Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvukų namučiai

QUOTE(burbuliacija @ 2015 06 14, 12:59)
Oi visko buna Krown, blogiausia kad as jiems jokio rezimo nuo pat pradziu nedaviau, tai prisidariau sau bedos. Praejusios keleta dienu buvo ziauriai sunkios man.

Nuo vakar bandau juos visgi istatyt i ta 3 val rezima abu vienu metu, bus ir man ir jiems geriau.  O siaip gana ramus sakyciau, neklykia be reikalo. Jeigu verkia tai kolkas visada zinau del ko. O siaip moka ir ramiai lovytej pabudraut vieni, pasvajot, jei viskuo patenkinti. Tik tiek kad ju du, visada yra ka veikti, nori ar nenori- labai vargina 4u.gif  ruoskis smile.gif bet jei turesi pagalbos nuolat, tai gyvent galima  mirksiukas.gif

Ruosiuosi unsure.gif neturesiu ir as pagalbos, na bet pacioje pradzioje vistiek pades arba mama arba vyras (pirmas kokias dvi sav. jie pakaitomis man pades tikiuosi) ir per tiek laiko tikiuosi apsiprasiu su kruviu, tvarka ir tempu, o po to jau viena varysiu. Tu kaip suprantu nuo pat pradziu viena, tai tau turetu buti ypatingai sunku blush2.gif 4u.gif vat del to rezimo ir yra sunkiausia, bepigu yra vienavaikems labai vaiku ten nestatyti i rezima, nes jis tik vienas, galima ir paciam gi prisiderint, o vat su dvynukais esi priverstas as manau vistiek vienu metu juos versti valgyti, miegoti ir pan. doh.gif jauciu sirdis plys man kai reiks zadint ta vaika imigusi visa kad pavalgytu, o dar jeigu nenores valgyt, kol ipratinsim prie tokio ritmo... rolleyes.gif sakau musu vaikai tai nuo pirmu dienu bus istatyti i vezias kaip suaugusieji - kurie daro ne viska kas natur jiems butu, o kaip REIKIA biggrin.gif (na pvz nesikelciau tikrai 6 h i darba jeigu nereiketu lotuliukas.gif ) bet del paciu musu patogumo ir geroves busim priversti ta daryt, nes kitaip manau tiesiog tikrai tiesiu taikymu i durnyna mane gales vezt, nes manau neimanoma viska suspeti ir padaryti su dviem bet kada ir bet kaip schmoll.gif
Atsakyti
Nu as su vienu dar niekaip rezimo neivedu nu pas ji skirtingos visos dienos visos naktys skirtingos nuotaikos apetitai nu nesukisi daugiau kartais to maisto o mazai suvalgo reiskias uz valandos vel kelsis per prievarta neigrusi doh.gif siandien pasidesiu leliu maitint ir pasksitysiu ta Gina Ford knyga apie rezimus kudikiu
Atsakyti
Krown, zinok labai gerrai kad pradzioj tos pagalbos turesi, nes jos tada ypac reikia, nes esi hormoninga dar, isvargus, plius du vaikai, vienai- tai peilis zinok. O po to jau galima kaip nors ir paciai. O as va ta pacia pradzia beveik viena atlaikiau, tai kaku buvo jau. nenustojau zliumbt, nekalbu apie suvokima ar prisiminima konors. Dabar va brangusis siek tiek atsilaisvino, tai siandien ir vakar jau sviesiau akyse. Pagaliau issimiegojau per ta 10 dienu pirma kart, ir siand kalnus nuverciau- ir namus susitvarkiau, ir perzvelgiau popierius, tiek daug visko cia reik uzpildyt, issiust, vizitus sekanciu susiorganizuot. Ir valgyt padariau, ir i dusa dar spesiu biggrin.gif O leliukai ziuriu kolkas tam 3 val rezimui visai neblogai pasiduoda. Pavalgo ir miega toliau. dviese su mb po viena pamaitinam, visai kitas reikalas thumbup.gif Tai vat siandienai reikalai geri, ziuresim kaip bus toliau biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2015 06 14, 17:30)
Krown, zinok labai gerrai kad pradzioj tos pagalbos turesi, nes jos tada ypac reikia, nes esi hormoninga dar, isvargus, plius du vaikai, vienai- tai peilis zinok. O po to jau galima kaip nors ir paciai. O as va ta pacia pradzia beveik viena atlaikiau, tai kaku buvo jau. nenustojau zliumbt, nekalbu apie suvokima ar prisiminima konors. Dabar va brangusis siek tiek atsilaisvino, tai siandien ir vakar jau sviesiau akyse. Pagaliau issimiegojau per ta 10 dienu pirma kart, ir siand kalnus nuverciau- ir namus susitvarkiau, ir perzvelgiau popierius, tiek daug visko cia reik uzpildyt, issiust, vizitus sekanciu susiorganizuot. Ir valgyt padariau, ir i dusa dar spesiu biggrin.gif  O leliukai ziuriu kolkas tam 3 val rezimui visai neblogai pasiduoda. Pavalgo ir miega toliau. dviese su mb po viena pamaitinam, visai kitas reikalas  thumbup.gif   Tai vat siandienai reikalai geri, ziuresim kaip bus toliau  biggrin.gif  4u.gif

Nu smagu girdeti, kad reikalai taisosi ir jau jau isivaziuojat gal ir i ritma sioki toki thumbup.gif bigsmile.gif siaubas, tik dabar issimiegojai.. unsure.gif nu zodziu as moraliskai tai tikrai ruosiuosi, kad i kara iseisiu gimus tiems vaikams biggrin.gif

Beje, rasei kazkasa kad bega is kitos kruties maitinat kita krutimi leliuka, tai yra ir spec. dalykiuku jam surinkti: http://shop.sveikasm...reke.php?ID=240, gal dar ir tobulesniu yra ar tavoje salyje daugiau pasirinkimo, bet manau gal ir patogus dalykas jeigu tikrai daug isbega, galima surinkt ir panaudot 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krown: 14 birželio 2015 - 16:51
Tik savaitgalį nebūk prisijungus ir va praleisi kokią nors gerą naujiena:)

Kristiana labai labai sveikinu sulaukus savo mažiulųsmile.gif Sveikatėlės jums visiems.

Pasidalinkite kokius vardukus vaikučiams išrinkote?Nes laikas bėga o nieko gero nesugalvoku. Mergaitei esu sugalvojus vardą Stela, tačiau jei kam nors pasakau... tai visi nutyli doh.gif reiškia jiems nelabai patinka g.gif .
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2015 06 14, 12:29)
Matai, ne visai svoriukuose esme, o savaitelese. Pas mane buvo jau 38 savaiciu- pilnai issivyste, o pas Kristiana kaip suprantu 36oj savaitej gime, gali buti kad dar plauciukam truko keleto dienu. Del to ir ne kartu turbut  4u.gif

Jo maniskiai gime 35.2d tai trim savaitem anksciau....plauciukai musu buvo subrandinti steroidais,bet turejau gaut dar dvi dozes ir va nespejau...jo musu svoriai geri,jei butumem trauke iki galo,tai butu jau po tris kg svere...bet kad butu jei butu...dziaugiuosi,kad gime dbr ir man lengviau ir jiems patiems....esam atskirai ir dar busim kokias dvi sav taip....mane namo paleis,o mazyliai liks...taip jau sake vakar....
Papildyta:
QUOTE(Ruta.B @ 2015 06 14, 21:18)

Kristiana labai labai sveikinu sulaukus savo mažiulųsmile.gif Sveikatėlės jums visiems.
Pasidalinkite kokius vardukus vaikučiams išrinkote?Nes laikas bėga o nieko gero nesugalvoku. Mergaitei esu sugalvojus vardą Stela, tačiau jei kam nors pasakau... tai visi nutyli  doh.gif reiškia jiems nelabai patinka g.gif .

Kas liecia vardus,tai ziurek koks jums su vyru grazus,o ne kitiems...mes buvom nusprende berniukui Nojus,tai taip ir liko...o mergina turejo buti Nida,bet likus dviem dienom kazkaip pradejau abejoti ir su vyru nusprendem,kad gryztam prie Tinos...mum grazu ir kitu nuomone musu pasirinkimo nekeicia.... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristiana1 @ 2015 06 14, 21:46)
Jo maniskiai gime 35.2d tai trim savaitem anksciau....plauciukai musu buvo subrandinti steroidais,bet turejau gaut dar dvi dozes ir va nespejau...jo musu svoriai geri,jei butumem trauke iki galo,tai butu jau po tris kg svere...bet kad butu jei butu...dziaugiuosi,kad gime dbr ir man lengviau ir jiems patiems....esam atskirai ir dar busim kokias dvi sav taip....mane namo paleis,o mazyliai liks...taip jau sake vakar....
Papildyta:

Kas liecia vardus,tai ziurek koks jums su vyru grazus,o ne kitiems...mes buvom nusprende berniukui Nojus,tai taip ir liko...o mergina turejo buti Nida,bet likus dviem dienom kazkaip pradejau abejoti ir su vyru nusprendem,kad gryztam prie Tinos...mum grazu ir kitu nuomone musu pasirinkimo nekeicia....  smile.gif

Butent drinks_cheers.gif kiekvienas juk savo vaiko varda minesim dazniausiai ir visiskai turetu buti nesvarbu ar tai patinka tavo atrimiesiems ir juolabiau pazistamiems ir draugams mirksiukas.gif Mes vardus jau turime (atskleisime foto albumelyje kai gims), bet net mama isgirdusi musu varianta mergaitei numyke kad nu nelabai gal jai toks - na ir kas, svarbu mums labai labai tongue.gif biggrin.gif kiti pripras prie tokio koki tevai dave, mums su musu vaikais ir ju vardais gyvent, ne jiems cool.gif biggrin.gif
Atsakyti
Oi, ir as siandien visa diena su vardais vargau doh.gif bet viesai nenoriu diskutuoti del identifikacijos savo blush2.gif bet albumely pasidalinciau ir padiskutuociau ax.gif
Man pats paciausias yra panasus i Edenos sunelio, tik 1 raide skiriasi,bet jo nedesim, nes MV nepatinka verysad.gif Apsistojom ties vienuvardeliu, jis trumpas,paprastas,man grazus,bet nepatinka,kad populiarus gana doh.gif bet ai.. Bus gerai,laiko nebera metytis ax.gif
Atsakyti
As ikelsiu dvi nuotraukytes ir parasysiu vardukus i albumely taip pat 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2015 06 14, 22:41)
As ikelsiu dvi nuotraukytes ir parasysiu vardukus i albumely taip pat  4u.gif

Nu jau mergytės nuotrauka tai man tokiu tyrumu ir švelnumu dvelkia wub.gif jau taip gražiai susidėjusi rankytes miega wub.gif o brolis atrodo žiūri kaip sesutė miega wub.gif grazuciai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruta.B @ 2015 06 14, 19:18)

Pasidalinkite kokius vardukus vaikučiams išrinkote?Nes laikas bėga o nieko gero nesugalvoku. Mergaitei esu sugalvojus vardą Stela, tačiau jei kam nors pasakau... tai visi nutyli  doh.gif reiškia jiems nelabai patinka g.gif .

maziausiai kreipk demesi ka kiti galvoja , jusu vaikas , dedat vardus kokius jus norit , kokie jums grazus 4u.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(burbuliacija @ 2015 06 14, 20:41)
As ikelsiu dvi nuotraukytes ir parasysiu vardukus i albumely taip pat  4u.gif

grazuoliai tavo vaikai , ir labai grazus vardukai 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Burbuliacija - nu kokie grazuciai tavo vaikuciai wub.gif vardukai ir man grazus thumbup.gif bigsmile.gif

Nu ka temute jau i pabaiga, siandien vakare bandysiu kurti naujaja blush2.gif Tad visos merginos kurios skaito ir nori i sarasiuka - prasau man i a.z parasyti ka tureciau ikelti i pirma puslapiuka bigsmile.gif daug musu jau cia pabyrejo, tad sarasas kiek susitrauks rolleyes.gif
Atsakyti