Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(JustArm @ 2015 06 13, 13:07)
Turiu  mirksiukas.gif
Gautos įv. miestų 405 dėžės Į paštą siuntinukai keliaus pirmadienį  4u.gif

O tai cia dar ne birzelio 5d. dezutes 406
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2015 06 09, 18:47)
tai tu gal pirma sulauk-tada matysi  smile.gif man tai golden glow tokia labai natūrali spalva - ne geltona,ne rausva,o tokia pats tas  wub.gif  baltaodėms netiks turbūt,bet tamsenės odos arba įdegus nu labai  wub.gif  smile.gif
Papildyta:
bet labai  tamsi tikrai nėra
šiandien labai gražiai žiūrėjosi ant veido Jane Iredale ir theBalm Betty-Lou Manizer - Highlighter/Bronzer/Shadow  wub.gif

Gal galit pasidalinti apie kokią pudrytę kalbat? Foundation A? kur geriausios kainos jų?

Gal dar galite patarti, kur geriausiom kainom ieškoti Michael Kors laikrodžių?

dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgota @ 2015 06 13, 15:13)
O tai cia dar ne birzelio 5d. dezutes 406

Oi, susimaišiau doh.gif 406 dėžė.
Atsakyti
QUOTE(TrioSSS @ 2015 06 12, 20:45)
pamirsau prasukti.. va ka reiskia, kai siuntinukas vaikiskas smile.gif  doh.gif
4u.gif
dabar pirmadieni dalinsit Sandriuk?

Pasitaiko pamirsti mirksiukas.gif dalinsiu pirmadieni iki 19 val.
Atsakyti
Siek tiek pakoreguoju kainas pirkejos naudai, dalinai kompensuosis siuntimo islaidos is UK.

Su drauge nusipirkome tikrai daaaug maudymuku, tad kelis perleistumem 4u.gif
Visi ViX Paula Hermanny (ne Sofia). Pirkti per Rudaplauke, dauguma su nuolaida is isparduotuviu. Viskas taip, kaip gauta ax.gif Raudonas pirktas is ViX puslapio. Todel kainos tokios, kokios yra 4u.gif
Siuo metu jie UK, bet galiu siusti registruotu pastu is UK.
LT butu per mazdaug savaite, bet labai priklausys nuo to, kaip skirstymo centras Rodunios kelyje dirbs smile.gif
Mokejimas i lietuviska saskaita, issiuntimas ta pacia arba kita darbo diena.
Galeciau issiusti pirmadieni ryte, jei pinigeliai matytusi drinks_cheers.gif
4u.gif

Virsus D cup, kelnaites L, bet nera labai dideles tikrai. 67€---->60 € su siuntimu
virsutines dalies dalis medziaginiu etikeciu nukirpta, taip gauta.
user posted image

Abi dalys L dydzio. 67€---->60€ su siuntimu

user posted image

Ripple modeliukas (atviresnis), abi dalys L dydzio. 74€---->68€ su siuntimu.

user posted image

Tikrai labai fainas M dydzio 2-ju daliu maudymosi kostiumelis, man deja teko isigyti mazesnio dydzio virsutine dali, kartu ir kelnaites antras blush2.gif 82€---->76€ su siuntimu

user posted image

Virsus M, kelnaites L. Sis kaip ir mano dydis, bet nusipirkau tikrai daug paskutiniu metu blush2.gif
67€--->63€ su siuntimu

user posted image

Kainos jau galutines drinks_cheers.gif 4u.gif

Atsakyti
Sveiki smile.gif kaip suprantu uzsakyma spejau padaryti iki atostogu. Geguzes 22 d. Gavau laiskeli kad prekes uzsakytos. Gal kas nors galetu pasakyti kada siuntinukai iskeliaus i lietuva? Ar siuo metu siunciami siuntinukai i lietuva? ar bus issiusti tik baigus atostogauti (liepos men.)? g.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrukass @ 2015 06 13, 22:35)
Sveiki  smile.gif kaip suprantu uzsakyma spejau padaryti iki atostogu. Geguzes 22 d. Gavau laiskeli kad prekes uzsakytos. Gal kas nors galetu pasakyti kada siuntinukai iskeliaus i lietuva? Ar siuo metu siunciami siuntinukai i lietuva? ar bus issiusti tik baigus atostogauti (liepos men.)? g.gif

Viskas siunciama kaip iprastai, tik nedaromi nauji uzsakymai.
Atsakyti
Tiks tiek moteriai, tiek vaikinui paaugliui smile.gif Atitinka 39,5-40 Eu dydį (apie 26cm vidpadis). 45€ 39€ Šiauliai. Siunčiu. Keisčiau į mažesnius panašius sportinius batelius bigsmile.gif
user posted image

Atsakyti
Mergaites, patarkite, jei čia nešioju XS, S, koki imti Jcrew? Esu kažkada ženkliai per dideli įssigijusi iš ten. Imti XS ar XXS? Dėkinga už pagalba. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausrie @ 2015 06 14, 21:35)
Mergaites, patarkite, jei čia nešioju XS, S, koki imti Jcrew? Esu kažkada ženkliai per dideli įssigijusi iš ten. Imti XS ar XXS? Dėkinga už pagalba. 4u.gif

Nuo rubo priklauso ir apimciu.
Atsakyti
Parduodu Vilniuje, galiu siųsti 4u.gif

CALVIN KLEIN CADET MILITARY HAT CAP
Pagal mane daugiau vyriška
Kaina po 10 eurų (yra dvi)
user posted image
user posted image
Atsakyti
Merginos, aciu uz daikciukus.

Graziu Jums visoms atostogu ir labai lauksiu sugriztant mirksiukas.gif
Atsakyti