Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvukų namučiai

QUOTE(Edena @ 2015 06 05, 09:17)

Na as irgi pastebejau tendencija net ir po 1 vaikiuka iszygiuojam i mamas po CP mastau.gif

As gimdysiu pati biggrin.gif blush2.gif ax.gif na as to tikiuos , jai vaikiuks iki 5kg neisaugs biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2015 06 05, 10:17)

Wunder o Tu dar nezinai datos? Ar ne CP ?

Eisiu pas gydytoją antradienį ir nuo 06.10 turbūt siųs į dienos stacionarą stebėjimui leliukų smile.gif Kolkas natūralus gimdymas nusimato, nes nėra jokių indikacijų cezariui 4u.gif gydtoja buvo minėjusi, jog galbūt skatins kai sueis pilnos 38 savaitės, jei iki tol neprasidės savaime biggrin.gif

O kaip tu jautiesi? ar pienelio daugėja? Leliukas ramus?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2015 06 05, 10:44)
As gimdysiu pati biggrin.gif blush2.gif  ax.gif  na as to tikiuos , jai vaikiuks iki 5kg neisaugs biggrin.gif

tai va va jau ir 4.5 ne kazka butu biggrin.gif nu tikiuosi mes Taves cp neuzkresim lotuliukas.gif lauksim fotosesijos foto rolleyes.gif

QUOTE(Wunder @ 2015 06 05, 10:50)
Eisiu pas gydytoją antradienį ir nuo 06.10 turbūt siųs į dienos stacionarą stebėjimui leliukų smile.gif Kolkas natūralus gimdymas nusimato, nes nėra jokių indikacijų cezariui  4u.gif gydtoja buvo minėjusi, jog galbūt skatins kai sueis pilnos 38 savaitės, jei iki tol neprasidės savaime biggrin.gif

O kaip tu jautiesi? ar pienelio daugėja? Leliukas ramus?smile.gif

Jau gerai thumbup.gif savaite praejus pjuvis labai mazai matos ir ant tiek apacioj kad su maudymke galesiu jau atvira but sia vasara, plilvukas graziai traukiasi labai , zodziu visos blogybes labai trumpos kai jos praeina biggrin.gif leliukas ramus bet daznai maitint turim del svorio tai nepadeda kad ramus ... Bet prisivalgo ir toliau parpia thumbup.gif na dar nakti misinuka toki Afrodite rekomendavo tai pradejom juo primaitint, nes jam 9 para tai jau ale reik 90 ml kas 3 val tai nuo pientraukoo nenulipciau...bet daugeja, tikiuosi greit patenkint savo didelio vyruko poreikius biggrin.gif o tiesiogiai valgant nesimato kiek suvalgo, kai svoris nukrito liepe sekt normas unsure.gif

Atisiuk dirza desiu jau gal nuo siand pradesiu nesiot, bet oda visai ne laisva tai tikiuosi uzteks dirzo kad susitvarkytu ... Kremu dar kazkokiu negalima maitinant tai tepsiu tuo paciu cacao butter kaip nestumo metu, ir pamatysi, su savo sunkuoliais taip atsisportuosim kad rugpjuti kaip atletes busim :rofl: vakare kai atsigulu tai girdziu nugara skanduojant ACIU :rofl:
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2015 06 05, 10:16)
tai va va jau ir 4.5 ne kazka butu  biggrin.gif  nu tikiuosi mes Taves cp neuzkresim lotuliukas.gif  lauksim fotosesijos foto rolleyes.gif

idejo snd viena , einu ikelsiu .
Na man kazkas neralaus , atsibdau ansti ryte , paziuret ar jau yra kokia foto biggrin.gif

O del leliuko , mano drauge 4,5 pati pagimde , manau dar del tokio svorio cezario nedarytu , jai vaikiukas gerai isitaises , na galvyte zemyn smile.gif
Atsakyti
Burbuliacija, go girl biggrin.gif wub.gif
QUOTE(Wunder @ 2015 06 04, 22:13)
Pacifica kaip laikosi tavo leliukai? tave pačią paleis iš ligoninės kol jie bus vaikų ligoninėj?  smile.gif

As jau nuo vakar namo gryzau, vaikai liko ligoninej. Pienuka kas diena vezu. Bet kazkaip net sirdi skauda, as namie jie vieni tenai...

QUOTE(*KaraLinda* @ 2015 06 05, 10:44)
As gimdysiu pati biggrin.gif blush2.gif  ax.gif  na as to tikiuos , jai vaikiuks iki 5kg neisaugs biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pacifica @ 2015 06 05, 10:27)

As jau nuo vakar namo gryzau, vaikai liko ligoninej. Pienuka kas diena vezu. Bet kazkaip net sirdi skauda, as namie jie vieni tenai...

na kaip nors , per mazi maziukai dar namo vaziuoti , bet kiek bus laimes , kai sustipres , ir gysit visi kartu namo wub.gif
Atsakyti
Labutis merginos bigsmile.gif

OI as siandien kazkokia nerami buvau, buvau prisigalvojus, nes toks durimas sone karts nuo karto buvo, o ir lelyte atrodo labai ramiia plaukioja, pabaksnoja svelniai svelniai, jau net masciau vaziuot i mazyli, bet dar vis seku save.

Man truputi kvailoka situacija, su gydytojais nesitariau, ryt einam i gimdymo kursus ir tiesiog prasidejus eigai vaziuosiu, bet dabar tokioj nezinioj, mane seka poliklinikos gyd. vizitas pirmad, o taip noretus,kad jau apziuretu kazkas is tu, kur priimineja gimdymus, aisku ji irgi priimineja, bet krikscioniskuose, ten as gimdyt kazkodel nenoriu. Dar aplamai renkuos tarp mazylio ir Kliniku blush2.gif tai tokia neuztikrinta ir esu unsure.gif

As su vyru irgi pakalbejau,sakau jetus visos byra kaip smagu, bet visos po Cezario, vis laukiau naturalaus gimdymo patirties is pirmu lupu, bet turbut busiu ta pirmoji, nes man apie cezari nekalba niekas, laukiam kol isistatys galvute.

Edena, kaip smagu, kad jau randas traukiasi, liksi tokia pat grazi kaip ir buvai rolleyes.gif
o as deja susilaukiua poros nemazu striju pilvo apacioje, tepiua kremais, bet ne itin saziningai, dabar jau teplioju tokiu aliejum, gailiuos,kad juo netepiau iskart daug patogiau nei su kremu,gal buciau nesutrukus verysad.gif

Na dabar lauksim burbuliuko ziniu 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2015 06 05, 11:16)
Jau gerai  thumbup.gif  savaite praejus pjuvis labai mazai matos ir ant tiek apacioj kad su maudymke galesiu jau atvira but sia vasara, plilvukas graziai traukiasi labai , zodziu visos blogybes labai trumpos kai jos praeina  biggrin.gif leliukas ramus bet daznai maitint turim del svorio tai nepadeda kad ramus ... Bet prisivalgo ir toliau parpia  thumbup.gif na dar nakti misinuka toki Afrodite rekomendavo tai pradejom juo primaitint, nes jam 9 para tai jau ale reik 90 ml kas 3 val tai nuo pientraukoo nenulipciau...bet daugeja, tikiuosi greit patenkint savo didelio vyruko poreikius biggrin.gif o tiesiogiai valgant nesimato kiek suvalgo, kai svoris nukrito liepe sekt normas unsure.gif

Man jau pilvas pradėjo gerokai plyšti, jaučiu bus siaubas po gimdymo, bet dabar ne tas svarbiausia irnesakyk.gif tikrai jau nedaug liko 4u.gif sakyk, o naudosi tą patį diržą, kurį naudojai pilvukui prilaikyti ar kažkokį specialų pirkai? Žinau, kad yra aukštu liemeniu elastinės kelnaitės, bet gal tinka tas pats diržas kurį jau turim smile.gif aš vis galvoju, kad man taip pat reikia susiruošti mišinuką ir buteliukų, kažkaip abejoju ar abiem užteks to pienelio, jei jo ir bus, parašyk ką jūs valgot ax.gif kad nesiblaškyti vėliau ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Pacifica @ 2015 06 05, 11:27)

biggrin.gif  biggrin.gif

Nieko nieko, būsit neužilgo visi kartu 4u.gif svarbu, kad galima į juos bent kartą dienoj žvilgtelti, nepajusit, kaip pralėks tas slogus laikas mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Ačiū už šiltą priemimą wub.gif

Piktuke, didžiausi sveikinimai jūsų šeimai! wub.gif

Burbuliacija, jums nepakartojama diena šiandien! wub.gif

Olija, ačiū! wub.gif Aha, laukiasi vilte, jau, kiek žinau, ir terminas ne už kalnų biggrin.gif

Eina sau koks būrys neštukių pas mamas tuoj iškeliaus, tuštuma bus čia, reik naujas kviestis blush2.gif

Man kažko pilvas visai neauga g.gif
Atsakyti
Armante as naturaliai gimdziau savo vyrus, ausku jie mazesni nei isnesioti leliai, bet visa ta gimdymo salduma tikrai pajauciau smile.gif Vienas buvo zemyn galva, kitas skersas, tai biski dar tikejausi gal prasisuksiu su cp, bet neisdege biggrin.gif Labiausia tai isimine kai pagimdziau pirma ir galvoju, nu va butu vienas butu viskas, o dabar dar karta tas pats!!! smile.gif Saremiu metu nugaros man isvis neskaudejo nei biskio, bet labai klubus plese. O gimdant tai svarbiausia labai klausyt ka daktare sako, as dabar kai prisimenu tai toks juokas, as kaip koks pionierius buvau biggrin.gif Labai bijojau ka nors ne taip padaryt, kad tik vaikam nrpakenkt kaip nors.

Papildyta:
QUOTE(*KaraLinda* @ 2015 06 05, 11:34)
na kaip nors , per mazi maziukai dar namo vaziuoti , bet kiek bus laimes , kai sustipres , ir gysit visi kartu namo wub.gif

svajoju apie ta diena wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pacifica @ 2015 06 05, 10:27)

biggrin.gif  biggrin.gif

Tuoj tuoj mergyt, tavo spinduleliai bus su tavim. Labai dziugu, kad Jums viskas gerai 4u.gif wub.gif as saviskio irgi laukiu ir naktim prabudusi isivaizduoju, kaip myluosiu ir buciuosiu savo kleckiuka wub.gif
Papildyta:
Piktuke, silciausi sveikinimai 4u.gif kokia gausi seimyna, sveikatos Jums visiems 4u.gif wub.gif
Burbuliuk, laikom kumscius uz tave thumbup.gif grazaus susitikimo su savo mylimukais wub.gif

Tikrai kiek geru naujienu 4u.gif dziugu skaityti bigsmile.gif
Na Ka musu gretos apmazes, nors as neesu labai aktyvi dalyve, bet kai grisiu namuciu, gal pagaliau nusistoves mano gyvenimas ir pagaliau turesiu ramybes ir laiko smile.gif

Nusipirkau sodocream leliukui, girdejau, kad geras. O papuliam reiks pasiziureti kokio is jusu rekomenduojamuju g.gif As susirgau pirkimo manija, tiek pripirkau tubeliu, kad jauciu puse ju net neuzdesiu tongue.gif
Atsakyti
[quote=Pacifica,2015 06 05, 15:17]
Armante as naturaliai gimdziau savo vyrus, ausku jie mazesni nei isnesioti leliai, bet visa ta gimdymo salduma tikrai pajauciau smile.gif Vienas buvo zemyn galva, kitas skersas, tai biski dar tikejausi gal prasisuksiu su cp, bet neisdege biggrin.gif Labiausia tai isimine kai pagimdziau pirma ir galvoju, nu va butu vienas butu viskas, o dabar dar karta tas pats!!! smile.gif Saremiu metu nugaros man isvis neskaudejo nei biskio, bet labai klubus plese. O gimdant tai svarbiausia labai klausyt ka daktare sako, as dabar kai prisimenu tai toks juokas, as kaip koks pionierius buvau biggrin.gif Labai bijojau ka nors ne taip padaryt, kad tik vaikam nrpakenkt kaip nors

O, geras bigsmile.gif ne tokia as vienisa tada blush2.gif na cia zinoma turbut kiekvienos po naturalaus butu skirtinga patirtis, nes nevienodai tie skausmai, bet isivaizduoju, kad svarbiausia nepanikuoti, neismetyti savo jegu panikom, na ir kaip sakai klausyti, as labai nusiteikus irgi buti paklusni kaip pionierius biggrin.gif 4u.gif
O as nez, man siandien visa diena kas kazkiek laiko suduria kairiam sone visai visai apacioj, turbut jau cia ne uz kalnu mano ta didzioji diena, o ir siaip toks blogumas, nekokia savijauta siandien unsure.gif
Atsakyti