Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvukų namučiai

AnaMari bigsmile.gif sveikinu 4u.gif
Cia neseniai ir Viltekns maciau rase, kad irgi jau trecio laukias bigsmile.gif kazi kaip jai sekasi g.gif
Atsakyti

Piktuke, nuoširdžiausi sveikinimai!!! Aukit stipručiai ir sveikučiai 4u.gif Tik gėda, nepamenu, lyg du berniukai ir mergytė pas jus, ar klystu?

Burbuliuk, dabar labai lauksim tavo naujienų, laikysim kumštenas, kad viskas sklandžiai pavyktų!!!

Oi merginos, ir smagu bet ir truputį gaila (baltai), kad visos mus paliekat cray.gif tiek daug visko praeita, pradiskutuota... labai visų mamyčių lauksim mus aplankant šiuose namuose mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristiana1 @ 2015 06 04, 19:57)
Pamirsai ir mane  bigsmile.gif  dvieju savaiciu begy turesiu ir as savo maziukus  tongue.gif

Aha, tikrai gi blush2.gif prisijungsi greit prie mamyciu klubo, as noresiu su jumis tiesiai pas mamkas irgi iseiti lotuliukas.gif toks burys bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
Delfinuk, normalus tavo vizitai, mane kas 2 sav.skirt pradejo tik nuo 36 sav 4u.gif

Krown, o taip, mano eile jau visai sutrumpejo wub.gif unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atisa: 04 birželio 2015 - 19:01
QUOTE(Delfinukas @ 2015 06 04, 19:59)
Oi merginos, ir smagu bet ir truputį gaila (baltai), kad visos mus paliekat  cray.gif tiek daug visko praeita, pradiskutuota... labai visų mamyčių lauksim mus aplankant šiuose namuose mirksiukas.gif

va va, delfinuk - mane kamuoja tos pacios emocijos..kazkaip smagu del naujienu, bet ir nesmagu suvokus, kad visos su kuriomis tiek cia bendrauta jau pabyra rolleyes.gif bet tai nieko, ikisti nosi bet kur gi galima, o tuoj ir mes visos ten pargrisim bigsmile.gif thumbup.gif vaikai auga ilgai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2015 06 04, 19:00)
Delfinuk, normalus tavo vizitai, mane kas 2 sav.skirt pradejo tik nuo 36 sav  4u.gif

ačiū Atisiuk 4u.gif gal taip ir turi būti.
Atsakyti
QUOTE(MissChili @ 2015 06 04, 18:18)
Piktute sveikinimai!!! wub.gif  wub.gif

Aciu, Ciliuk, ir lauksim greitai prisijungiant... bigsmile.gif

QUOTE(burbuliacija @ 2015 06 04, 18:28)
Sveikutes,

Piktuke, sveikinimai  wub.gif  wub.gif  Aukit, stiprekit ir sveikit  4u.gif

Kagi ir as stoju i cezariu kluba, si vakara guldo- rytoj operuoja.. Ziuriu kolkas visos tik cezariais leliukus savo pasitinkam  g.gif

O, burbuliacija, tik keliom dienom skirsimės thumbup.gif įsivaizduoju tavo jaudulį.. wub.gif

QUOTE(Krown @ 2015 06 04, 19:38)
Valiooo  - viena naujiena geresne uz kita  bigsmile.gif  thumbup.gif
Piktuke - sveikinimai didziausi jusu gausiai seimynai  wub.gif linkiu, kad viskas butu tvarkoje, atsirastu priepienis, po to plauktu tos pieno upes ir siaip viskas vyktu sklandziai ir kaip sakiau - tegu du buna ramuciai, o vienas tik del idomumo padykes labiau  biggrin.gif  wub.gif lauksim issamiu pasakojimu apie viska viska - mums viskas dabar idomu  cool.gif

Pasakojimas tikrai bus, tik nežinau kada... Pirma norėčiau normaliai atsistoti ir atsisėsti išmokti po cezario.. biggrin.gif

QUOTE(Delfinukas @ 2015 06 04, 19:59)
Piktuke, nuoširdžiausi sveikinimai!!! Aukit stipručiai ir sveikučiai  4u.gif  Tik gėda, nepamenu, lyg du berniukai ir mergytė pas jus, ar klystu?
Burbuliuk,  dabar labai lauksim tavo naujienų, laikysim kumštenas, kad viskas sklandžiai pavyktų!!!

Ačiū! Taip, taip, du berniukai ir mergaičiukė.. wub.gif lauksim ir tavęs į mamyčių gretas pasijungiant bigsmile.gif tik žinoma dar negreit mirksiukas.gif
Atsakyti
Piktuke wub.gif wub.gif wub.gif Tai reiskia maciau tavuosius wub.gif Maniskius perveze i vaiku ligonine, tai kol dokumentus tvarke truputi apziurejau tviskius wub.gif Gaila nesusitikom. Aukit, stiprekit ir bukit sveiki wub.gif
Atsakyti
wub.gif wub.gif wub.gif

Net širdis vartosi nuo tiek nuostabių naujienų. Tegu stiprėja ir auga mažieji, o mamos kuo greičiau atsigauna, kad pagaliau būtų galima mėgautis ilgai išlaukta laime 4u.gif

Pacifica, Piktuke 4u.gif 4u.gif 4u.gif Visko, kas geriausia wub.gif

Burbuliacija 4u.gif , gražaus susitikimo!
Atsakyti
Piktute patys nuoširdžiausi sveikinimai sulaukus pumpurėlių wub.gif belieka tik palinkėti visiems stiprybės, mamai greito atsigavimo, o vaikučiams greito augimo 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Burbuliuk perskaičiau irrrr nutirpau, kažkas tau pranašavo 06.06 biggrin.gif baltai pavydžiu tau, kad jau rytoj susitiksi su savo stebuklais blush2.gif linkiu kuo didžiausios sėkmės ir labai lauksim tavo trumpos žinutės wub.gif

Pas mus forumas jau kaip serialas, kasdien vis įdomiau bigsmile.gif

krown teisingai sakai, galiu ir aš pranešti netikėtų naujienų, nes tikrai kasdien vis sunkiau ir vis naujų skausmų ir daugėja jų g.gif

Pacifica kaip laikosi tavo leliukai? tave pačią paleis iš ligoninės kol jie bus vaikų ligoninėj? smile.gif

Dėl (.)(.), kai buvau žindymo kursuose, labai rekomendavo išvirti mėtų arbatą ir suvilgius tamponėlį dėtis į lėmenėle tokį kompresiuką, sakė stiprina spenelius, odą aplink, aš nuo šiandien bandau mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Musu mamytems ir ju maziukams daaaaug sveikateles ir stiprybes 4u.gif
Piktuke,viskas bus gerai (aisku as to nezinau bet to labai labai linkiu)ir sveikinu tapus daugiavaike mamyte-sveikatos jums,sklandaus augimo ir maloniausiu akimirku wub.gif
user posted image
ATISA,tu jau tiksi minuciu reikale,sekmes tau ir gero atsigavimo ir nerealaus susitikimo mirksiukas.gif
Burbuliuk,jau siandien bus tavo pati nuostabiausia,maloniausiai,ispudingiau ir nerealiausia dienele. wub.gif Sklandaus cezario,atsigavimo po jo ir zinoma sveikatos jums visiems trims.Labai lauksim tavo naujienu. wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
piktuke wub.gif sveikinu tu jau Mama wub.gif

burbuliuk sekmes rytoj didziausios wub.gif

as po fotosesijos snd pavargau lb , bet begalo laiminga wub.gif bigsmile.gif
Atsakyti