QUOTE(Adietka @ 2015 12 11, 16:42)
pries koki daugiau nei menesi buvau del to, tai net neapziurejo, o iki operacijos, tai vos progai pasitaikius turejau ant fotelio lipt. Sako, kad tipo gali tempt ir skaudet, nes del komplikaciju buvo dar viena operacija atlikta. Bet vistiek itariu, kad jau per daug laiko praejo, kad dar kokias pasekmes jaust.
QUOTE(4blueflower @ 2015 12 20, 11:02)
Sveikos. Gal kuriai taip buvo, kaip kad man atsitiko šiandien. Man po konizacijos praėjo 8 mėnesiai. Šiąnakt po labai ilgo laiko
turėjau santykius ir po jų, mano nelaimei, pasirodė kraujingų išskyrų

ar buvo kuriai nors taip? Gal čia dėl tos konizacijos kaklelis jautresnis trinčiai...beje, man po pusmečio žiūrėjo kaklelį, keliose vietose yra tos vadinamos pakitusios ektopinės vietos. Žodžiu labai bijau...pas ginę taip greit nepakliūsiu.
man atrodo, kad cia bus kokia kita problema, ne del konizacijos. Per 8 menesius, ten jau taip turejo sugyt, kad tikrai negali nei is sio, nei is to kraujuot.
Dieve, meldžiu tave išminties, kad suprasčiau savo vyrą; meilės, kad jam atleisčiau, ir kantrybės, kad pakęsčiau nuotaikų kaitą. Nes, Dieve, jei paprašyčiau stiprybės, mirtinai jį primuščiau. Amen.