ne pirmas kartas, tai jau zinai ko laukti ir tiketis, bet tikiu kad kiekvienas kartas ypatingas wub.gif ypac kai lengva nebuvo 4u.gif

Taip uztaikei, ant byrejimo bangos biggrin.gif tad naujos pilvuziukes cia labai reikalingos mirksiukas.gif

Merginos, del tu kremu speneliams, tai man gera drauge viena liaudiska patarima dave, sake labai labai geras, ypac toms kurios galbut nespesite ar pamirsite nusipirkti to kremuko- sake tepti spenelius savo tuo priespieniu. Sake skausma nuima ir visus tuos ikandimus sugydo. Taip kad ne tik leliukams jis gerai bet ir mums gali buti pasirodo bigsmile.gif Na bent jau kol jo yra galima taip daryti, po to zinoma jau tepaliuko reiks jei reiks 4u.gif
Atsakyti
Aciu visoms, eisiu ieskot Medelos kremuko ax.gif geras Germastan buvo, bet kai atsimenu ta skausma, tai noriu apsisaugot maksimaliai, gal dar labiau pades blush2.gif
O priespieniu as tepiau, man nepadejo.. Gal per daug nugrauzta buvo, nes man net sasa uzsideje buvo verysad.gif tai norejosi kazko riebaus uzsitepti ir kad niekas nesiliestu prie kuno blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atisa: 04 birželio 2015 - 11:35
man labiausiai pasiteisino Multi-mam kompresiukai thumbup.gif ir oro vonios, aišku. kremai taip gerai nepadėjo. čia alternatyvą siūlau, jei kam irgi kremai mažai veiks.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 04 birželio 2015 - 11:36
QUOTE(zuzla @ 2015 06 04, 12:35)
man labiausiai pasiteisino Multi-mam kompresiukai thumbup.gif ir oro vonios, aišku. kremai taip gerai nepadėjo. čia alternatyvą siūlau, jei kam irgi kremai mažai veiks.

Aha, mano vienai draugei irgi sitie multi-mam kompresiukai nepamainomi buvo thumbup.gif kelis atidave man tai liuks thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

na ir naujienų!!! thumbup.gif sveikinimai visoms pagimdžiusioms ir tapusioms MAMYTĖMIS! Jau kaip pabyrėjo, tai pabyrėjo wub.gif Tegul džiaugsmas neapleidžia nei vienos! Kai visos taip pradėjo byrėt, tai ir liepinukėms tos datos vis artėja smile.gif
Piktuke laikau kumščius ir aš už tave, mes gi panašiu laiku pastojom. Kuo dideliausios laimės tavo šeimai išvydus trijulę!

Burbuliacija , juk ir tavo DIENA jau artėja 4u.gif

Kas liečia spenelių kremukus, tai aš irgi to Medelos parsisiunčiau iš babymarketo, savaitgali jam buvo nuolaida, tai jau turiu, tikėkimės, kad padės, kai reikės smile.gif

Sveikos ir naujokės prisijungusios!

O aš kol kas mėgaujuosi atostogom, bet galvoju gal reikia jau ir man kokią dėžutę susiruošt į ligoninę, nes kelioninė tašė vis užimta, su vyru vis keliaujam, bet ir nerimas toks truputį kutena, juolab kai užeini čia paskaitai vis TOKIAS naujienas wub.gif

O tiesa, klausimas, nuo 30 savaitės neturėtų padažnėti vizitai pas gydytoją???

Atsakyti
QUOTE(Delfinukas @ 2015 06 04, 12:42)

O tiesa, klausimas, nuo 30 savaitės neturėtų padažnėti vizitai pas gydytoją???

Delfinuk, ne dazna tu lankytoja cia, tai truputi ir primirsau blush2.gif , bet lygtai kiek atsimenu pas tave vienas leliukas ar ne?
Jei vienas, tai tie vizitai ne labai ir padazneja kiek supratau is merginu, na o jei du, taip turetu padazneti. Pas mus cia nuo 6 menesio kas dvi savaites vizitai, plius dar prieziura namie, kaip Lt tiksliai net nezinau, o kitose salyse vel sava tvarka.

O tu kada paskutini karta buvai 'pasimatyme?
4u.gif
Atsakyti
O tu burbuliacija ne siandien turejai eiti pas daktaryte? g.gif
Atsakyti
Kažin kaip Piktutei sekasi. g.gif g.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

O man bendradarbe, kuri antra pasigimde patare, kad jau pora savaiciu pries galiu pradeti teptis spenelius kremu, sako jie suminksteja, jai pasiteisino, tai jau nuo siandien pradesiu teptis 4u.gif

Labai laukiu piktukes naujienu wub.gif
Atsakyti