Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdos kaklelio konizacija 13 tema

QUOTE(svajociuke @ 2015 12 15, 02:04)
na tada bent dziaugtis reikia, kad laiku viska ispjove...  unsure.gif tik nesupratau, gine sake butinai vasari ateit, tada jau ims tirti del vezio - taip va ir issireiske g.gif bet kazkokio gi atskiro tyrimo tai nera gi ar ne g.gif

man paaiškino taip-kadangi aš esu rizikos grupėje, turėsiu nuolat sistemingai tikrintis.
jūsų ginė gal šiaip nusišnekėjo, nes aš turėjau eiti sausį su išrašu iš ligoninės ir žiūrėti, kokio tolesnio stebėjimo ar gydymo reikia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(svajociuke @ 2015 12 15, 02:04)
panasiu laiku ir man siulo gabalelis pasirode
Papildyta:

na tada bent dziaugtis reikia, kad laiku viska ispjove...  unsure.gif tik nesupratau, gine sake butinai vasari ateit, tada jau ims tirti del vezio - taip va ir issireiske g.gif bet kazkokio gi atskiro tyrimo tai nera gi ar ne g.gif

tai vezi gali biopsija nustatyti. biopsija jums dare konizacijos metu, tai jums gal reikia del tolimesnio gydymo pasirodyti. gal vel citologini darys?
Atsakyti
QUOTE(laiminga pora @ 2015 12 15, 17:41)
tai vezi gali biopsija nustatyti. biopsija jums dare konizacijos metu, tai jums gal reikia del tolimesnio gydymo pasirodyti. gal vel citologini darys?

darys. turbut ta ir turejo omeny. ji tokia rusakalbe jauciasi, tai gal tiesiog taip pasakyt jai ir gavosi.
Atsakyti
Sveikos. Gal kuriai taip buvo, kaip kad man atsitiko šiandien. Man po konizacijos praėjo 8 mėnesiai. Šiąnakt po labai ilgo laiko turėjau santykius ir po jų, mano nelaimei, pasirodė kraujingų išskyrų verysad.gif ar buvo kuriai nors taip? Gal čia dėl tos konizacijos kaklelis jautresnis trinčiai...beje, man po pusmečio žiūrėjo kaklelį, keliose vietose yra tos vadinamos pakitusios ektopinės vietos. Žodžiu labai bijau...pas ginę taip greit nepakliūsiu.
Atsakyti
QUOTE(4blueflower @ 2015 12 20, 11:02)
Sveikos. Gal kuriai taip buvo, kaip kad man atsitiko šiandien. Man po konizacijos praėjo 8 mėnesiai. Šiąnakt po labai ilgo laiko turėjau santykius ir po jų, mano nelaimei, pasirodė kraujingų išskyrų  verysad.gif  ar buvo kuriai nors taip? Gal čia dėl tos konizacijos kaklelis jautresnis trinčiai...beje, man po pusmečio žiūrėjo kaklelį, keliose vietose yra tos vadinamos pakitusios ektopinės vietos. Žodžiu labai bijau...pas ginę taip greit nepakliūsiu.

man taip nera buve. atsimenu stipriai kraujavau,kai praejo menuo po konizacijos. tada sasiukas nuo kaklelio nukrito.
Atsakyti
Sveikos. Gal kuriai taip buvo, kaip kad man atsitiko šiandien. Man po konizacijos praėjo 8 mėnesiai. Šiąnakt po labai ilgo laiko turėjau santykius ir po jų, mano nelaimei, pasirodė kraujingų išskyrų  verysad.gif  ar buvo kuriai nors taip? Gal čia dėl tos konizacijos kaklelis jautresnis trinčiai...beje, man po pusmečio žiūrėjo kaklelį, keliose vietose yra tos vadinamos pakitusios ektopinės vietos. Žodžiu labai bijau...pas ginę taip greit nepakliūsiu.

Man truputėlį buvo
Atsakyti
QUOTE(Adietka @ 2015 12 11, 16:42)
Ką gtdytojai sako ?

pries koki daugiau nei menesi buvau del to, tai net neapziurejo, o iki operacijos, tai vos progai pasitaikius turejau ant fotelio lipt. Sako, kad tipo gali tempt ir skaudet, nes del komplikaciju buvo dar viena operacija atlikta. Bet vistiek itariu, kad jau per daug laiko praejo, kad dar kokias pasekmes jaust.

man atrodo, kad cia bus kokia kita problema, ne del konizacijos. Per 8 menesius, ten jau taip turejo sugyt, kad tikrai negali nei is sio, nei is to kraujuot.
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2015 12 20, 21:09)

man atrodo, kad cia bus kokia kita problema, ne del konizacijos. Per 8 menesius, ten jau taip turejo sugyt, kad tikrai negali nei is sio, nei is to kraujuot.

O man pradejo kraujuot irgi butent is po konizacijos.Nors pries tai turejau labai didele zaizda ir nekraujavo,o po konizacijos kraujuoja....budavo pastoviai,dabar kartkartemis pasitaiko.Kiek ziurejo,kiek tikrinausi nieko neranda.
Atsakyti
QUOTE(maltakava @ 2015 12 21, 08:45)
O man pradejo kraujuot irgi butent is po konizacijos.Nors pries tai turejau labai didele zaizda ir nekraujavo,o po konizacijos kraujuoja....budavo pastoviai,dabar kartkartemis pasitaiko.Kiek ziurejo,kiek tikrinausi nieko neranda.

Va, va...man lygiai tas pats. Po antros biopsijos prieš konizaciją kai pradėjo kraujuot kaklas tai ir pateplioja vis nežymiai. Irgi žiūrėta n kartų kaklas. Bent trys gydytojos sakė, kad kaklelis sugijo idealiai. Nu bet iš kur kraujas...? verysad.gif Po to operacijos nieko ne geriau. Pakrapštė, tai dabar ir krapštys bei pjaus toliau kol viską išims... cry.gif
Atsakyti
merginos, niekam nebuvo sutrikęs ciklas po konizacijos? man tuoj savaitė bus kaip vėluoja, niekur nieks neskauda, truputį pateplioja rudai kaip prieš mmm (kaip visad), bet jau nervai nebelaiko, kad nesusergu... aišku nervavaus ir prieš tai dar...
Atsakyti
unsure.gif paskaiciau paskaiciau ir dabar bijau MB prileist doh.gif sausio 2 d 2 menesiai po konizacijos, bet pas gine nzn kada papulsiu pasitikrinimui, gal sausio pabaigoje. Tai ka cia daryt g.gif Siaip sake , kad ant Nauju jau galesiu atsipalaiduot....
Atsakyti
Labukas,

Man po operacijos praėjo pusmetis ir pasidariau pakartotinius tyrimus, o jie... blogi. Atrodo vėl laukia pakartotinai kolposkopija ir biopsija ir dar gydytoja rekomendavo pasidaryti papildomą tyrimą ar ląstelės nevirsta į vežines ląsteles...
Kaip sekasi kitoms po operacijų/konizacijų?
Buvau pakankamai rami kelis mėnesius, o dabar bijau išgirsti kitą diagnozę, net nežinau ką galvoti... sad.gif
Suprantu, gyvenimas toks jau yra, nežinia kam kiek skirta, užtai stengiuosi gyventi šia diena, čia ir dabar.
Atsakyti