Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvukų namučiai

Armante, na tikrai jau visai niek mums neliko drinks_cheers.gif jauciuosi lygiai taip pat.. Kamstis jau ir man akivaizdziai eit pradejo, abejoniu nebeliko siandien. Kojos kaip kalades istinusios, nesioju tik sliures per pirsta, nes kiti batai spaudzia.. O ir jegu jauciu visai nebeturiu niekam doh.gif ir nugara suskausta, ir aiskiai jauciu, kad isistate jau galvute. Zodziu visa riesgimdyvine busena. Dabar galvoju, kad tik istempt iki to treciadienio doh.gif rolleyes.gif

Del vardu mums tas pats-kai tik sugalvoju varda ir kazkam pasakau, tai pastoviai kritikos sulaukam, tai toks, tai anoks, tai negrazus, tai surimuoja su kazkuo, tada ir man pradeda nebepatikt doh.gif o dabar paskambinau mamai, sakau anukas bus toks ir taskas ir komentaru nenoriu, nes jau nusprendem biggrin.gif

Na labai laukiam Rositeles sitoj temutej ir tikiuosi, kad ji visa eile nestukiu atsives wub.gif nestuke.gif atsigaus iskart temute 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atisa: 15 birželio 2015 - 15:20
Merginos maziau baimiu!!! Juk cia tik keliu valandu reikalas, greit jos praeis nes Geros emocijos atpirks viska !!! smile.gif laukiam oi laukiam, mes mamuku laukiam biggrin.gif

Del vardu- tikrai duokit koki pacios norit mums iki paskutinio irgi pirso visokius vardus ir i musu kreivai ziurejo . Bet kai davem paskui gyre kiti tai dziaugiausu kad davem koki norejom:)

Burbuliacija jusu irgi super vardai ir tarptautiniai ir lietuviski, o jau grozis vaikuciu wub.gif wub.gif man mano vaikinas i Tavo mergina panasus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2015 06 15, 17:02)
Merginos maziau baimiu!!! Juk cia tik keliu valandu reikalas, greit jos praeis nes Geros emocijos atpirks viska !!! smile.gif  laukiam oi laukiam, mes mamuku laukiam biggrin.gif

Del vardu- tikrai duokit koki pacios norit mums iki paskutinio irgi pirso visokius vardus ir i musu kreivai ziurejo . Bet kai davem paskui gyre kiti tai dziaugiausu kad davem koki norejom:)

Burbuliacija jusu irgi super vardai ir tarptautiniai ir lietuviski, o jau grozis vaikuciu wub.gif  wub.gif  man mano vaikinas i Tavo mergina panasus  lotuliukas.gif

Pritariu Edeniukui drinks_cheers.gif O ir gimdymai naturalus kaip ir tie patys CP tikrai visoms skirtingai,o svarbiausias tas nerealus uzburiantis rezultatas wub.gif Taip kad labai laukiam pas mamytes,o jusu vietas lai uziima didelis burys nauju nestuke.gif wub.gif
Del varduko,tai manau turi buti tik judvieju su vyru pasirinkimas ir apsisprendimas.Visiems neitiksi ir visada atsiras "geru" komentaru. Uzeikit i SM apie vaiku vardus-vieni raso kad super,kiti kad kazkokia nesamone ir pan.Taip kad svarbiausia kad vardas patiktu jums.
Man Edeniuko sunelio vardas irgi labai grazus ir atrodo net keista kad kiti galejo jo neisgirti mirksiukas.gif
O musu maziuko varda kai suzinodavo koki desim,tiesiogiai visi lazdavodavo is musu,sakydavo tiesiai na ir negrazus vardas,o buvo ir tokiu kurie sakydavo kad didingas toks,skambus,karaliskas,tvirtas ir pan.O mes nekreipem demesio,svarbiausia mums patiko tas vardas,as neisivaizdavau jau savo sunelio su kitu varduku ir pilvuke ji vadinau tuo vardu ir manau kad jam jis tinka,o ir mums labai patiko sio vardo reiksmes. ir tai buvo musu sprendimas.
Kazkada prie 16 metu ir mano dukros vardas buvo nesamoningas,negrazus,pasityciojimas is mergaites ir netgi nenorejo registruoti tokiu vardu.O dabar kiek pagyru sulaukiam ir tas vardas jau populiareja.Ir kitas pliusas,jau kai isimena ta varda o tu paskambini ir pasakai kad esi tokios ir tokios mergaites mama-tikrai niekas nesumaiso kurios mergaites lotuliukas.gif
P.S. As turiu seniai jau prisijungimus prie jusu albumelio,bet.... man automatiskai kazkaip issisaugojo kitas albumelis tame paciame saite ir nerandu kaip atsijungt.Taip kad nei savo pilvuko parodziau,nei maziuko nuotraukeliu ikelusi esu,nei jusu mergaites maciau.tad deja ir pasidziaugt galiu tik zodziais kad super jog tuoj tapsit mamomis ar jau tapot ir kad net neabejoju kad maziukai jusu nerealus wub.gif
Atsakyti
Aciu mergaites 4u.gif

Tikrai del vardu i nieka nekreipkit demesio, visiem tikrai neitiksi. kad tik jum patiktu ir viskas. As sakiau populiaraus nerinksiu, bet taip gavos kad mergytei jis prilipo. na pas mus cia nera daug tokiu, o kaip kitur - nesvarbu irnesakyk.gif o berniuko vardas paskutine minute atejo. gerai turet sarasiuka su keletu vardu, o isvydus vaikuti, jis pats pasakys kuris vardukas jam tinka mirksiukas.gif

Edena , sakai panasus lotuliukas.gif

Auksek, as tik kartais abu vienu metu zindau. Ta mano pagalve nera ideali, gal del to kad pati ja dariausi, nera patogu su ja kazkodel. Jei pirksi specialia, tai ir patogu bus. As bandziau pasidaryt internete prisiziurejus, na bet matomai ten dar kazkokiu subtilybiu tos pirktines turi. Ir dar kad abu maitint reikia visada kad kazkas leliukus paduotu, uzdetu , ir po to nuimtu. Kolkas dabar dazniausiai maitinam pasidaline su V- viena jis maitina is buteliuko, kita as is kruties. Ir per sekanti maitinima taip pat, tik sukeiciam leliukus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbuliacija: 15 birželio 2015 - 16:28
Sveikinimai Burbuliacijai, Kristianai!!! Jūs šaunuolės! Burbuliacijos patirtis tai košmariška, bet ačiū D viskas laimingai užsibaigė 4u.gif aukit ir stiprėkit!
Na ką, o dabar lauksim Armantės, Atisos ir Wunder naujienų ania merginos? (o gal dar ką pamiršau?)
O aš praėjusią naktį praktiškai nemiegojau, gal paryčiais tik užmigau. Kažkoks pilvo apačios maudenimas, o dar mažylis tiek davėsi doh.gif tai nesupratau kas čia taip užėjo.
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2015 06 15, 16:23)
as tik kartais abu vienu metu zindau. Ta mano pagalve nera ideali, gal del to kad pati ja dariausi, nera patogu su ja kazkodel. Jei pirksi specialia, tai ir patogu bus. As bandziau pasidaryt internete prisiziurejus, na bet matomai ten dar kazkokiu subtilybiu tos pirktines turi. Ir dar kad abu maitint reikia visada kad kazkas leliukus paduotu, uzdetu , ir po to nuimtu. Kolkas dabar dazniausiai maitinam pasidaline su V- viena jis maitina is buteliuko, kita as is kruties. Ir per sekanti maitinima taip pat, tik sukeiciam leliukus  4u.gif

tai tada man vienai panasu kad nepavyks sad.gif tai va net nezinau bandyt ta pagalve pirkti ar ne.. nu ar galvosiu

Tiesa apie gimdymus snekejot. Man su pirma buvo cp, o dabar dakratas kalba apie naturalu, tai laaabai bijau, man atrodo tiek visokiu riziku, zinociau kad cp tai daug ramiau gyvenciau, bet bus kaip bus g.gif
Atsakyti
Šiandien buvau nuvažiasvus į ligoninę (priimamajį) kažkaip kietėjo labai pilvas savaitgali, o šiandien atsirado kažkokie keisti spazmai (čia gal paruošiamieji sąrėmiai)...kažkaip darbe sugalvojau, kad nuvažiuosiu pasitikrinsiu bus ramiau. Taip pasisekė, taip greitai priėmė, patikrino pats vedėjas.. Kaklelis ilgas 4.38 cm, svarbu negimdau:) nieko blogo nerado.. Bet gydytojas siūlo visvien gultis į ligoninę ir stebėti ar netrumpėja.

Krown, o kodėl tau planuojamas CP?
Atsakyti
QUOTE(Ruta.B @ 2015 06 15, 19:28)
Šiandien buvau nuvažiasvus į ligoninę (priimamajį) kažkaip kietėjo labai pilvas savaitgali, o šiandien atsirado kažkokie keisti spazmai (čia  gal paruošiamieji sąrėmiai)...kažkaip darbe sugalvojau, kad nuvažiuosiu pasitikrinsiu bus ramiau. Taip pasisekė, taip greitai priėmė, patikrino pats vedėjas.. Kaklelis ilgas 4.38 cm, svarbu negimdau:) nieko blogo nerado.. Bet gydytojas siūlo visvien gultis į ligoninę ir stebėti ar netrumpėja.

Krown, o kodėl tau planuojamas CP?

Svarbiausia, kad tikrai negimdai - saunuole, kad pasitikrinai, del jusu su pilvinuke ramybes 4u.gif tau tikriausiai tie Brackstono ar pan. gimdos susitraukimai, panasiu metu jie ir atsiranda mirksiukas.gif o man cp numatytas del turimu problemu su akimis ax.gif turiu išrašą ir tuo labai džiaugiuosi cool.gif

Micheliina - tik nesakyk kad turi naujienu verčiančių iš koto, nes temutę jau sukūriau biggrin.gif
Atsakyti
Labas nestukes 4u.gif , jei priimsit, jungsiuos i jusu kompanija. Mums dar visai nedaug laiko, beveik 9 savaiteles tik. Tai dar labai trapu ir visokiu baimiu pilna. Beje, nesioju du leliukus. Beveik pastoviai pykina, energijos 0 doh.gif .
Pries savaite buvau echo, tai girdejau jau sirdeles plakant wub.gif , nuostabus jausmas ❤. Tai dabar labai laukiu sekancio echo, dar visos 3 savaites! doh.gif Laukiu su nekantrumu.

Papildyta:
QUOTE(Krown @ 2015 06 15, 19:40)
o man cp numatytas del turimu problemu su akimis  ax.gif turiu išrašą ir tuo labai džiaugiuosi 

Jei ne paslaptis, tai kas per problemos su akimis? Pas mane trumparegyste, viena akis astigmatine, nelabai ka mato (igimta), kita mato puikiai.
Atsakyti
Krown, aciu uz temute-labai labai grazi ir jauki, sutvarkyta, vel spalvas pagal lytis igavo thumbup.gif aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Žiemuže* @ 2015 06 15, 20:20)
Labas nestukes  4u.gif , jei priimsit, jungsiuos i jusu kompanija. Mums dar visai nedaug laiko, beveik 9 savaiteles tik. Tai dar labai trapu ir visokiu baimiu pilna. Beje, nesioju du leliukus. Beveik pastoviai pykina, energijos 0  doh.gif .
Pries savaite buvau echo, tai girdejau jau sirdeles plakant  wub.gif , nuostabus jausmas ❤. Tai dabar labai laukiu sekancio echo, dar visos 3 savaites!  doh.gif Laukiu su nekantrumu.

Papildyta:
Jei ne paslaptis, tai kas per problemos su akimis? Pas mane trumparegyste, viena akis astigmatine, nelabai ka mato (igimta), kita mato puikiai.

Sveika prisijungusi 4u.gif deja, i saraseli tik kitam kartui itrauksiu, nes paskubejau sukurt, kad tik butu kur rasyt blush2.gif biggrin.gif

Pas mane liga akiu yra vadinama keratokonusu, ploneja ragena ir t.t ji stabdoma tik operacijos budu arba veliau jeigu tai nepadeda lieka tik ragenos transplantacija rolleyes.gif tad daktare del ir taip igimtai plonos ragenos eneleido gimdyt, nes ten spaudimui esant galiu dar labiau pakenkt arba issaukti koki nors progresa 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Atisa @ 2015 06 15, 20:22)
Krown, aciu uz temute-labai labai grazi ir jauki, sutvarkyta, vel spalvas pagal lytis igavo  thumbup.gif  aciu  4u.gif

Prasom 4u.gif pirmas blynas neprisviles visai bigsmile.gif nu dabar jau merginos prasom dziugiu naujienu i temuteee wub.gif wub.gif
Atsakyti
*Žiemuže*, sveika prisijungusi drinks_cheers.gif
Atsakyti