Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdos kaklelio konizacija 13 tema

QUOTE(GAUBE @ 2015 11 02, 14:58)
Chalata,naktinius,slepetes,vandens,tol.popieriaus,ranksluosteli.
1 parai man tiek uzteko.
Sekmes 4u.gif

Dar keletą paketų ar įklotų įsimesk, man reikėjo, labai apsidžiaugiau, kad turėjau rankinėje smile.gif
Atsakyti

sveikutes, na as jau po operacijos. Guliu klinikose, namo neisleido sad.gif, bet jauciuosi puikiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zavinga78: 02 lapkričio 2015 - 17:49
QUOTE(zavinga78 @ 2015 11 02, 18:49)
sveikutes, na as jau po operacijos.  Guliu klinikose, namo neisleido sad.gif, bet jauciuosi puikiai.

Kaip jauciates? Nebuvo baisu? Man operacija lygiai po savaites..
Atsakyti
QUOTE(aikstinga @ 2015 11 01, 21:14)
Kurios jau operuotos- sakykit, ka susiruosti i ligonine? Net nezinau, ka detis- ilgai nelaikys juk, nesinori bereikalingais daiktais apsikraut

chalatas, šlepetės,vanduo,rankšluostis, knyga . paleido tą pačią dieną bet laukiau operacijos nuo 7h ik 13h tai knyga tikrai buvo reikalinga/
Atsakyti
Labas vakaras, prisijungsiu ir aš prie Jūsų. O Jums iki operacijų ar skaudėdavo kažką ar jausdavot maudimą ir pan. Nes man baisu, kad gal jau ir operacijos nebereik sad.gif
Atsakyti
Labutis 4u.gif

Tikiuosi priimsite i savo buri ax.gif Manes konizacija ir biopsija laukia pirmadieni, gines rekomendacija tokia buvo. ASCUS jau pora metu yra, paskutinis rode cin1, be to yra zpv net trys aukstos rizikos (tarp ju ir 16) verysad.gif Labai bijau... viena auginu dukryte, tai tu baimiu visokiu ir realiu ir perdetu pilna unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(aikstinga @ 2015 11 03, 10:52)
Kaip jauciates? Nebuvo baisu? Man operacija lygiai po savaites..

Buvo labai baisu, ir drebejau, ir i tualeta laksciau, ir niezulys uzpuole....baisiausia tas laukimas, ir gal nepatogumas : jokiu gerimu, valgiu... o vanduo man sventas dalykas... Operavo 12 h, 14h pabudau pati. Jokiu pasaliniu poveikiu narkozes neturejau, gal isgelbejo tai, kad diena pries geriau vaistus nuo pykinimo... Is ligonines isleido ne ta pacia diena, teko nakvot, nes per operacija stipriai nukraujavau. Matomai todel dabar jauciuosi silpnai, vakar vos nenualpau parduotuvej, geriausia ilsetis namuose....
Atsakyti
Atejo mano biopsijos rezultatas - tik nezymus uzdegimas, jokiu pakitimu. Jauciuosi, kaip kosmose. Kaip taip gali buti??? Kai tepinelis rodo CIS HSIL. Nebezinau nei ka ir galvoti, kur kreiptis.
Atsakyti
QUOTE(VaidaSa @ 2015 11 05, 10:42)
Atejo mano biopsijos rezultatas - tik nezymus uzdegimas, jokiu pakitimu. Jauciuosi, kaip kosmose. Kaip taip gali buti??? Kai tepinelis rodo CIS HSIL. Nebezinau nei ka ir galvoti, kur kreiptis.

O jum yra akivaizdziai matomi plotai, kur itariami pakitimai? Pvz mano atveju nesimate, tai eme 3 gabaliukus spejimo budu, realiai galvojant, jeigu nepataike, tai ir atsakymai gali geri ateiti. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramce @ 2015 11 05, 11:11)
O jum yra akivaizdziai matomi plotai, kur itariami pakitimai? Pvz mano atveju nesimate, tai eme 3 gabaliukus spejimo budu, realiai galvojant, jeigu nepataike, tai ir atsakymai gali geri ateiti. g.gif

Tai va, kad akivaizdziai ten ne per daug matyti. Tik mazyte zaizdele kuri yra igimta, anot ginekologes. Manau vienintele galimybe, tai, kad biopsija paeme ne is tos vietos, nors irgi eme is triju skirtingu vietu. Bet kaip tada tepineli pateike paimti. Bandysiu ieskoti kitos gydytojos. Nes su tokiu tepinelio rezultatu manau laukti jokiu budu negalima.

Ar jums veliau rado kazka? Ka darete?
Atsakyti
QUOTE(VaidaSa @ 2015 11 05, 12:50)
Tai va, kad akivaizdziai ten ne per daug matyti. Tik mazyte zaizdele kuri yra igimta, anot ginekologes. Manau vienintele galimybe, tai, kad biopsija paeme ne is tos vietos, nors irgi eme is triju skirtingu vietu. Bet kaip tada tepineli pateike paimti. Bandysiu ieskoti kitos gydytojos. Nes su tokiu tepinelio rezultatu manau laukti jokiu budu negalima.

Ar jums veliau rado kazka? Ka darete?

As pora metu ''daviausi'' su savo diagnozem. doh.gif PAP rodydavo LSIL, o biopsija tik uzdegima. Onkologinio vedejas man paaiskino, kad LSIL gali sukelti uzdegimas. Po apendicito operacijos geriau stiprius antibiotikus, kurie tinkami ir gimdos kaklelio uzdegimui, sugerus pakartojau PAP ir jis atejo idealus. Manau, kad taip ir buvo, uzdegimas iskreipdavo rezultatus. Uztvirtinimui eisiu artimiausiu metu vel padaryti PAP.
Atsakyti
QUOTE(Adietka @ 2015 11 04, 21:25)
Labas vakaras, prisijungsiu ir aš prie Jūsų. O Jums iki operacijų ar skaudėdavo kažką ar jausdavot maudimą ir pan.  Nes man baisu, kad gal jau ir operacijos nebereik sad.gif

nebijojau visai, nieko lig tol neskaudejo. Penktadieni gydytojas pasake, kad reikia operuoti, sekmadieni is vakaro atsiguliau, pirmadieni ryte isoperavo. Operacija tipo praejo puikiai.
Bet... dabar kai jau viska isgyvenau, kai zinau kaip vyksta operacija, kas vyksta po jos, jei laikas griztu, pries operuojantis pasidomeciau ar tikrai reikalinga operacija, ar nera kokio kito tinkamo gydymo budo. Nueiciau dar bent pas 2 gydytojus, kad isgirsti 3 nuomones.

Bet kadangi nezinau ar dera jums tai skaityti ir gasdintis, tai spreskit pati ar paziuret, ka parasiau geltonai.

Istorijos tesinys. Po keliu dienu grizau i ligonine del komplikaciju. Gausaus kraujavimo ir skausmo. Dar viena narkoze ir operacija. Po 7 dienu buvau jau namie. Dar menesi kasdien skaudejo pilva ir vis tepliojau arba pakraujuodavau. Kartais ir visa nakti skaudedavo pilva, bet nesmarkiai, taciau diskonfortas buvo. Gydytojas sake, kad normalu, gali taip but. Dar po menesio pakeliau 5 kg svori ir....del gausaus kraujavimo ir skausmo vel i ligonine. Sikart tik uzdegino ir namo paleido. Po to laiko jau viskas gerai. Nieko neskauda, nekraujuoju. Gal kada jau ir pasveiksiu.... Taigi, jei tik imanoma, daugiau niekad nesirinksiu ispjaustymo kokio nors organo. Ne taip kaip gydytojas aiskina, kad tai geriausia ir patikimiausia. Cia gal tik jam taip atrodo ar tiesiog megsta operuot, reikia ar nereikia. Aisku, pati kalta, pasitikejau, su niekuo daugiau nesikonsultavau. Tokia ta mano patirtis.
Atsakyti