QUOTE(Edena @ 2015 06 15, 17:02)
Merginos maziau baimiu!!! Juk cia tik keliu valandu reikalas, greit jos praeis nes Geros emocijos atpirks viska !!!

laukiam oi laukiam, mes mamuku laukiam
Del vardu- tikrai duokit koki pacios norit mums iki paskutinio irgi pirso visokius vardus ir i musu kreivai ziurejo . Bet kai davem paskui gyre kiti tai dziaugiausu kad davem koki norejom:)
Burbuliacija jusu irgi super vardai ir tarptautiniai ir lietuviski, o jau grozis vaikuciu

man mano vaikinas i Tavo mergina panasus
Pritariu Edeniukui

O ir gimdymai naturalus kaip ir tie patys CP tikrai visoms skirtingai,o svarbiausias tas nerealus uzburiantis rezultatas

Taip kad labai laukiam pas mamytes,o jusu vietas lai uziima didelis burys nauju
Del varduko,tai manau turi buti tik judvieju su vyru pasirinkimas ir apsisprendimas.Visiems neitiksi ir visada atsiras "geru" komentaru. Uzeikit i SM apie vaiku vardus-vieni raso kad super,kiti kad kazkokia nesamone ir pan.Taip kad svarbiausia kad vardas patiktu jums.
Man
Edeniuko sunelio vardas irgi labai grazus ir atrodo net keista kad kiti galejo jo neisgirti
O musu maziuko varda kai suzinodavo koki desim,tiesiogiai visi lazdavodavo is musu,sakydavo tiesiai na ir negrazus vardas,o buvo ir tokiu kurie sakydavo kad didingas toks,skambus,karaliskas,tvirtas ir pan.O mes nekreipem demesio,svarbiausia mums patiko tas vardas,as neisivaizdavau jau savo sunelio su kitu varduku ir pilvuke ji vadinau tuo vardu ir manau kad jam jis tinka,o ir mums labai patiko sio vardo reiksmes. ir tai buvo musu sprendimas.
Kazkada prie 16 metu ir mano dukros vardas buvo nesamoningas,negrazus,pasityciojimas is mergaites ir netgi nenorejo registruoti tokiu vardu.O dabar kiek pagyru sulaukiam ir tas vardas jau populiareja.Ir kitas pliusas,jau kai isimena ta varda o tu paskambini ir pasakai kad esi tokios ir tokios mergaites mama-tikrai niekas nesumaiso kurios mergaites
P.S. As turiu seniai jau prisijungimus prie jusu albumelio,bet.... man automatiskai kazkaip issisaugojo kitas albumelis tame paciame saite ir nerandu kaip atsijungt.Taip kad nei savo pilvuko parodziau,nei maziuko nuotraukeliu ikelusi esu,nei jusu mergaites maciau.tad deja ir pasidziaugt galiu tik zodziais kad super jog tuoj tapsit mamomis ar jau tapot ir kad net neabejoju kad maziukai jusu nerealus